Vítejte, host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne
Další diskuse: 

Téma:

Hlavní diskuze 28. bře 2014 19:02 #6607

• AlcoholBased
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
Nazdar pánové,
tak jsem po delší době opět zpět a jen sem vlezu, tak studená sprcha v podobě rozhovoru s Kebou.......... blbě jsem kousal konec sezóny a tohle snad budu kousat ještě blběji. Bohužel si myslím, že Keba nemá důvod si nic vymýšlet. Jinak obrovská gratulace junkum. Moc jste mě kluci potěšili a jsem rád, že ještě zajdu tuhle sezonu na zimák....Díky!!! (s32)
direktivou si respekt a uznání nevynutí nikdo.......

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Hlavní diskuze 28. bře 2014 18:30 #6606

• veverka
  • MODERÁTOR
  • MODERÁTOR
No, pěknej rozhovor s Kebou.. Musím uznat, ač jsou tam nelichotivý věci, že hodně věcí je pravdivých. Žádný zbytečný fráze a okecávání.... Ale, každá mince má 2 strany a ten příběh je třeba znát obráceně a z jeho strany to taky nebylo všechno růžový, nicméně o tom se v rozhovoru samozřejmě nemluví.
Prodaný zápas na Slavii je 3,14čovina a ano, Růča nechtěl hrát v 3. lajně s Vojtou... a diví se mu někdo? Růča potřebuje hrát a mít k sobě spoluhráče a Vojta bohužel na co sáhnul, to zmrvil. Pro hráče jeho kvalit a v jeho věku tohle nemá úplně zapotřebí, čili to jeho nasrání i chápu.

Hlavní diskuze 28. bře 2014 17:26 #6605

• Unihoc10
  • ADMINISTRÁTOR
  • ADMINISTRÁTOR
  • Ropáci on Tour
No tak nevím, co si o tom mám myslet, některé věci co Keba říká jsou určitě pravdivé, v některých věcech možná převládla ještě ta pachuť. Výsledek je asi ten, že tu panuje od samého počátku určitá pohoda a uspokojení hráčů, s takovým přístupem se dá přežívat, ale určitě ne vítězit, pak tu klidně můžeme mít dalších 55 marných cest (s8)

Jinak gratulace Matějovi a Francíkovi (s16)
.:HC VERVA Litvínov:.

Hlavní diskuze 28. bře 2014 15:53 #6604

• Travis
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
MTV123: no bohužel se jen potvrdil to obehrané: "na každém šprochu, pravdy trochu"

Hlavní diskuze 28. bře 2014 15:51 #6603

• MTV123
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • CHEZA
Až si tady zase ze mě někdo bude dělat prdel, když napíšu, že byl Růča uraženej, tak si vzpomeňte na tenhle článek. (pochopitelně jsem to nepsal tady, ale na ofi fóru) A na prodanym zápase v O2 si trvám...
prezident fanclubu Aloise Koloseuse

Hlavní diskuze 28. bře 2014 15:51 #6602

• Travis
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Je mi líto Gumy, on je to asi vážně dobrák, jenže nemá tak úplně povahu a ani hlavu na to dělat důležitá rozhodnutí. Nevěřím tomu, že Rulík s Hořákem jsou ti praví pro naše kluky. Jejich destrukční hra nám dlouhodobě sedět nebude, vše je otázka Pavla Francouze. s ním v bráně ten střed snad budeme plácat i dál, ale co bude potom.... Přivézt TOP obránce... Hmm krásně se to poslouchá, ale proč jsme pouštěli Kubáta? Vždyť on tady mohl hrát ještě 10 let. Prostě se mu měly nabídnout prachy co dostal ve Spartě a věřím tomu, že by zůstal. Nevěřím, že k nám špičkový hráč narozený mimo region půjde. Snad bude dál růst Pavlík, ale na TOP hráče má ještě minimáně 2-3 sezony čas

Hlavní diskuze 28. bře 2014 15:28 #6601

• Hawkay
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
Nejhorší je asi ta neprofesionalita o který tam taky mluví, já se byl po pár letech podívat ve VIPu a stálo to zato, jako z Vládíka se tady udělal veřejný nepřítel No.1 , ale já když viděl co se tam nahoře děje tak jsem raději po 2 minutách odešel.
----Acta non verba----

Hlavní diskuze 28. bře 2014 15:22 #6600

• Travis
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Hawkay: Hawkay ty mi normálně čteš myšlenky (s2)

Hlavní diskuze 28. bře 2014 15:21 #6599

• Travis
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Hornet: Wow luxusní rozhovor s Kebou. Nestačím se divit, potvrdili se spekulace, že hráči si diktují kdo je bude a nebude trénovat (s21) . Dále se potvrdilo i to, že v kabině nebylo vše v pořádku, to uspokojení Lukyho a Viktora z nových smluv bylo vidět snad i z vesmíru. Dokonce nám byla osvětlena i kauza Růča, kdy jsme se tu vysmívali konspiračním teoriím o tom, že se proste urazil a s týmem nekomunikuje. Nevím, ale takové scény přeci nemá takový hráč zapotřebí (s13) Teda jsem z toho rozhovoru slušně řečeno překvapený, je otázka zda je vše 100% pravda, ale jestli ano, tak ve mně převládá dost velké zklamání

