Vítejte, host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne
Další diskuse: 

Téma:

Hlavní diskuze 06. říj 2014 15:05 #11563

• Mogul71
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
fanouš: Asi je to rozbitý (s2) Že to smetou ze stolu,s tím počítám,ono platí trestat tvrdě,ale jen recidivisty (s11)

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Hlavní diskuze 06. říj 2014 12:26 #11562

• fanouš
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Mogul71: Proč na mě nemrká tvoje S3- (s3)...?? (s4) ... No můžou to sundat ze stolu,ne??

Hlavní diskuze 06. říj 2014 12:21 #11561

• Mogul71
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
fanouš: Bude muset,podali jsme podnět (s3) I když si nedělám iluze o tom,jaký verdikt bude (s11)

Hlavní diskuze 06. říj 2014 12:15 #11560

• fanouš
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Mogul71: No právě...Proto to máme za 5,viďte pane Kájo Holý a spol...?
nechci fňukat,ale tohle asi DK řešit nebude,ne?

Hlavní diskuze 06. říj 2014 12:12 #11559

• Mogul71
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
fanouš: Přesně tak,jen s tím rozdílem,že Tráva najížděl čelem (s3)

Hlavní diskuze 06. říj 2014 12:04 #11558

• fanouš
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Mogul71: Dost podobný s Trávou,ne?

Hlavní diskuze 06. říj 2014 11:58 #11557

• Mogul71
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
Tak jsem koukal,že jsme podali podnět k DK ohledně zákroku na Robina,já si to pouštěl několikrát,loket tam nebyl,bylo to ramenem,ale je pravda,že Robin o něm vůbec nevěděl a Skrbek byl dost rozjetý a asi se to dalo klasifikovat jako vražení na hrazení při hře.Jsem zvědav,jak se k tomu postaví DK,protože úder na hlavu to byl,i když asi ne s úmyslem zranit,ale to ví jen sám hráč. (s3)

Hlavní diskuze 06. říj 2014 10:50 #11556

• veverka
  • MODERÁTOR
  • MODERÁTOR
fanouš: Moje řeč.. jsem rád, že je jinde

Hlavní diskuze 06. říj 2014 10:46 #11555

• fanouš
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Přispěju názorem na duo Střítecký-Kubát...
-To že tady není Střítecký mě vůbec,vůbec nevadí...Za roky co tady byl mě nepřesvědčil,že je to AŽ TAK VELKEJ HRÁČ,za kterýho on sám sebe má...A navíc v kabině mistr,nikdy u sebe neviděl chybu,když mu něco bylo vyčítáno,měl to v (s26) .Neměl jsem ho vůbec rád.My sami tady vychovali spoustu beků,kteří by hráli minimálně to,co on,ale za úplně jiný cucky...Nechybí mi tady ani za mák...Karlík v minulosti super ruce,super dopředu,nic moc dozadu.Mě osobně moc překvapil,jal letost je z něj úplně jinej hráč.Nefauluje,dobře do přesilovky,dopředu pořád stejně dobře,dozadu o 100% lepší-prostě paráda ho tady mít...hawgh

Hlavní diskuze 06. říj 2014 09:46 #11554

• Wayfarer
  • ROPÁK PISATEL
  • ROPÁK PISATEL
  • jen se z toho neposrat....
lubbec: Nemohu jinak než souhlasit ,,bylo moc fajn že se hráči přišli podělit o radost z vítězství s fanoušky.Upřimně mně dost překvapila přítomnost Kyslíka ale je vidět že vedení i hráči konečně pochopili a cítí podporu nás fanoušků kteří je podporují nejen doma ale čím dál častěji a v hojnějším počtu na cizích hřištích což podle mne potěší a povzbudí dvojnásob.

Hlavní diskuze 06. říj 2014 08:02 #11553

• pavelpe
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • #JFP64
Travis: Já si s Tebou dovolím nesouhlasit - když odtud Karel odcházel, byl výborný do přesilovky a do útoku. V určitých chvílích mu ale chybělo trochu té pokory a soudnosti. Rozumím tomu, že si chtěl vydělat, ale na druhou stranu se podívej na to, kolik měl dřív trestných minut a kolik jich má dnes. Nebyl zápas, aby neměl kiksy dozadu. Já jsem přesvědčen, že je nyní v lepší kondici a že si daleko lépe plní povinnosti beka - jeho ofenzivní schopnosti jsou přidanou hodnotou. Podobná situace je u Stříteského. On měl vzrůstající výkonnost, ale zdaleka to nebyl nějaký super obránce. To že měl hodně prostoru bylo dáno mladou nezkušenou obranou v loňském ročníku. To že jeho čísla byla lepší, bylo z velké části dáno skvělou hrou Jirky Zemana, který často hasil jeho neskutečné kiksy na modré čáře. Včera byl u dalších dvou gólů Boleslavi. Po devíti zápasech základní části má už -10 bodů a pokud vezmu jeho činnost, byl na ledě u 15(!) gólů, tedy téměř poloviny všech, co M.Boleslav inkasovala. To že byl jednou pozván do přípravy repre pro mě není známka kvality. Pavlík, Pavelka, Sklenička nebo Chaloupka jsou více než rovnocennou náhradou. Dokonce jsem přesvědčen, že i mladý Baranek je schopen ho nahradit, pokud bude vedle zkušeného beka.
A to, že se tu odepisují hráči po pár nevydařených zápasech je bohužel smutná skutečnost. Když si vzpomenu, kolik kotroverzních reakcí jsem tu na svoje příspěvky měl, když jsem vloni obhajoval Martynka, Pavlíka či Piroše. A teď Rosťu všichni vynášejí do nebes. Jenže on byl jeden z mála, který hrál vloni stejně jako letos - jen mu to nepadalo do branky, ale komu vloni jo, že?
#JFP64

