Vítejte, host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne
Další diskuse: 

Téma:

Hlavní diskuze 03. lis 2025 14:19 #146742

• Vašková
  • ROPÁK PISATEL
  • ROPÁK PISATEL
Hein: Jsem si tdmer jisty, ze zvyseni dane neni tou hlavni pricinou te aktualni situace.
Urcite je to nasralo, ale veril bych te ofiko verzi Orldnu jako pravdive...
Kdyby to skutecne bylo zvysenim dane, asi by nemeli problem to rict...

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Hlavní diskuze 03. lis 2025 13:08 #146741

• Hein
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
Je listopad. Asi by to chtělo přestat dělat krávu, a pokud někdo něco víte, tak to prostě proflákněte, ať víme, na čem jsme. Pokud se dokáže někdo doptat hráčů, lidí z vedení, uklízeček, směle do toho, protože jinak bude ticho, ticho, ticho, ...zhasnout, konec.

Pokud to kluci kolem Šlégra nedokáží, zejména sehnat ty veliký peníze, nebude jim to mít nikdo za zlý, když tomu dali, co mohli. Peníze nerostou na stromě a zvlášť v dnešní době je jen pár lidí, co mají na rozhazování, a ti jsou většinou v Praze, ne v regionu.

Pokud je pravda, co tu proběhlo, tedy že je to reakce Orlenu na účelové zvýšení daně z nemovitosti pro katastr objímající fabriku, tak za vyschnutí toku peněz do klubu nemůže Orlen, ale město. A předpokládám, že to samozřejmě s Orlenem nikdo nekomuniloval, ale prostě jim to napálili na koeficient 5 a poser se. Můj hněv tedy dopadá na město, ale ve městě jsou lidi volený občany, takže asi dělají, co občani chtěj (protože ani nikdo zjevně neprostestuje). A pokud občani nechtěj hokej, tak je to asi nakonec všechno správně... Orlen dá peníze městu, a to za ně postaví cyklostezky, všichni budou spokojení, a tak to má být.

Hlavní diskuze 03. lis 2025 11:11 #146740

• Ziegler
  • ROPÁK NOVÁČEK
  • ROPÁK NOVÁČEK
Vyhledem k předvedené hře a s ohledem na výkonostní rozdíl obou týmů, je vítězství Hradce naprosto zasloužené.

Hlavní diskuze 03. lis 2025 10:59 #146739

• Litvínovák
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
JP25: Gumu chápu. Nechce dát Hynkovi záminku, aby si stěžoval, že mu všichni hází klacky pod nohy v jeho 12 hodinové práci.

Hlavní diskuze 03. lis 2025 10:37 #146738

• Vašková
  • ROPÁK PISATEL
  • ROPÁK PISATEL
JP25: Mladez bez atymu je za me nesmysl....

Hlavní diskuze 03. lis 2025 08:29 #146737

• JP25
  • ROPÁK PISATEL
  • ROPÁK PISATEL
Severočech: Otázka je jestli bude město dále platit provoz 2 zimních stadionů nebo kvůli mládeži jen 1 nebo taky žádný. A jestli mládež bez A týmu bude dávat smysl pro mladé hráče a hlavně pro jejich rodiče.

Hlavní diskuze 03. lis 2025 08:23 #146736

• JP25
  • ROPÁK PISATEL
  • ROPÁK PISATEL
JENDA77: Asi se mi tomu nechce věřit, Litvínov je hodně malé město, lidi jsou na ně naštvaný a že by chodili veřejně takhle lejt mi prostě přijde jako nesmysl. Za současného stavu si myslím spíše, že by v hospodě dostali po hubě. pro mě je to informace, že si to někdo vymyslel a poslal dál a akorát se toho někdo chytnul...takové české, nedaří se, dělají to blbě, tak určitě chlastaj a serou na to...

Hlavní diskuze 03. lis 2025 08:20 #146735

• Severočech
  • ROPÁK PISATEL
  • ROPÁK PISATEL
Už jsem to zde jednou psal. Vše jde tak jak má. Vše jde (nad očekávání) podle plánu. (s20) (s20) (s20)
Od začátku je to směřováno na konec LTV v Extralize. Proto toto sestavení týmu, proto tito trenéři, proto neochota trejdů nákupů.......Hráči to asi vědí, nebo tuší, proto na to ser...

