Vítejte, host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne
Další diskuse: 

Téma:

Hlavní diskuze 25. zář 2023 12:20 #131587

Avatar uživatele Muž co kousl do stromu
  • Muž co kousl do stromu
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
Bradford: šarvátky ok, ale hra s pukem za mě slabota a vůbec nechápu, proč ho cpou na přesilovku (s8)
...do stromu se nekouše!

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Hlavní diskuze 25. zář 2023 12:15 #131586

• Bradford
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • Jednou s Vervou navždy s Vervou
Muž co kousl do stromu: Baránek ? 0+2 zatím nejlepší z odchovanců. Chodí do šarvátek , takže proč Baránek zklamání ?
Zatím dle statistik "náš" nejlepší hráč .+- na 0 ostatní v -

Hlavní diskuze 25. zář 2023 12:06 #131585

Avatar uživatele Muž co kousl do stromu
  • Muž co kousl do stromu
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
Snad se chytí ta první lajna i, trošku mi přijde, že Koblasa je, když neberu přesilovky, neviditelnej.
A zatím za mě zklamání je Baranek.
...do stromu se nekouše!

Hlavní diskuze 25. zář 2023 11:21 #131584

• kozel
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Chemik11: Včera sem to psal ptákulinovi a dnes sem to i dával na facebook moje kozel stránky -
Z A J Í M A V O S T
Pokud by jsme vyhráli v pátem kole za 3 body , tak by jsme vyrovnali třetí nejlepší výsledek po 5️⃣.kolech . Pokud výhra za 2 body , tak by to byl 4.nejlepší výsledek . Bráno od 3 body systému 2️⃣0️⃣0️⃣0️⃣/2️⃣0️⃣0️⃣1️⃣ .
Litvínov

Hlavní diskuze 25. zář 2023 10:36 #131583

• Chemik11
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
adamcheza: Ale to je tak nějak normální, Pardubice taky polevily ve druhé třetině a my málem vyrovnali. Včera Třinec vede 3:1 na začátku poslední minuty a ještě si nechají srovnat. To je to, že se začnou hráči šetřit a občas se na to dojede. Nemělo by to být, ale stává se.

Jinak oslabení zatím super. Loni největší slabina, letos skvělý. Loni jsme často ze 3 oslabení dostali 2 góly. To samé přesilovky. Loni by včerejší první třetina dopadla spíš 1:1 než 3:0.

Hlavní diskuze 25. zář 2023 10:31 #131582

Avatar uživatele jihoceskychemik
  • jihoceskychemik
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Tak arogant Pešán nedorazil na tiskovku (s11) (s11)

Hlavní diskuze 25. zář 2023 09:19 #131581

• Bradford
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Fungují nám zatím speciální týmy (s16) 20 přesiloovek a 6 vstřelených gólů (3 místo 30% využití ) . Oslabení jsme ještě lepší 22 oslabení a 1 inkasovaný gól (1 místo a 95.45%)

Hlavní diskuze 25. zář 2023 08:43 #131580

• adamcheza
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
muklik: I s Plzní. Tam jsme taky měli nejdřív supr presilovky. Po druhém gólu jsme ale totálně polevili a dalších asi 6 presilovek ve druhé třetině sehráli jak uplný profesoři a udělali z toho drama. To je o hlavě. Proste vedem o 2, 3 góly tak hraci podvědomě poleví a většinou to soupeř potrestá. Musime se postupně naučit zacházet s náskokem líp, driv nebo později přijde zápas, kdy takhle prijdem o výhru.

Hlavní diskuze 25. zář 2023 07:58 #131579

• Chemik11
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Mě se i líbí taková, jak to říct, týmová soudržnost, že si nic nenecháme líbit. Soupeř do naše šťouchne a už jedou mstitelé a začne se to šťouchat ve větším počtu. A posily se tentokrát chytili víceméně hned. Jinak Abdul loni 9 gólů a letos má po 4 kolech skoro půlku. Ještě se musí střelecky chytit Kudrna a Hlava, včera tam šance měli.

Hlavní diskuze 25. zář 2023 07:50 #131578

• muklik
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
I já mám zatím radost nejen z výsledků, ale i z předváděné hry. Útok má hlavu a patu... a nápad a myšlenku, je to rychlé a přesné, nahrávky jdou na hokejku, obrana začíná už v útočném pásmu napadáním ve dvou (i ve třech), a to opravdu aktivním, ne jen nějakým matným stínováním mezi kruhy, což rozbíjí soupeřovo založení už v základu a kolirát vede i k našim dalším šancím. Tady se zkoušely experimenty s odstoupenou obranou a podobné prkotiny, které k Litvínovu moc nepasujou, a taky to podle toho dopadalo. Do toho Tomek v těžkých chvílích podrží, když už obrana není úplně betonová. Přechod středního pásma je poměrně svižný, jednoduchý a účinný. A přesilovky! To je většinou kolotoč a lístky rozdáváme zadarmo. No jak říkám, zatím radost.
Jen mi připadá, že po třetím vstřeleném gólu na chvíli přejdeme na o něco nižší level, i přesilovky pak hrajeme tak nějak v útlumu a pouštíme tak soupeře do zápasu. To se nám stalo v Brně a opticky i včera s Libercem.
Jasně, je to teprve čtvrté kolo, takže se snažím krotit vášně, ale po těch letech půstu je to dost těžké (s1)

