Vítejte, host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne
Další diskuse: 

Téma:

Hlavní diskuze 26. srp 2024 09:57 #138180

• Chemik11
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Posila do třetí čtvrté lajny, proč ne. Do prvních dvou hráče máme. Možná i na oslabení? Ty byly loni velkou slabinou.
A úspěšnost na vhazování měl kolem 45 %, podobně jako David Kaše. V našem týmu by s tou úspěšností byl třetím nejlepším bulařem a buly byla další velká slabina.

Možná je to i reakce na zranění Čajkoviče? Možná to s ním bude na déle.

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Hlavní diskuze 26. srp 2024 09:50 #138179

• Bradford
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • Jednou s Vervou navždy s Vervou
👋 Máme novou posilu! Z českobudějovického Motoru přichází osmadvacetiletý útočník Lukáš Vopelka. Více informací naleznete na našem webu
,,,,,,,,,,,,
Netuším jakou roli bude hrát v týmu , ale stejná úroveň jako Jurčík, Zygmunt, atd

Hlavní diskuze 26. srp 2024 08:10 #138178

• Severočech
  • ROPÁK PISATEL
  • ROPÁK PISATEL
Chemik11: Souhlas.
Navíc si myslím, že v zápasech Extraligy se hráčí více snaží, než v přípravě - většinou. (s3)

Hlavní diskuze 26. srp 2024 07:06 #138177

• Chemik11
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Uvidíme, až začne sezóna. Po tom, co jsme tu v posledních letech zažili, tak to může být jakkoliv. Jak jsme v přípravě prohráli jen dva zápasy, sázeli bůry, sedmičky a pak po 14 kolech jsme měli na kontě dvě výhry a měnili trenéry. Nebo potom, co Nicholls s Jánským byli v přípravě nejlepšími střelci a pak přišla sezóna a velká bída, příčemž se Nicholls po 8 zápasech bez gólu pakoval. Nebo naopak Kudrna v přípravě ani gól a pak byl nejlepším střelcem týmu. Prostě nikdo neví. Příprava je příprava a liga je liga.

Hlavní diskuze 25. srp 2024 20:58 #138176

• Petri_CZ
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • JEDNOU S CHEZOU, NAVŽDY S CHEZOU! #33
Chavajz: To já si myslím bohužel také... Stejně jako to, že ta čtvrtá brázda zůstane konzervativně při starém, co do pojetí a myslím, že i co do bodového příspěvku. V tom tvém pojetí mi moc nedává smysl, proč se zbavovat možnosti mít Juryho na centru, zvlášť při naší úspěšnosti centrů na vhazování. Guťák v tomto ohledu slabota. Jíchu jako komplexního two way útočníka nevidím ve 4. lajně. Při sledování Havlase z minulých sezón a teď v přípravě mi dává čím dál menší smysl ho mít v základu, co do dlouhodobé fáze soutěže. Ten kluk je směrem dopředu nulovej a kompenzací všeho ostatního to podle mě nedožene. Když to řeknu blbě, pilovat čistě defenzivní tvrdou hru může se Zygym i v Chomutově, na play-off, které je jinou soutěží můžou do sestavy zase proklouznout.

Suma sumárum, to mé složení mi přijde víc "sexy" a víc kvalitou rozložené. (s2) To tvoje mi ale rozhodně přijde, až na toho Guťáka na centru dost blízko skutečné realitě. (s1)

adamcheza: Jo, jo takhle jsem to myslel. Nemám striktně dané, jaká lajna bude která. Upřímně, co do kvality by ta Jíchova klidně mohla být rovnocennou s tou Sukyho, pokud by se všechno sešlo.

Hlavní diskuze 25. srp 2024 20:33 #138175

• Chavajz
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
adamcheza: Podle mě to bude chtít Mlejnek hrát na dvě silný lajny, a bude doufat, že se zbytek sem tam připojí.

Za mě by byla škoda trhat Filipa (s38) od Sukyho, jelikož si v přípravě docela sedli.

Já to vidím následně

Kaše - Kaše - Hlava
Sandberg - Suky - Koblasa
Pekař - Gut - Cajkovic ( Masta) ( podle me tam zacne Masta, jestli Max je zraneny) (Gutak za mě v přípravě bojuje o místo docela dobře. Libi se mi jeho hra, zhubnul, je rychlejsi dobre cte hru, a je neprijemnej, kdyz zapracuje na strelbe bude dobrej)
Jurcik - Jicha - Havelka (Díky Jíchovo pohybu se tahle lajna zvedla, a v přípravě zatím dobrý)

Jinak jsme zvědavý kdy začneme hrát komplet, jelikož do Švajcu nepojede Suky, Zíčko a podle mě ani ne O. Kaše a Reichel, kteří budou hrát Voras vs Pasta.

Takže komplet ssi budeme až v Německu

Hlavní diskuze 25. srp 2024 17:24 #138174

• adamcheza
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Petri_CZ: Ta sestava se mi líbí. Jen nevím, jesli (s38) “až” ve třetí lajne. Viděl jsem teda 2 zápasy ze čtyř, ale z útočníků mi přišel daleko nejlepší. Na druhou stranu loni jsme taky hrály s dvěma top šikovnejma hráčema ve třetí lajne(Kirk, Abdul) a chtěli tu kvalitu víc rozložit. Tak uvidíme.

