Vítejte, host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne
Další diskuse: 

Téma:

Hlavní diskuze 06. srp 2024 23:43 #138060

• Litvínovák
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
adamcheza: No comment. Tady není co dodat. (s20) (s20) (s20)

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Hlavní diskuze 06. srp 2024 23:37 #138059

• Litvínovák
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
žemla: Souhlas. (s20)

Hlavní diskuze 06. srp 2024 23:35 #138058

• Litvínovák
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
Petri_CZ: Pokud vím, tak od té doby co hrají oba, tak litvínov měl čtyři trenéry a pokud se nemýlím, tak hráli pokaždé. Bourač Zygmunt, hraje za polskou Repre první lajnu a tam ho za bourače nemají, což je zvláštní. Pokud nepřijdou zranění, tak jsem si jistej, že svoje místo mají, viz slova Mlejnka, ale byla by sranda,pokud by oba skončili v chomutově.

Hlavní diskuze 06. srp 2024 23:08 #138057

• adamcheza
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
pavelpe: No já budu rad když nebudou 3 bourači, s Jíchou a Jurčíkem nemám žádný problém. No tak Majdan, Rindoš i Gery byli všichni co do tvořivosti tak o 2 levely lepší než H+Z. Ne ze by všichni byli naky extra tvořiči, ale v porovnání s nima určitě víc. Hlavně všem těm třem nepřekážel puk.
Co se těch junků týče. Já nemyslím, ze by měli hrát celou sezónu 4.lajnu, když říkám čuchnout myslím tím dat jim třeba 4, 5, 6 zápasů ať si to vyzkoušej. To jim rozhodne pomůže. Seznámí se s tempem, nabidou dalsi impulz, vjem a motivaci do další práce. Tomu se říká development, s těmi hráči se musí pracovat. Jak víš, ze žádného nadějného junka nemáme? Sleduješ juniorku pravidelně? Třeba tam talentovaní jsou, s kterými by bylo dobré pracovat.
Gut se sice zasekl, ale puk mu tolik neprekazi a Šprynar to radši zabalil když viděl, ze by se asi do sestavy nevešel, nedivím se mu.

Hlavní diskuze 06. srp 2024 22:32 #138056

• Uhelka
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • Loajalita je víc než peníze
Unihoc10: zvládlo (s1)

Hlavní diskuze 06. srp 2024 22:29 #138055

• Uhelka
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
žemla: To bylo ze série těch slabších (s18) co tam máš dál

Hlavní diskuze 06. srp 2024 21:53 #138054

• Petri_CZ
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • JEDNOU S CHEZOU, NAVŽDY S CHEZOU! #33
Chlapci, nechci se vám do té diskuse plést, jen moc nechápu proč tady je před přípravnými zápasy největším tématem duo Zygy-Havlas... Pokud si někdo myslí, že mají místo v sestavě jisté, jste blázni. Kolik se tu vystřídalo trenérů a oni v sestavě zůstali? Kdyby to bylo jak říkáte, nevěřím, že by takový Reichel stál na lavičce.

Jinak obecně nevím, kde jste přišli na to, že je 4. lajna udělaná... "Jistou" pozici mají: Kaše, Kaše, Hlava, (s38), Koblasa, Suky a určitě Jícha. Zbytek je úplně otevřen, což znamená že v krajním případě nemusí 4. lajnu hrát ani Jury, ani Havlas a ani Zygy. A to ještě máme "farmu" v Chomutově, kam budeme moci sáhnout v sezóně.

"Bourače" osobně vidím pouze v Havlasovi a Zygym, zbytek jsou hráči, kteří technicky něco umí. Kdybyste stejně jako tu kritiku dokázali ocenit to, co tahle lajna ukazovala v play-off, kde se obecně zrovna takovým hráčům daří. Co si pamatuju, férově to tu psal snad jen adamcheza.

Do základní části je za mě potřeba tu lajnu osvěžit, na play-off by se to mohlo zase vrátit do starých kolejí. Ovšem při nějakých zraněních, formě atd. se to stejně může všechno různě měnit.

Hlavní diskuze 06. srp 2024 21:34 #138053

• žemla
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Uhelka: Ty vem tu lopatku do pravý ruky a až se budeš cítit jako frajer tak si dej dvě zpráva a jednu z leva (s20)
Věř pomůže to ....

Hlavní diskuze 06. srp 2024 21:31 #138052

• žemla
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
pavelpe: Uvědomuješ si proč jsem vůbec někdy na tebe reagoval , když si napsal nejhorší příměr který můžeš napsat???
Asi ne viď?
Viděl si někdy,pro připomenutí uvedu i jméno Františka Gerháta na ledě vůbec někdy? že ho srovnávaš s tou prachbidnou dvojicíi?
Konec sorry ale na tohle nemám to se nezlob ... (s15)

Hlavní diskuze 06. srp 2024 21:19 #138051

Avatar uživatele jihoceskychemik
  • jihoceskychemik
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Tady je nějak dusno (s2) (s2) (s2) ano Hyenek má finance to jsi napsal velice dobře (s15) (s15)

Hlavní diskuze 06. srp 2024 20:20 #138050

• Unihoc10
  • ADMINISTRÁTOR
  • ADMINISTRÁTOR
  • Ropáci on Tour
90% těch co tu kritizují by tu angličtinu nezvládlo lépe, ja se naopak musím Lucky zastat, velmi příjemný hlas, který se poslouchá 100x líp než Kalvas a jim podobní…o obsahu ani nemluvě, konečně mají ty rozhovory obsah a kulturu, za mě je Lucka obrovský posun, od toho co tu dlouhé roky bylo.
.:HC VERVA Litvínov:.