Hlavní diskuze 28. bře 2014 15:18 #6598

• Hawkay
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
Mno přečetl jsem si rozhovor s Kebou a je mi úzko, (s11) , přesně ty věci o kterých jsem tvdil, že je to jen přehnaný JPP se potvrdily, uraženej Růča, Luky co to mrdá protože má smlouvu. Kysela kterej je sice Litvínovák , ale víc než o klub se stará o svý bokovky, a mezitím vším Guma kterej se sice snaží, ale asi neví která bije (s16) (s16) . Jestli si to všechno Keba nevycucal z prstu tak míříme rovnou (s26)
----Acta non verba----

Hlavní diskuze 28. bře 2014 15:08 #6597

• CíbaSKS
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
  • #Spolujsmesilnější
Hornet: Ta koncepce s trenérama je tu každej rok, pak přijde nová sezona -zápasů a trenéři se mění,čím to? Přijde mi jak když si hráči řeknou,tak už stačí teď chceme zase nového (s8) Jinak má Kyslík pravdu, chybí bek co bude lídrem to v první řadě, ale jestli to vytrhne jeden těžko říct. Martynka mi bylo letos líto, on neskutečně jezdí po tom ledě, boužel mu to tam nepadalo (s11)
Litvínov (s22)

Hlavní diskuze 28. bře 2014 14:35 #6596

• Hornet
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT

Hlavní diskuze 28. bře 2014 13:02 #6595

• MTV123
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • CHEZA
jizik: Od pani co sedela vedle jsem si vyslechl vytku, ze jsme ji malem zabili kluka. Nevim, ja nikoho nezabijel. Pak me bavil pan za mnou, co stale nadaval na sudi,ze jsme si je zaplatili a at si prevliknou dresy. Holt bych to videl tak, ze jsou z acka zvykli na breceni Straky. A jeste jeden postreh: vyrusta jim tam novej Dudysek #10...

Hlavní diskuze 28. bře 2014 12:53 #6594

• CíbaSKS
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
  • #Spolujsmesilnější
MTV123: Jen to chce domluvit (s3)
Litvínov (s22)

Hlavní diskuze 28. bře 2014 12:07 #6593

• jizik
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
Taky jsem byl včera na zápase a zaujaly mne 3věci: 1.nevraživost hostujících fandů (předpokládám rodičů - přátel hráčů).Kdybych něco podobného řekl třeba na spartě,tak bych byl myslím na nohou tak 5sekund po výroku.2.nasazení a týmový duch našich hráčů.
3.Že ten Fanoušovo kluk v bráně nemá nervy = výbornej výkon.
Žádný zápas juniorů jsem do této doby neviděl,bže to mám celkem daleko,ale včera mne zápas nadchnul.Možná o to více v kontrastu s A týmem.

Hlavní diskuze 28. bře 2014 11:18 #6592

• pavelpe
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • #JFP64
přípravný kemp reprezentace

Matěj Stříteský a a Pavel Francouz se budou ucházet o účast na MS. Případná nominace Matěje by byla asi velkým překvapením, Pavel má šance o dost větší. Blahopřání oběma borcům VERVY, kteří si přeci jen o něco prodlouží sezónu.
#JFP64

Hlavní diskuze 28. bře 2014 08:50 #6591

• MTV123
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • CHEZA
CíbaSKS: Buben by byl super. Chystam se prvne do Chomutova a to uprimne jen diky priznivemu casu zacatku utkani. Mozna si pujdu po dlouhych letech i zakricet...

Hlavní diskuze 28. bře 2014 08:45 #6590

• CíbaSKS
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
  • #Spolujsmesilnější
veverka: Nu nevím kolik se nás tam chystá... ale když by každej kdo jde podpořit chezu šel do sektoru hostí nemuselo by nás bejt málo, samozřejmě to bych chtěl asi moc. Mohl by se vzít i jeden buben případně
Litvínov (s22)

Hlavní diskuze 28. bře 2014 07:27 #6589

• veverka
  • MODERÁTOR
  • MODERÁTOR
CíbaSKS: Nebylo by to špatný a borcí by si zasloužili podpořit... Otázka je, jak je to reálný?

Hlavní diskuze 28. bře 2014 06:51 #6588

• CíbaSKS
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
  • #Spolujsmesilnější
Taky se chystám do Cv na junky, nějakej kotlík by se tam vytvořit mohl ne (s32) boužel na odvetu jsem v práci
Litvínov (s22)

Moderátoři: veverka