Hlavní diskuze 25. srp 2024 13:00 #138173

• Litvínováček
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • Hc Verva forever in my heart ♥️
HC VERVA

Hlavní diskuze 25. srp 2024 11:58 #138172

• Petri_CZ
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
První várka přípravy a nepředpokládám, že zápasy ze (s44) a (s50) uvidíme na youtube. Což je škoda, protože ty budou nejzajímavější a naplno můžou některé svléknout.

Moje postřehy:
- na to, že třeba 5 hráčů bojuje o 3 místa v útoku, tak žádná sláva. Když to člověk vidí, tak je to fakt přehlídka průměrnosti, při vší úctě. Když si vzpomenu na hráče jako byl ve své době Písařík, Stříbrný, Šrámek, tak ti byli tou čistou hokejovostí o level jinde. Kdyby tady měli vidinu toho, že celou kariéru budou hrát víc než 5 minut ve čtvrté lajně, věřím, že se tu jeden z nich stabilně chytí.

- (s38) mi přišel, že by mohl být takový lepší Abdul. Pekař zase techničtější Hlava. Jsem zvědav, jak se hráči "podělí" o 21 bodů Kudrny a 30 u Kirka. Potenciál Mašty, Čajkyho a Pekaře by podle mě mohl být udělat dohromady nějakých 40-45 bodů.

- V obraně byl do očí bijící ten odskok Jareda. U Baryho ten nedostatek v rychlosti známe, ale ta jeho "rychlost" je také do očí bijící, zvlášť když se v zápasech motali mladíci. U Baláže já osobně nevidím nějaký obrovský potenciál. Spíš ho bohužel do budoucna vidím max. na 6.-7. beka.

- Tím, že zřejmě bude těžké nahradit zejména ty body Kirka, chtěl bych vidět v dlouhodobější fázi sezóny hokejovější a víc "sexy" čtvrtou lajnu. Subjektivně to mám vzhledem k tomu co jsem viděl poskládané takto.

Hlava-Kaše-Kaše
Pekař-Suky-Koblasa
Mašta-Jícha-Sandberg
Gut-Jury-Čajkovič

O centrech mám 100% jasno, o pravých bych měl taky, vždy je tam jeden pravák. Osobně si ale nemyslím, že někdo bude mít koule hodit Čajkyho do čtvrté lajny. Realita bude podle mě taková, že Čajky půjde místo Mašty a utopenej Mašta bude tvořit čtvrtou lajnu s Jurym a Havlasem.

Hlavní diskuze 24. srp 2024 18:59 #138171

• peshek
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
jihoceskychemik: Aha … vidis a ja myslel ze bud je pyrotechnik na dovolené v Chorvatsku ….. á nebó odminovává minové pole nekde na Ukrajině …
Ani jedno z toho jsem netrefil …. Jeste ze nesázim ( jen brambory) bych prohrál kalhoty (s2)

Hlavní diskuze 23. srp 2024 17:13 #138170

Avatar uživatele Kefir_k_snidani
  • Kefir_k_snidani
  • ROPÁK NOVÁČEK
  • ROPÁK NOVÁČEK
Novyk: Rozhodil jsem sítě po Kadani (trafika s pí. Kasovou) a měl by být fit začátkem září, takže na start extraligy (s20) (s59)

Hlavní diskuze 23. srp 2024 14:12 #138169

Avatar uživatele jihoceskychemik
  • jihoceskychemik
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Odis: Luděk má jiné věci (s4).....

Hlavní diskuze 23. srp 2024 12:39 #138168

• Odis
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
peshek: Má "časovač". Jestli do ní praštila radlice, může během 6 dnů vybouchnout, potom by měla být manipulace o něco bezpečnější. Je to všude k dohledání...

Hlavní diskuze 23. srp 2024 10:06 #138167

• peshek
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Koukám ze máme v chemičce bombu…. Jen nechápu proč se sní nesmí do úterý nic delat ?
To se jako do úterý rozloží nebo jak je to !?!(s9)

Hlavní diskuze 23. srp 2024 08:40 #138166

• MMM
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Boža: Včera se podepisoval ve fan shopu a nevypadal,že by měl nějaký větší problém, což nemusí znamenat,že ho nemá!Do začátku ELH snad bude v pohodě...

Hlavní diskuze 22. srp 2024 22:37 #138165

• Boža
  • ROPÁK PISATEL
  • ROPÁK PISATEL
Novyk: bohužel jsem slyšel,že se potvrdila ta horší varianta

Hlavní diskuze 22. srp 2024 22:32 #138164

• Boža
  • ROPÁK PISATEL
  • ROPÁK PISATEL
jihoceskychemik: no nevím já slyšel, že je zraněný

Hlavní diskuze 22. srp 2024 22:20 #138163

• Matto88
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
Zdravím, kdyby vás zajímala jedna věc od Kyslíka, Vanty, nebo Vojty Kubinčáka a mohli jste se zeptat, co by to bylo? Díky

Hlavní diskuze 22. srp 2024 16:33 #138162

• Vito
  • Pryč
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Petri_CZ: Vidíš

To je tak, když to dělám narychlo. (s2) (s2) (s2)
(s20) (s20)

Opraveno (s3)

Hlavní diskuze 22. srp 2024 16:21 #138161

• Petri_CZ
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Vito, akorát ten Havelka bude spíš Martin... (s2)

Jinak ten Husinecký z Chomutova by mohl být směrem do budoucna zajímavý bek. To hokejové CV má zatím docela zajímavé. Berkovi to v přípravě za Chomutov bodově docela jde, i ty zápasy za naše áčko nevypadal úplně zle, tak uvidíme.

Moderátoři: veverka