Hlavní diskuze 06. srp 2024 20:17 #138049

• pavelpe
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • #JFP64
žemla: A kde píšu, že se mi líbí na někoho koukat. Já jen dávám k dispozici jinou variantu, než tu prezentuješ ty. Tobě přijde, že jsou zadarmo drazí, trenérům evidentně ne. A oni mají odpovědnost za tým, tak jako má Hynek odpovědnost za finance. Až budeš ty GM nebo trenér, pak budu respektovat (nikoliv souhlasit) tvoje rozhodnutí.
Fakt nemohu za to, že se ti nelíbí mé názory. Jedině ti mohu poradit, abys je nečetl. A pokud nemám právo na slušnou polemiku s jiným názorem, pak se můžeš "přimluvit" u admina, aby mi dal ban.
#JFP64

Hlavní diskuze 06. srp 2024 19:21 #138048

• žemla
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
A mě připadá že jsou tady lidé z jiné planety co absolutně nerozumí hře a hokeji jako takovému..
Nevadí,ale když jim to vyhovuje koukat na to co určiti hráči předvádí již opakovaně několik sezón pak mě nezbývá než smeknout klobouk...
Viď pavelpe?

Hlavní diskuze 06. srp 2024 19:18 #138047

• Uhelka
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Koukám, že dvorní vtipálek je pěkná citlivka (s2)

Hlavní diskuze 06. srp 2024 19:02 #138046

• Litvínovák
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
Pánové, předpokládám, že všichni,co jsme tady, jsme fanoušci Litvínova. Diskutujme, pišme, vyjadřujme svoje názory. Respektujme se a pokud možno slušně.

Hlavní diskuze 06. srp 2024 19:00 #138045

• Olery
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
Ono to s tou čtvrtou lajnou není tak jednoduchý. Tvořiví hráči se jeví jako ideální volba do čtvrtý lajny, vždyť přece roky hrajeme právě ve čtvrtý na stejný hráče, tak je teď potřeba tam dát někoho tvořivýho třeba z Chance ligy...
jenže, máme dvě útočný lajny, který vezmou část ajstájmu třetí a podstatnou část tý čtvrtý a třeba takovej Slavík, než aby tady hrál 6min za zápas ve čtvrtý lajně nebo vůbec, tak bude radši hrát ve Slavii první nebo druhou a za víc peněz. Další věc je oslabení, když máš za zápas třeba 4 nebo 5 oslabení, tak potřebuješ právě ty bojovníky typu Havelky, protože tvořivej hráč ze čtvrtý lajny ti moc v oslabení nepomůže. Taky bych bral ještě jednoho Pekaře, Čajkoviče a Jíchu do čtvrtý lajny, jenže těm by se asi nelíbilo mít pár minut za zápas a navíc na ně zřejmě nemáme peníze. Zygmunt a Havelka hrajou za hubičku a proto si myslím, že poměr cena/výkon je pro vedení ok.
Jinak si myslím, že to vůbec není špatně poskládaný a že na papíře máme v útoku kompenzaci za Kirka, Abdula a Kudrnu a v obraně jsme rozhodně lepší než loni. Stejně to bude ale strašně těžký, většina ligy posílila a bude to boj o každej bod. Letos ten titul ale dáme (s1) (s59) (s59) (s59)

Hlavní diskuze 06. srp 2024 18:53 #138044

• pavelpe
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • #JFP64
žemla: Koukám, že i na fóru máme Foltýna, abych věděl co si mám myslet. A toho magora si nech od cesty.
#JFP64

Hlavní diskuze 06. srp 2024 18:47 #138043

• žemla
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
pavelpe: Ty vole Gerháta si vůbec neber do huby ty magore ...to je oproti Zygmuntovi a Havelkovi úplně jinej level...
Ty si se normálně zákonitě posral (s11) (s10)

Hlavní diskuze 06. srp 2024 18:37 #138042

• pavelpe
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • #JFP64
Litvínovák: Když Litvínov uhrál titul, hrál 4. lajnu Piroš. To byl hráč velkých kvalit. Jenže on tenkrát byl ochoten tuto roli přijmout. A takových plejerů je hodně málo. A Eberle s Hořavou mladším v titulové sezóně hráli za Kladno a měli jsme je jen na play of, protože Majdan tehdy udělal průser.
A jinak, já ti opakuji - právě tito dva s Jurčíkem byli nejlepší čtvrtou lajnou extraligy podle hokej .cz v sezóně 2022/23 - to říká hokej.cz podle pokročilých statistik, ne já.
#JFP64

Hlavní diskuze 06. srp 2024 18:30 #138041

• pavelpe
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • #JFP64
adamcheza: A kdo ti řekl, že tam budou tři bourači? Může tam být zrovna Jícha, který je bruslivej a kotouč mu nepřekáží, Jurčík taky nemá problém s bruslením. Jinak Majdan nebo Rindoš zrovna tvořivý taky nebyli. A Gerhát měl produktivitu snad ještě horší než Zygmunt. Já fakt nevím, čuchnout můžeš dát někomu, kdo je schopen udržet tempo extraligy. Ukaž mi, koho? Gut se zasekl, Šprynar raději utekl do USA. Zbývá Maštalířský, uvidíme kam s ním. Máš tam prostě 14 útočníků a hrát jich může 12. My prostě ty juniory momentálně nemáme. Juniorka rok co rok bojuje o udržení, vloni je musel zachraňovat Maštalířský. Pokud ty kluci nevynikají v juniorce, myslíš že budou stačit na extraligu? Pak si dost naivní.
#JFP64

Moderátoři: veverka