Vítejte, host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne
Další diskuse: 

Téma:

Hlavní diskuze Včera 19:18 #132955

• žemla
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Hlavní diskuze Včera 19:07 #132954

• Unihoc10
  • ADMINISTRÁTOR
  • ADMINISTRÁTOR
  • Ropáci on Tour
www.hokej.cz/burge... zejtra přijedou Jánošíci, nepanikaříme… 😂😎
.:HC VERVA Litvínov:.

Hlavní diskuze Včera 14:04 #132953

• Bradford
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • Jednou s Vervou navždy s Vervou
Pavel Kousal totiž nemůže zasáhnout do dnešního utkání v Hradci Králové. Ujčík jej trestá za nedovolený zásah do hlavy nebo krku, který byl původně v zápase proti Litvínovu oceněn jen dvouminutovým trestem.

Hlavní diskuze Včera 13:16 #132952

Avatar uživatele Muž co kousl do stromu
  • Muž co kousl do stromu
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
Já viděl jen třetí třetinu se Spartou a to byla hrozná bída! Totál bez střely a když jo, tak jen, že někdo přejel modrou a vystřelil přes beka, fakt žalostný. O střelbě ze slotu ani nemá cenu mluvit.
Budějky a Sparta, vstřelený jeden gol a ještě z přesilovky, celkem za dva zápasy 38 střel a to ještě půlka fakt alibistických.
...do stromu se nekouše!

Hlavní diskuze Včera 11:46 #132951

• Chemik11
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
adamcheza: Asi tak. V Budějkách stačilo, kdyby Ondra Kaše dal ten nájezd hned po tom gólu. Tentokrát jsme měli smůlu.
Jinak zítra se konečně srovná (ale jen do Silvestra, kdy nás budou čekat 3 zápasy v řadě doma) počet odehraných zápasů doma a venku. I v případě prohry budeme pořád nejhůř 4.

Hlavní diskuze Včera 11:45 #132950

• Bradford
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • Jednou s Vervou navždy s Vervou
Chemik11: OK , otázka z pohledu Litvínova a do budoucnosti (koncepce) .Maštaliřský v 18 letech bude hrát s bratry Kašíky a udělá 15+15 kde myslíš že skončí v příští sezoně ? V zámoří někde v juniorský lize stejně jako Reichel a Myšák (tenkrát).

Hlavní diskuze Včera 10:45 #132949

• adamcheza
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Chemik11: Souhlas ve většině. Já bych ale řekl, ze na to, ze nám chybí top bek, Sukel a Jury jsme odehráli velmi slušné dva zápasy na půdách silných týmů. Představa, ze bysme byli kompletní tak jsme podle mě v obou zápasech brali body.

Hlavní diskuze Včera 10:39 #132948

• Severočech
  • ROPÁK PISATEL
  • ROPÁK PISATEL
Chemik11: Myslel jsem spíše z pohledu peněz, než že bych se díval na body.

Hlavní diskuze Včera 10:34 #132947

• Chemik11
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Jinak Zajda poskočil na druhé místo úspěšnosti zákroků brankářů!

www.hokej.cz/tipsp...

