Vítejte, host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne
Další diskuse: 

Téma:

Hlavní diskuze Dnes 12:46 #131693

• Vito
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Zákrok na Davida Kašeho:
Dle mého názoru se jednalo o faul konkrétně vražení na hrazení (hlava primárně zasažena nebyla).
Stránský nešel primárně hrát puk, ale dohrát D. Kašeho + před zákrokem vyskočil a zvýšil svou razanci.
Vyšší trest by zde byl zcela na místě.

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Hlavní diskuze Dnes 12:09 #131692

• Chemik11
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
pavelpe: Není to zas tak dlouho. Na konci poslední sezóny jsme vyhráli dokonce 6 zápasů v řadě, byť 3 z nich byly po nájezdech nebo v prodloužení. Na konci předloňské sezóny pak stejná série jako teď, tedy 5 výher, z toho 1 po nájezdech

Hlavní diskuze Dnes 11:07 #131691

• Nuny
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Po osmi letech konečně šňůra zápasů, na které se dá koukat. Trvalo to a o to víc si to užívejme.
Prodám červenej svetr. Značka : Za odvoz i s majitelem. Hlavně hodně daleko.

Hlavní diskuze Dnes 09:28 #131690

• adamcheza
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
K včerejšku.. Já jsem spokojenej. Snad byste nečekali, že budem každého soupeře drtit a přehrávat 60 minut. Boleslav nemá vůbec špatný tým. Každopádně souhlasim s Mlejnkem, zatim nejtěžší soupeř s kterým jsme hráli, i těžší než Hradec(Pce nepočítám). Po té druhé velmi silné Boleslavské třetině šlo o to ukázat charakter a do třetí nastoupit jinak. Zodpovědně vzadu, líp bruslit a řekl bych, že se to povedlo. V té celkem vyrovnané třetí třetině to bylo o tom jednom gólu. Kdo koho přelstí, přechytračí a povedlo se to nám. Každopádně takovýto model zápasu kdy nejdřív soupeře drtíme, pak polevíme a pak zase přidáme nebude pořád. Očekávám, že už nebudem mít tak silný starty a první třetiny, soupeři se na to víc připraví a nejde to takhle donekonečna. Za to ale čekám méně výpadků v prostřední části zápasu, zkrátka že ten výkon víc rozložíme do celého zápasu.

Hlavní diskuze Dnes 07:25 #131689

• pepone11
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
je krasne cteni verva na 3 miste(s20)

Hlavní diskuze Dnes 00:21 #131688

• Petri_CZ
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • JEDNOU S CHEZOU, NAVŽDY S CHEZOU! #33
"Další posilou má být centr Brandon Renford (31), jenž už ve Slovanu hrával (2020/21). V devětadvaceti zápasech udělal 32 bodů a sáhl po něm Bietigheim z DEL. V minulém ročníku působil ve Frankfurtu Löwen. Kreativní Kanaďan měl namířeno do Litvínova, ovšem bratislavský kolos mu nabídl lepší výplatu." isport.blesk.cz/cl...

Hlavní diskuze Včera 21:51 #131687

Avatar uživatele jihoceskychemik
  • jihoceskychemik
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
žemla: Tam bude lucifer Heřmánek a je to v lati (s4)

Hlavní diskuze Včera 21:25 #131686

• Unihoc10
  • ADMINISTRÁTOR
  • ADMINISTRÁTOR
  • Ropáci on Tour
Rozhodčí naprostá šílenost, ta nekvalita, byla až do nebe volající…První třetinu jsme jezdili na motorce a Bolka o berlích, absolutně nestíhali nastavené tempo, než je od druhé třetiny posadily do tempa přesilovky a alespoň opticky srovnali hru…jinak jak říká Korejs, tenhle tým je v ideálním věku, každej hráč na sobě chce pracovat, protože vzhledem k věku má stále každej motivaci a možnost posunout se někam dál a po dlouhý době hrajeme takhle rychlej hokej, kdy s námi v různých momentech zápasů, týmy nedokáží držet krok a vypadá to, že přišli z nižší ligy, nejvíc je to teda vidět na lajně Kašounů…bylo až vtipný jak jsme jim s tím rychlým přístupem dokázali několikrát sebrat puk a oni pak jen s údivem koukali jak jdeme do rychlého protiútoku…no a pak je tu Matej, ten fakt chytil fazónu jako hrom, doufejme, že mu vydrží co nejdéle.
.:HC VERVA Litvínov:.

