Vítejte, host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne
Další diskuse: 

Téma:

Hlavní diskuze 29. bře 2014 12:54 #6627

• MTV123
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • CHEZA
Na zitra mam volno v aute. Kdyby mel nekdo zajem. Jedu z Teplic. Za naftu nic nechci, leda ze byste se mi slozili na buřta (s4)
prezident fanclubu Aloise Koloseuse

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Hlavní diskuze 29. bře 2014 12:31 #6626

• pavelpe
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • #JFP64
Unihoc10: Naprostý souhlas. Nevidím důvod vyměnit půlku mužstva. Předpokládám, že pokud odejde Piroš, nahradí ho buď Skuhravý nebo Rosa a uvidíme, zda se povede přivést toho vůdčího beka, o kterém Kyslík mluví. Myslím, že Zeman, Stříteský, Gula a Pavlík jsou jasní, předpokládám Kousalíka, kterému se letos nedařilo, ale má smlouvu. Pravděpodobně již nebude pokračovat Posmyk, otázka je nad Chaloupkou a Pavlíkem, kteří mají platnou smlouvu, ale jejichž výkonnost příliš nepřesvědčila. Navíc je nutné pamatovat na "Lenerovo idiotství" v podobě 5ti hráčů do 22 let. A vzhledem k tomu, že z této kategorie vypadnou pro příští sezónu Majdan s Kousalíkem, uvidíme, co trenéři vymyslí.
#JFP64

Hlavní diskuze 29. bře 2014 11:25 #6625

• Unihoc10
  • ADMINISTRÁTOR
  • ADMINISTRÁTOR
  • Ropáci on Tour
Travis: Nakonec to vypadá, že kádr se moc měnit nebude.
Selhali nám letos střelci jako Majdan, Martynek, Hanzl i Lukeš, od něhož jsem čekal o takových 8 až 10 gólů víc. Ale když se podíváte po extralize, kolik hráčů má za sezonu 20 gólů? Moc jich není. Když doplníme o jednoho dva hráče, věřím, že se tým dostane zase dál. Od 16. kola do konce jsme letos hráli standardně, kdyby se udělala tabulka od té chvíle, tak jsme možná v šestce. Tým dokázal, že hokej umí. Že ti hráči nejsou na to, abychom je odepisovali. hokej.idnes.cz/lit...

Každý rok pořád dokola, každej očekává výměnu půlky týmu. Kádr zůstane velmi podobný ne-li stejný, osobně nevidím moc důvod měnit x hráčů, ti kluci to v sobě mají, loni to dokázali. Jen to chce jak Kyslík říká, přivést někoho, kdo tu obranu postaví do latě, osobnost, lídra. Rulda s Hořákem jsou pověstní svou letní přípravou, takže v tomto na tom budeme určitě lépe než letos. Kluky navíc ty tréninky baví, tak věřme, že nová sezona bude opět po roce tou na kterou budeme moci být pyšní (s3) (s32)
.:HC VERVA Litvínov:.

Hlavní diskuze 28. bře 2014 23:20 #6624

• Travis
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
jack007: Nechme Kebu Kebou, mozna by nam uz Kyslik mohl rict kdo prodlouzi a kdo odejde

Hlavní diskuze 28. bře 2014 22:42 #6623

• jack007
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
No Keba hlavne podcenil pripravu na lede, pokud jste někdo byl na treninku s nima a pak po zmene, tak si toho musel všimnout . Predtim 5 minut brusleni a 20minut u mantaku u tabule. Po zmene, tabule 3 minuty, a pak uz jen bruslit bruslit bruslit a bylo to hned znat. I Jansky, trava, padali drzkou na led jak uz nemohli.

Hlavní diskuze 28. bře 2014 22:21 #6622

• pavelpe
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • #JFP64
ptakulin: Nebudu se pouštět do nějakých zbytečných spekulací, také jsem slyšel od pár známých, že lidsky je Keba tak trochu vůl. Pravdou ale zůstává, že tento rozhovor vznikl s odstupem pěti měsíců, takže ta bezprostřední hořkost po odvolání už je podle mého názoru pryč. A bohužel podobná slova o neprofesionalitě některých hráčů (zejména těch lépe placených) jsme tu slyšeli pomalu od každého odvolaného trenéra. Ze svých zkušeností vím, že pokud se člověku něco nepovede, velmi dlouho se mu v hlavě honí myšlenky, zda a kde udělal chybu. S odstupem času pak je schopen přiznat, že se někde zmýlil, že některé věci šlo udělat lépe.
Jsem přesvědčen, že když se na sezónu může velmi dobře a profesionálně připravit 43letý Růča, tím spíše tak mohou učinit hráči, kteří zdaleka nedokázali to, co on a přesto patří k nejlépe placeným hráčům celé soutěže. Mohu mít pochopení pro hráče, že se mu momentálně nedaří střelecky (např. Rosťa Martynek), ale maká naplno a nechá na ledě duši. Na druhou stranu nemohu a nechci mít pochopení pro velmi dobře placené hráče, kteří jsou nejen neproduktivní, ale půlku sezóny jen tak odkloužou (letos velmi bídní Hübl, Lukeš nebo Hanzl).
Letos jednoznačně výborní Piroš, Ručínský, Jurčík (obrovský výkonostní skok - jen doufám, že to v další sezóně potvrdí), Martynek, od ledna Pavlík, Zeman a Francouz. Svoji výkonnost potvrdil Tráva, Černý, Jánský a Stříteský. Nezklamal mě Šlégr a Gula. Rozhodně pod své možnosti hrál Lukeš, Hübl, Hanzl, Majdan, Chaloupka a v závěru i Posmyk. Myslím, že by stálo za to vyzkoušet v příští sezóně Gerháta (letos bohužel zápasil s produktivitou) a Písaříka, který v Mostě dává góly jak na běžícím pásu.
#JFP64

Hlavní diskuze 28. bře 2014 22:13 #6621

• Stery
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Aspoň že tak, nemám rád ani jeden tým - fanoušci jsou hovada na obou stranách. Ten pomyslný kousíček, díky kterému jsem v této sérii přál o trošku víc Brnu tvořili hráči, kteří u nich nejsou takoví zm*di jako v Plzni, naopak letos hraje Brno docela pěkný hokej...