Hlavní diskuze 25. zář 2023 06:53 #131577

• Chemik11
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Nejlepší vstup do sezóny za posledních 5 let. To jsme pod Razýmem měli po 4 kolech bodů dokonce 12 a po 6 kolech 17 bodů, než přišly prohry. Nakonec z toho bylo 11. místo a playout. Takže ano super zatím, ale sezóna je dlouhá.

Hlavní diskuze 24. zář 2023 21:53 #131576

• peshek
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Krásný …. Krásný , ale slezme z ty hrušky … je to porad 4 kolo … a to nemluvím o naši veleslavný zimní povanocni plesové sezóně !!!!
."… tak tedy Žemla do Automatu - já do sauny
Hezky večer chezaci !!!(s16)

Hlavní diskuze 24. zář 2023 21:30 #131575

• adamcheza
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Uhelka: Souhlas, dobrej postreh. To, že jsou dobri i dozadu vlastne souvisi i s tou herni inteligencí. I Liam se umi vratit, uz nekolikrat hasil nebezpecnou situaci zejmena v predchozich zapasech.

Hlavní diskuze 24. zář 2023 21:26 #131574

• Chavajz
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
Hlavně mě těší ze nám jdou přesilovky (3 nejlepší) a oslabení (1 nejlepší)

Hlavní diskuze 24. zář 2023 21:19 #131573

• Uhelka
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
  • Loajalita je víc než peníze
adamcheza: Podle mě to je víc tím, že Kašičkové jsou i slušný do defenzivy, což Zdráhal ani Estephan nebyli, takže když jejich lajna byla na ledě drhlo to v obranný fázi, což se teď nestává (bohužel obrana se zatím moc nechytla, ale díky bohu jsme schopni to utlouct vepředu)

Hlavní diskuze 24. zář 2023 20:55 #131572

• adamcheza
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
pavelpe: Já bych řekl, že Zdrahos, Estephan a Stransky jsou zejmena sikovni hraci s dovednostma, zatimco nasi KKK krom tech dovednosti, ktere jim taky nechybi jsou hlavne chytri hraci. Neustale s hlavou nahore, hledajici a vymyslejici ruzna reseni. K tomu dalsi chytrej hrac s formou z MS Jaks a Abdul s formou z konce lonske sezony a je z toho takova napadita a kreativni hra, kterou zatim predvadime.

Hlavní diskuze 24. zář 2023 20:53 #131571

• Nuny
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Je příjemný přijet domů z hokeje nabitej a né dobitej jako poslední roky. Zatím to vypadá nadějně - konečně hrajeme jiný styl než to co měli všichni dávno přečtený. Uvidíme co se bude dít až si soupeři načtou hru naší první lajny. Kašičkovskej gol byl paráda co jsem u nás neviděl od Kuvajtu napadení. Snad jen ta prouhatá cháska to dnes dost kazila
Prodám červenej svetr. Značka : Za odvoz i s majitelem. Hlavně hodně daleko.

Hlavní diskuze 24. zář 2023 20:48 #131570

Avatar uživatele jihoceskychemik
  • jihoceskychemik
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Ano máme 4 kolo je začátek ale ta bule je špatná jinak vlajka tady chybí ale jak psal Ptakulin vše vyřeší (s20)

Hlavní diskuze 24. zář 2023 20:17 #131569

• Bradford
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
pavelpe: Přesně , zatím odchovanci jen Baránek 0+2 . Ostatní na 0. Snad se to zlepší až budeme hrát méně přesilovek a góly se rozloží i 4 formaci .

Hlavní diskuze 24. zář 2023 20:07 #131568

• pavelpe
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • #JFP64
Zatím kroťme emoce. Jedná se teprve o 4. kolo, ale myslím si, že ten tým šlape a výměnou Zdráhala, Estephana a Stránského za Ondru, Davida a Liama jsme rozhodně neoslabili. Těší mě, že Jindra Abdul začal přesně tam, kde končil loni. V poslední čtvrtině loňské sezóny se dostal do pohody a patřil k tomu nejlepšímu. A podobně navázal v letošní sezóně. Ten tým - s výjimkou Pardubic - každého přehrál, byť výsledek byl třeba těsný. Docela bych si přál, aby se chytili i 3. a 4. lajna a taky Andrej s Matúšem. Myslím si, že Tomek je zatím velice spolehlivej, co?
#JFP64

Moderátoři: veverka