Hlavní diskuze 06. říj 2014 07:41 #11552

• pavelpe
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • #JFP64
Duchy: Také jsem rád, že se občas shodnem.
#JFP64

Hlavní diskuze 06. říj 2014 07:33 #11551

• fanouš
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
kozel: Kozlíku rád vyřídím (s20) (s32) ...Od tebe v kotli by to ale asi myslím potěšilo víc,než od taty doma... (s4)

Hlavní diskuze 06. říj 2014 07:19 #11550

• Duchy
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • Odchovanci jsou cesta
Travis: Tak Skříťu převyšoval loni i Guláš a na konci i Pavlik(jedna sezóna nedělám z toho závěry) takže se tu bavíme o 4-5. obránci klubu. Ad mladej Divous - škoda je nezarazeni celého útoku juniorů Šrámek - Smolka- Jurčík. Byli top lajna, kterak by svým pohybem a zvykem dělala velký bordel na lede. Mimo to si však myslím, že mu Amerika i Finsko prospělo. Jelikož tady mu to musi ted připadat jako velmi měkká liga.
#Jfp64 | CHAMELEON | LXIV |

Hlavní diskuze 06. říj 2014 07:02 #11549

• lubbec
  • ROPÁK PISATEL
  • ROPÁK PISATEL
Pěkné posezení včera po zápase v Nudli, to že přijde se o radost z vítěství podělit vedení a hráči s fanoušky do Nudle je vidět, že jim na nás fanoušcích velice záleží. Tím bych chtěl poděkovat Kyslíkovi, Gumovi, Kubátovi, Hublovi, Majdymu, Martynkovi, Kubinčíkovi a Jurčíkovi. Byla to paráda. Hoši děkujem! (s22) (s32) (s22)
Vše špatné je pro něco dobré. :D
Pro žlutou a černou dýcháme.

Hlavní diskuze 06. říj 2014 07:02 #11548

• Travis
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Me to tady v tomhle smeru prijde dost postaveny na hlavu. Vloni se rikalo, ze odchod Kubata preci neni zadna ztrata... Jak je tragickej dozadu, jak casto fauluje atd. Ano, mezery v braneni ma, ale moderni hokejovy obrance uz dnes neni jen pes obranar... Karel jasnepresvedcuje ze z hlediska komplexnosti jez obrancu o PARNIK nejlepsi. Kdyz odchazel Sramek do Ameriky, tak si presne vzpkminam jak se tu psalo ZADNA SKODA, nekolik sanci uz dostal... Je hubenej mekkej, neprosadi se... Dnes se na nej " pejou ody" , Ze byl odchod Striti ztrata je podle me neoddiskutovatelne... Cisla z lonska mluvi jasne.. Ruzicka by si ho taky nepozval na repre kemp z kamaradstvi.... Vykonostne ho z obrancu prevysuji jen Zeman s Kubat. Otazka je co se letos deje v Pavlikem ... Ten je zatim marnej.... Na druhou stranu, nevidime do detailu jak vysokou mel smlouvu atd. Beru jeho odchod jako fakt, ale to ze by jsme s nim byli silnejsi je proste jednoznacne

Hlavní diskuze 06. říj 2014 06:24 #11547

• Duchy
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • Odchovanci jsou cesta
pavelpe: (s16) (s20) Konečně můžeme spolu souhlasit, vyvěste vlajky (s2)
I když u Robina mi trošku zatrnulo
#Jfp64 | CHAMELEON | LXIV |

Hlavní diskuze 06. říj 2014 05:44 #11546

• veverka
  • MODERÁTOR
  • MODERÁTOR
Duchy: 1+3 dobrý.. o tom nic, ale v + - je -8.... A to je Stříťa. A že ho nemám rád je pravda (s1)

Hlavní diskuze 06. říj 2014 03:57 #11545

• pavelpe
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • #JFP64
Unihoc10: Nevím, proč Boleslav Stříteského kupovala. Ty mínusy měl každý rok a to, že byl vloni hodně vytěžovaný, byla zásluha Zemana, který mu často zachraňoval zadek. Upřímně řečeno, Boleslav moc nechápu. Má v brankovišti dvě "2" a koupí třetí? Jako by mě to někoho připomínalo.
#JFP64

Hlavní diskuze 06. říj 2014 03:52 #11544

• pavelpe
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • #JFP64
Honza: Upřímně řečeno nevím kde jsi vzal vražení na mantinel s výskokem - podívej se na to v klidu bez emocí a nedělej předčasné závěry. Hráli tvrdě, to ano. Takový je ale dnešní hokej. Ty taky tleskáš Skleničkovi, když někoho sroluje u mantinelu. Jediné, v čem s Tebou souhlasím, je Hribik - suverénně nejhorší rozhodčí ELH. Do loňska mu zdatně sekundoval Kalivoda, ten ale naštěstí skončil. Já bych naopak řekl, že úroveň rozhodčích je o něco lepší než vloni (bohužel až na excesy jako gól v Liberci).
Mě je naopak sympatické, že Olomouc se vydala jinou cestou než Chomouti, doplnili o pár hráčů kádr a menší hokejovost vyvažují bojovností. On jim sice rozpočet asi nic moc nedovoluje, ale je tam 14 hráčů, kteří vybojovali ELH. Ke cti jim slouží, že se neprezentují žádnými velkohubými prohlášeními jako sousedi a snaží se poctivě makat na ledě.
#JFP64

Moderátoři: veverka