Hlavní diskuze Včera 10:24 #132946

• Chemik11
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Severočech: Třinec a Pardubice souhlas, ale čtvrtá lajna Sparty ve složení Mužík, Vitouch, Hauser, co proti nám v úterý hrála, má dohromady 5 bodů. Při srovnání s naší čtvrtou lajnou Maštalířský, Jícha, Havelka vychází obě lajny bodově na stejno. Za mě útočná síla naše a Sparty je srovnatelná, ale rozdíl je hlavně lepší obrana Sparty. Zase ten náš kádr tolik nepodceňujte. Kdyby frajeři jako oba Kašové, Koblasa nebo Kirk či Jaks nebo Zile přišli na Spartu, do Brna a podobně, tak se o nich mluví jako o obrovských posilách a o těch týmech jako o nadupaných týmech jdoucích na titul. K nám i kdyby přišel Pastrňák s Marchandem, tak se bude tvrdit, jak stejně budeme hrát o udržení. Momentálně nás trápí zranění, z nějakého důvodu hrajeme venku hůře než doma (takový rozdíl naše hřiště a ostatní hřiště?), ale v plné palbě je náš tým silný. Bohůžel ztráta skvělých hráčů nám to kazí. Nemůže být náhoda, že i přes prohry venku si držíme doma tak skvělou bilanci a máme takovou sílu, že otočíme z 0:3 na 4:3 ještě během jediné třetiny! Venkovní hra je fakt záhada.
Když by se odečetlo prvních 14 kol loni pod Růžičkou, tak skončíme i loni kolem 6. místa (vždyť chyběl jediný bod k 9. místu!).

Hlavní diskuze Včera 09:23 #132945

• Severočech
  • ROPÁK PISATEL
  • ROPÁK PISATEL
Nebyl bych tak přísný na Havelku a Pawla. Jsou to docela bojovníci. Takové hráče na špinavou práci potřebujeme. Hrají 3-4 lajnu a snad od takových hráčů nečekáme (nejsme SPA, TRI, PA) aby byli na úrovni Kašiček.
Bylo by to super, ale to bychom měli 4 první lajny :-)

Hlavní diskuze Včera 03:23 #132944

• Boža
  • ROPÁK PISATEL
  • ROPÁK PISATEL
Suk: Nevím,jestli jsem sám ten další,osobně si myslím,že Sukela jen tak pokud vůbec někdo nahradí,rozpadli se 3 útoky a už se blížíme k odvetě s Vítkovicema,kdy odstoupil a porovnejte výsledkyy s ním a bez něho.Doufám,že mi někdo nebude oponovat ve stylu,že každý je nahraditelný,co se Sukela týče

Hlavní diskuze 29. lis 2023 22:52 #132943

• adamcheza
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Uhelka: Reakce na prvni cast.. No tak specifikuj tu duveru mladym. Jak konkretne. Jakoze Slavika na centra za Sukela? Mastyho do prvnich dvou lajn, zadna nahrada za Sukela pokud se uz letos nevrati? To sorry, ale to by byla rezignace na letosni uspech. Nerikam, ze nemaj mladi dostat sanci. Ale s rozumem. Treba souhlasim s tim, ze Mastyho icetime by mel byt vetsi nez ted je. Joo, kdyby jsme meli takovi mlady, co by skutecne predstavovali nahradu typu Necase, to by byla jina. Ale takovi mlady bohuzel nemame.
Reakce na druhou cast.. Ne, fakt nejsem nekdo kdo zije v nakym oblacku. Snazim se byt co nejvic nohama na zemi. A v tom, ze prvni ctvrtina se naramne povedla a kvalita tymu se ukazuje ted nesouhlasim z jednoho prosteho duvodu. TED nehrajeme kompletni. Chybi dva KLÍČOVÝ hraci a bohuzel se zranila i solidni nahrada Jury. Skutecnou kvalitu tymu bych meril, kdyz je aspoň relativne kompletni.

Hlavní diskuze 29. lis 2023 22:44 #132942

• Chemik11
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
JENDA77: Pro mladýho by to byla nejlepší škola učit se od frajerů, co hráli NHL. To jsme projebali v nesestupové sezóně, kdy jsme u Lukeše a Hübla drželi Pospíšila, místo toho aby tam hrál mladej a naučil se od zkušených frajerů. Místo toho hraje mladej čtvrtou lajnu s Havelkou. Když jsme 4. a sestup nehrozí a na 9. máme pěkný náskok 11 bodů, tak kdy jindy?

Kdyby neodstavili Svobodu, tak mohl hrát klidně v prvních dvou lajnách.