Jediné na co se ještě čeká, je to, zda plán náhodou hráči nezkazí a nevybojujou v baráži setrvání v EXL. Pak přijde na řadu varianta "B". Argument: na EXL nemáme peníze (nemáme sponzora) tak raději licenci prodáme. Mládež to v LTV má jisté.

Stále se všude propírá Jihlava....Včera (jeslti jsem to zahlédl dobře), tak byl v TV prezident ČR v Jihlavkém dresu. Ale byl to mžik, moc jsem na TV nekoukal, tak jsem se možná spletl.

P.S. Hynkovi se musí dobře usínat. Říká si: celou dobu mi tu nadáváte, děláte ze mě lháře.......tak za to vám tu vaši Chezu zlikviduji (majitel si to stejně přeje). Je to taková sladká pomsta.

Hlavní diskuze 03. lis 2025 07:54 #146734

• Chemik11
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Já už bych spíš myslel na nejhorší. Pokud neprovedeme nějaké výměny (nereálné), neposílíme (snad jedině nějaké žoldáky z ciziny), nevyměníme trenéry (nejspíš nereálné, kdo by do toho šel?), tak to nemá cenu. Evidentně je ten tým špatnej postavenej a nemá na to. Někteří hráči, co to měli táhnout, jsou bez formy. Do toho špatně sestavený realizační tým.

40 % základní části je za námi. To není, že nám zbývá 40 kol. 35 kol. Ale už "jen" 31 kol. 3 výhry za 3 body za 21 kol? 16 zápasů bez bodu? Nejméně vstřelených gólů, nejvíce inkasovaných. Nejhorší přesilovky. Druzí nejhorší na vhazování. Že bychom nějakým zázrakem s tímto složením hráčského kádru a realizačního týmu vyhráli ve zbylých 31 kolech třeba 15 zápasů?

Pokud není možné sáhnout do kádru nebo realizačního týmu, tak bych pomalu rezignoval. Pokud je někdo z hráčů zraněný, ať se v klidu doléčí. Možná někdo hraje se sebezapřením a víc nemůže kvůli zranění? Stává se to. Než to trápit a riskovat něco horšího, tak ať se dá v klidu do kupy. Nepřetěžovat Ondru Kašeho a nechat ho občas odpočinout. Na baráž se bude hodit. Bez něj to byla katastrofa, s ním je to lepší, ale ostatní moc nepomáhají. Poslední výhry zařídili právě bráchové.

Kecy, že hráči mají v hlavě budoucnost klubu? Houby, tomu nevěřím. Jen výmluva. Pokud nejsou místní, tak jim to je většinou u zadele, zvlášť když většina hráčů má stejně smlouvu jen na tuhle sezónu.

Hlavní diskuze 03. lis 2025 07:53 #146733

• JENDA77
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • Praha fandí CHEZE
JP25: Podle mych info lejou treneri skoro denne, tak neni se cemu divit no(s2) (s2) (s2)

Hlavní diskuze 03. lis 2025 07:27 #146732

• Unihoc10
  • ADMINISTRÁTOR
  • ADMINISTRÁTOR
  • Ropáci on Tour
av50: Každý timeout probíhá tímto způsobem, čirý zoufalství. Jedinej kdo měl už někdy v ruce tabulku byl Polášek.
.:HC VERVA Litvínov:.

Hlavní diskuze 03. lis 2025 06:18 #146731

• JP25
  • ROPÁK PISATEL
  • ROPÁK PISATEL
Vašková: No tak že se někdo po zápase ožral a ještě po takových výkonech a náložích co dostávají se ani nedivím a nevidím na tom nic špatného. Zase nechytejme se každé blbosti. Jsou to trenéři, proficí, ale také pořád jen lidi. Pokud chodí každý den je to špatně, ale pokud je někdo někde jednou viděl že byli pod obraz....a že to zrovna říká někdo, kdo trefil na chodníku mámu s kočárkem a měl být do nějakýma práškama na nemoc a neměl za volantem co dělat....tady se jen kydá hnuj a vylézají krysy z kanálu. Bohužel čím déle bude trvat situace o sponzorech/nesponzorech tím více bude takových věcí zaznívat, viz např. vyjádření Gumy, že až bude po všem tak se k tomu také vyjádří a teď že nechce nic pokazit...to je také reakce za 100 bludišťáků nejméně.