Hlavní diskuze Včera 21:09 #131685

• žemla
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
jihoceskychemik: Ano,je nejvyšší čas je přivést do pekla (s2)

Hlavní diskuze Včera 20:56 #131684

• jihoceskychemik
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
žemla: Už by bylo na čase je konečně porazit(s32)

Hlavní diskuze Včera 20:39 #131683

• žemla
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Třinec dostal rychtu od sekaček,které jsme dali,tak doufám že ho smažeme (s59) (s32) (s20)

Hlavní diskuze Včera 20:37 #131682

• Petri_CZ
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • JEDNOU S CHEZOU, NAVŽDY S CHEZOU! #33
Potvrzuje se skutečně to, co se mi zdálo už v přípravě. To je fakt, že na ledě konečně zase vidíme tým. Má vnitřní sílu uhrát vyrovnané zápasy na svou stranu, udržet těsné vedení, zastat se jeden druhého. Ovšem musíme zlepšit koncentraci a hru směrem dozadu, to by se třeba v možném play-off mohlo otočit velmi rychle proti nám. Kdyby nechytal Tomek tak výborně, dohnalo by nás to i teď. Někde jsem četl, že v průměru chytí snad 6 gólů nad očekávání. (s12)

Co se týká hráčů:

Chválí se tu různí hráči, já bych rád zmínil Demela, který je v pozadí a nesvítí na něj reflektory. Nevypadá to, že by někdy měl na zahraničí ((s38) (s42)), ale líbí se mi, jak na sobě pracuje. Každý ročník v něčem alespoň trochu přidá. Letos se mi na jeho poměry zdá, že trochu zesílil a že ta hra jeden na jednoho nevypadá tak špatně. (s20)

Kirk (s20), ale mohl mít už několik gólů navíc. Tam je to ale o aklimatizaci a praxi, když přišel až v září. Tam se toho nebojím...

Bary by mohl vymáčknout víc. Někdo tu psal, že by ho hned sundal z 2. přesilovky, že tam nemá co dělat. To je podle mě hloupost. Střelu má tvrdou a dobře umístěnou a puky rozdávat taky umí, byť to není kvalita jako u Janise. Mám na mysli hru 5 na 5. Zdá se mi pomalejší, což není zásadní problém (Koblasa je na tom stejně), ale celkové čtení hry respektive řešení situací mi nepřijde vždy úplně na jedničku. Snad na tom s trenéry zapracuje. V přípravě a nebo tenkrát na Kladně se mi líbil víc.

Válec bohužel nic moc. To je hráč, od kterého prostě góly potřebuješ protože ti do týmu nepřinese to, co např. Jury. Zdá se, že ta velmi dobrá první část přípravných zápasů souvisela spíše s tím, že ti mladí nebyli tak dobří a proto Válec vyčníval. Když se od druhé poloviny přípravy dostali do hry i ti starší, zapadl do průměru/podprůměru.

Byť ta 4. formace funguje dobře, co zkusit Zygyho k Abdulovi a Kirkovi? (s13) Pořád si myslím, že má na víc než na čtvrtou, "bourací" lajnu. (s1) Ve čtvrté bychom mohli zkusit Guta, který má na svůj věk teda hrozivé bruslení (s15) nebo Válka.

Hlavní diskuze Včera 20:35 #131681

• jihoceskychemik
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
peshek: Já to udělal ale(s55) mi nepodpořil takže v pondělí jedu dál (s3)

Hlavní diskuze Včera 20:29 #131680

• pavelpe
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • #JFP64
No, musím se zeptat, kdy naposledy jsme měli 5 výher v řadě? Troufnu si tipnout, že asi naposledy v mistrovské sezóně nebo se mýlím?
Musím docela smeknout před Tomkem. Zatím nás dokáže hodně podržet v pasážích hry, kdy se nám tolik nedaří a dostáváme se pod tlak. Sestava si docela sedla a začínají se střelecky prosazovat další hráči. Určitě to samozřejmě souvisí s pohodou v kabině a na ledě. Vloni jsme podobný počet bodů měli po 16. kole.
#JFP64

Hlavní diskuze Včera 20:27 #131679

• Bradford
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • Jednou s Vervou navždy s Vervou
Zlatý 3 body (s32) Válka opravdu nejde vidět .Gut by zvýšil kvalitu 3 formace .

Hlavní diskuze Včera 20:22 #131678

• Zdenčer.
  • ROPÁK NOVÁČEK
  • ROPÁK NOVÁČEK
David se z toho snad oklepe, tu brilantní střelu, která z hloubi našeho obranného pásma málem zasáhla prázdnou branku soupeře, proved on, či nikoli? To jsem ani nevěděl, že když se vedoucí tým při power play snaží protivníka snaží rozhodnout do prázdné brány, píská se zakázané uvolnění i tehdy, dojde-li k zásahu tyčky... V dané situaci dosti nespravedlivé pravidlo.. Jinak Paráda!! LITVÍÍÍNÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓV!!!

Hlavní diskuze Včera 20:22 #131677

• peshek
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Sakra,sakra… zase 3 body … ja snad začnu na starý kolena sázet ….
Jsem na rybách … zatím jsem chytil jen rýmu a utrhl třpytku … sportu zdar !!! A Petrův nazdar !!

Hlavní diskuze Včera 20:11 #131676

• Litvínováček
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • Hc Verva forever in my heart ♥️
Jooooo 3 body jsou doma.Super,ale ta 2 třetina byla špatná. Ale co už, body jsou doma a v neděli Třinec,další důležitý zápas .(s32) (s32) (s32)
HC VERVA

Hlavní diskuze Včera 20:08 #131675

• adamcheza
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Paráda. Snad bude David v pohodě.

Hlavní diskuze Včera 20:05 #131674

• Chemik11
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Paráda. I to se musí umět, vyhrát zápas, kdy jsme tak půl zápasu byli horší.

Moderátoři: veverka