Hlavní diskuze 29. lis 2023 22:41 #132941

• adamcheza
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Chemik11: Tak možná bys tim udělal opravdu top první lajnu, protože Koblasa je střelec od pána boha ten ti nápady Kašičků zúročí. A druhá lajna zas získá většího bojovníka. Abdul s Kirkem sami o sobě umí dát gól. Ta varianta s Koblasou u Kašiček tu zatim jeste nebyla a já si myslim, že dřív nebo později se ji stejně dočkáme. Ale ted bych to zatim asi taky nemenil. Spis jen takovej navrh do budoucna. Jak řikáš, rozhodnou trenéři, ale diskutovat o tom můžem (s1)

Hlavní diskuze 29. lis 2023 22:34 #132940

• Uhelka
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
  • Loajalita je víc než peníze
adamcheza: Jakože dát důvěru mladým je rezignace na úspěch? Za mě neni a když už jsme konečně po letech v pozici, kdy si to můžeme dovolit, tak bych to tak dělal. Jak rychle jste se někteří namlsali a myslíte si, že jsme top 4 tým, nejsme. Nadměrně se nám povedla 1. čtvrtina ale to nebyl reálný odraz kvality toho týmu, ta se ukazuje teprve teď a určitě bych si nedělal zálusk na titul na základě pár vyhraných zápasů

Hlavní diskuze 29. lis 2023 22:31 #132939

• JENDA77
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • Praha fandí CHEZE
Chemik11: Treneri to urcite vymysli.
Mastyho nemuzes dat ted do prvni, kdyz to hrajeme na par borcu.
Mozna by stala za uvahu ta prohazovacka Koblasy s Hlavou.
Koblasa je strasne silnej na puku a umi dat gola i z polosance.

Hlavní diskuze 29. lis 2023 22:29 #132938

• JENDA77
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • Praha fandí CHEZE
adamcheza: Jasny, v pohode.
Kazdy ma svuj nazor.
Havelku jsem nezminoval, to je samozrejme dalsi drevo, ale alespon umi bruslit.

Hlavní diskuze 29. lis 2023 22:12 #132937

• Chemik11
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
adamcheza: Ale tím zase oslabíš Kirkovu lajnu o střelce. (s2) Tyhle dvě lajny bych nechal tak, jak jsou. Jedině možná mě tak napadlo zkusit ke Kašičkám Maštalířského a Hlava aspoň posílí 3. lajnu. Ale nechme to trenérům.

Hlavní diskuze 29. lis 2023 21:48 #132936

• adamcheza
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
JENDA77: Souhlasim. Ale s nazorem na Zygmunta nesouhlasim. Respektive nesouhlasim s nazorem na jeho hokejovost. On právě neni uplnej dřevák. Jsou zápasy kdy tak působí, ale pak jsou zápasy, kdy je naopak celkem vidět, umí něco dopředu vymyslet, nahrát nebo dát gól. Ten opravdovej dřevák je za mě Havelka. Ten ti hokejově nedá ani ránu. To je prostě jenom bourač, tečka. Proto mam Juryho a Zigiho daleko radši, protože krom toho důrazu ti i něco vymyslí.

Chemik: No já souhlasim s Jendou, že ke Kašičkum by to chtělo většího hokejistu. Kašičkové nejsou jen hračičky, respektive Ondra. To je mimo jiné i obrovskej bojovník, kterej toho hrozně odjezdí a vybojuje. Je i dobrej dozadu. Neviděl bych problém k nim hodit ňákého hokejistu. Co zkusit prohodit Koblasu s Hlavou..? (s13) ... A když už jsem u toho Koblasy. Jak psal Jedna, Kašičkové vymysleli dve naprostý loženky pro Hlavu, on obě hrozně spálil. Věřim, že Koblasa by byl úspěšnější. Tohle rozhoduje zápasy. Top lajna ti vymyslí tyhle dvě skvělý loženky, ale ty je neproměníš..

Moderátoři: veverka