Hlavní diskuze 28. bře 2014 22:13 #6620

• Hansiiiz
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
Hornet: Přesně tak, taky mu to přeju, on si to zaslouží, je to perfektní človek a chlap (s20)

Hlavní diskuze 28. bře 2014 22:09 #6619

• Hornet
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
Hansiiiz: Kejhákovi to přeju (s20) (s20)

Hlavní diskuze 28. bře 2014 22:08 #6618

• Hansiiiz
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
A Plzeň je v perdeli, to mám radost (s2) (s20)

Hlavní diskuze 28. bře 2014 22:02 #6617

• Unihoc10
  • ADMINISTRÁTOR
  • ADMINISTRÁTOR
  • Ropáci on Tour
V kolik, že to Plzni letí? (s5)

Hlavní diskuze 28. bře 2014 21:51 #6616

• ptakulin
  • PŘEDSEDA ROT
  • PŘEDSEDA ROT
  • Ropáci on Tour
Zase jsem si prošel pozorovací fází fóra a zkusím něco málo hodit do placu....

Dneska jsem od kustoda "A" týmu Zdeňka vyfasoval žlutý hraný dres Jiřího Šlégra z této sezóny a příští týden již půjde do aukce - drobným obnosem, ale na malého Adámka může přispět opravdu každý: BOBování 2014

Nadále soutěží Lucka Lobo o hokejku Nexus, kterou hodlá věnovat Ropákům - pomozme jí k vítězství - už spadla na poslední desáté místo - je nás hodně, musíme to zvládnout - hlasovat se dá každý den z jednoho profilu - více na: Soutěž o hokejku Nexus

Juniorka je ve finále a doufám, že se nás sejde parta nejen u nás, ale i v neděli v Chomutově - zítra vyběhne pozvánka a šiřme ji - v úterý doufám vytvoříme důstojný kotel na jihu, aby "Vládci severu" poznali, že na vítězství je zapotřebí i podpora southu - jde o zlato a proti Somálcům by hřálo dvakrát tolik...

Jinak baráž se zatím vyvíjí všelijak a výsledky mě vůbec netěší - kluci vod Kamenčáku by měli rychle vzpomenout na vlnu ze sezóny - já už se tam chci vypravovat jen hlásit mezinárodní zápasy. A k rozhovoru s Kebou? Nějak se mi to nechce hodnotit - znám i druhý pohled na věc a obě strany mají svůj kus pravdy... Cítím tam určitou hořkost, vzpomeňme si na odchod Kejháka... Kurňa, já myslím, že jsme prostě specifický manšaft a to, že se známe trochu víc než jinde by mělo být naším bonusem, i když to tak často není...

Těším se už teď na první přípravy a vůbec...
CHEZA JE HVĚZDA !!!

Hlavní diskuze 28. bře 2014 21:49 #6615

• Stery
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
MTV123: Asi zítra na Sportu... Na internetu nevím.

To by byla pjdel, vyhrát Putinův pohár tým z Česka. (s4)

Hlavní diskuze 28. bře 2014 21:47 #6614

• MTV123
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • CHEZA
Netušíte někdo, kde se dá skouknout záznam KHL?
prezident fanclubu Aloise Koloseuse

Hlavní diskuze 28. bře 2014 21:46 #6613

• pirduch
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Pokud to ti Chomouti udrží,tak se bojim,ze už tolik chyb nenasekaj,a půjde jim to lip...aby nás pak nezacli porážet...

Hlavní diskuze 28. bře 2014 21:27 #6612

• Unihoc10
  • ADMINISTRÁTOR
  • ADMINISTRÁTOR
  • Ropáci on Tour
Litvínováček: To jo CV chytil vlnu (s2) Až si říkám, jestli těch prachů není škoda na 12 zápasů v sezoně (s2)

Hlavní diskuze 28. bře 2014 21:18 #6611

• Litvínováček
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • Hc Verva forever in my heart ♥️
Ty kjavo ty Chomouti jedou.Tvl my na ne budem snad koukat v Elh i pristi rok,ne?Nu coz alespon bude mit Elh spunt ktery bude mit predplacenu baraz. (s2)
HC VERVA

Hlavní diskuze 28. bře 2014 20:32 #6610

• Hornet
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
Tak Kladno porazilo jen nás (s5) Pořád mi to nejde nějak do hlavy, proč proti nám hráli jako blázni (s13)

Hlavní diskuze 28. bře 2014 20:15 #6609

• veverka
  • MODERÁTOR
  • MODERÁTOR
Džegr má holt smysl pro drama... (s2) Každopádně radost dneska z výsledků žádná...

Hlavní diskuze 28. bře 2014 20:03 #6608

• Unihoc10
  • ADMINISTRÁTOR
  • ADMINISTRÁTOR
  • Ropáci on Tour
To Kladno je ještě ve větší (s26) než jsem si myslel po zápase s Bolkou (s13)

Moderátoři: veverka