Hlavní diskuze 02. lis 2025 23:19 #146730

• Vašková
  • ROPÁK PISATEL
  • ROPÁK PISATEL
doktor: A kdo by mrl dle tebe ty trejdy delat? Hynek s vrabeldm, kterym tenhle stav vyhovuje? Tezko....

Odobne by me zsjimslo...ted otazka na mistni...
Co je pravda na tom, co v podkastu zminil Adsm Coubsl, ze byli videni treneri po zapase pod obraz v litvinovskych hospodach? Je to pravda?

Hlavní diskuze 02. lis 2025 23:18 #146729

• av50
  • ROPÁK PISATEL
  • ROPÁK PISATEL
Mimochodem, jak je možný, že si vezmeme 2 minuty před koncem timeout, kamera zabere naší střídačku a ANI JEDEN trenér nemluví k hráčům. Žádný instrukce, hajpování, nic. To si vzali timeout, aby si mohli odpočinout? Nerozumim.

Hlavní diskuze 02. lis 2025 22:33 #146728

• doktor
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
Upřimně tohle je dno litvínovského hokeje, to jsem za 46 let fandění fakt nezažil(s11) . Naivně jsem věřil v 6 bodů za poslední dva zápasy a hlavně v jinej herní projev.. co to ten pták Petr vykládá, že se herně zlepšujeme, to je naprosté diletanství..tzen tým pod ním se nezlepšil ani o mák.. kondičně absolutně nestíhá, v obraně neskutečné chyby, dezorganizace hry a v útoku naprostá jalovost a bezzubost, bez tlaku ,. hra na náhodu. Koblasa - stín toho co tu dvě sezony hrál, vloni jsem nadávali na Havelku, ale takového bojovníka až na Ondru Jurčíka a Adama Poláška, letos absolutně nemáme. je to marný, je to marný. .a koruna všemu je ten cirkusový realizační tým /mimo Oriho/..teď přes reprepřestáku poslední šance s tím něco udělat..noví trenéři , provést trejdy / nabídnout jména Koblasa, Hlava,Hanikainen, Holmstrom, Gajdoš/ aspon dvou útočníků schopných dávat 10-15 golů za sezonu a aspoň jednoho obránce na přesilovku a zázračně uzdravit Moravčíka anebo už se připravovat na baráž....

Hlavní diskuze 02. lis 2025 22:25 #146727

• fanouš
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Nuny: Ahoj kámo...
Tak to jsi se musel cejtit teda pěkně na p-ču...
Kule nic moc,ale to pochcání by mě poslalo do kolen...
A ještě ,jako zlatej hřeb,by ti k tomu hrál ČT SPORT a tam nej plejer a jeho plky o tom,jak je těžký když jim uteče zápas...

Hlavní diskuze 02. lis 2025 22:09 #146726

• marty69
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Nuny: Na komoru. Chápu, že po takovém zápase se těžko vybírá nejlepší hráč ale nominovat suverénně nejhoršího, to je teda trefa přímo, ty víš kam.

Hlavní diskuze 02. lis 2025 22:06 #146725

• marty69
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Litvínovák: Tak potom je to skvěle popsaný od Nunyho v příspěvku pod Tebou: Ta nominace nejlepšího hráče Baránka - to jsem se dnes po zapase citil jak kdyz te nakopou do kulí a když padneš na bolestí na kolena, tak ti ještě nachčijou do xichtu - tak tak jsem se dneska cítil.

Hlavní diskuze 02. lis 2025 21:51 #146724

• Litvínovák
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
marty69: Co když trenér zvolil Baránka kvůli tomu,že je odchovanec a myslí si, že utiší zlost fanoušků. On neví, že je to právě naopak.

Hlavní diskuze 02. lis 2025 21:49 #146723

• Nuny
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
marty69: Ta nominace nejlepšího hráče Baránka - to jsem se dnes po zapase citil jak kdyz te nakopou do kulí a když padneš na bolestí na kolena, tak ti ještě nachčijou do xichtu - tak tak jsem se dneska cítil
Prodám červenej svetr. Značka : Za odvoz i s majitelem. Hlavně hodně daleko.

Moderátoři: veverka