Vítejte, host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne
Další diskuse: 

Téma:

Hlavní diskuze 10. lis 2025 11:29 #146896

• Chemik11
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
HV71: Pak někdy loni přišel Havelka na to setkání vedení s fanoušky a tvářil se tam jak nějakej hodnej strejda. Kdybych o něm nevěděl tyhle věci, tak bych mu to snad uvěřil, že je to vlastně super hodnej férovej týpek. (s2)

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Hlavní diskuze 10. lis 2025 11:11 #146895

• žemla
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
To máme mládež úúúú to máme mládež ,doma řezali je málo jak se zdálo,kam to vede se ptám ?? (s2)

Hlavní diskuze 10. lis 2025 10:55 #146894

• JP25
  • ROPÁK PISATEL
  • ROPÁK PISATEL
HV71: Klika byl v té době velitel městské policie v Litvínově.

Hlavní diskuze 10. lis 2025 10:47 #146893

• HV71
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
Pro neznale kontextu, kdo vede mladez v Litvinove - pan Havelka po dlouha leta prostrednictvim pana Machacka, se kterym mel firmu na vymahani dluhu, vybiral v litvínovských podnicích "vypalne" - měli sve mlaticky, které podnik rozbily nebo nekoho zmlatily, vyhrozovaly a nasledne nabizely majitely ochranu. On ten jeden dil serialu MOST! je presne o tomto, akorát to ve skutecnosti tak vtipne nebylo. Jedinej u koho narazili byl ten pseudozpevak Martin Maxa, když branil navstevnika svyho klubu - z toho pak byla ta znama kauza. Nikdy odsouzeni nebyli protože většina svedku samozrejme podlehla jejich zastrasovani. Navíc pres Kliku měli konexe i do mistni politiky. Machacek byl zatcen az za dealovani perniku v restauraci Svet, kterou v tu dobu provozoval Havelka.
V Citadele měli při vetsich akcich svůj stul - pak najednou vylezl z hajzlu frajer uplne od krve - a za nim vysmaty mlaticky, který si chtely zrovna zaboxovat. Takto to bezne fungovalo.
Nebavime se tu jen o devadesátkách, tyto věci se dely ještě v roce 2010.

Hlavní diskuze 10. lis 2025 10:29 #146892

• JP25
  • ROPÁK PISATEL
  • ROPÁK PISATEL
HV71: já bych to chápal i kdyby hokej v Litvínově zůstal. Kolik mohou brát? 1,5 mega dohromady? určitě ne oba stejně ale v součtu může být x 12 = 18 mega za rok, plus prémie, tak můžeme být na 20 mega. No a už na příští rok nepotřebuješ 60 mega, ale jen 40 mega a budeš to hrát jako Kladno někde na chvostu s cizinci a hráči na hraně ELH/MAxa a čekat až bude trochu lépe a budeš si moc dovolit lepšího hráče.

Hlavní diskuze 10. lis 2025 10:15 #146891

• HV71
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
Chemik11: tak jak to bylo receno, tak to chapu tak, ze s Kasovejma jsou dohodnuty, ze pokud skonci EL v Litvinove, tak jdou k nim

Hlavní diskuze 10. lis 2025 10:00 #146890

• žemla
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Já si taky vygooglil jména spolku a vyjelo mě:
Martino Klikoni
Camile Haveketti
Adamino Couballone
ta uměla inteligence si dělá co chce (s2)
A že pak na mě vyjelo jméno
Don Paolo Hynekellini tak jsem radši dal nehledal pro jistotu (s11) (s2)
kdo ví co jsou zač (s2)

Hlavní diskuze 10. lis 2025 09:08 #146889

• ptakulin
  • PŘEDSEDA ROT
  • PŘEDSEDA ROT
  • Ropáci on Tour
Já se tu dneska vůbec nechci pouštět do analýzy a rozboru, kdo je vinný a kdo nikoliv. Podcast s panem Coubalem byl trochu jak pokec s kámošema bez velkých příprav, ten s Hynkem pak precizně připravený formou tabulek a podobného házení špíny na druhou stranu. Já si na první dobrou přál, aby se ta situace řešila s co nejklidnější hlavou a v jisté kooperaci. Opravdu ty výstřely na druhé nepomohou nikomu a ničemu. I já jsem střílel, ale tohle je trochu jiná hra a meta. Cíl by měl být společný, budoucnost pak už jistě jiná. Bez lidí, kterým na tom zas až tak nezáleží.
Dnes je 10. listopadu, pro mnohé to stále vypadá, že se nestalo vůbec nic, ale já věřím, že to, co jsme jako Ropáci spustili, mělo ten správný dosah. Každý krok jsme se snažili promýšlet a i vyklizení jihu a vzkaz Orlenu nebyl jen výstřelem do tmy.
Narozeniny klubu jsme 8.11. oslavili přímo na zimáku Chezatonem a tam bylo vidět, že se za jeden provaz táhnout dá. Není to totiž jen o hokeji. Ale o komunitě lidí, kteří to mají rádi. A je jedno, jestli je to hokej, muzika, film, divadlo, příroda ad. Litvínov a jeho okolí má co nabídnout. A je na nás všech na tom pracovat...
CHEZA JE HVĚZDA !!!

Hlavní diskuze 10. lis 2025 08:10 #146888

• Severočech
  • ROPÁK PISATEL
  • ROPÁK PISATEL
Nikdo v tuto chvíli nic neřekne. Já jen říkám "možná". Stejně se nemohu zbavit dojmu, že je to již strašně dlouho již rozhodnuté.....
Samozřejmě si nepřeji konec LTV v EXL. Nikdy se tam již nemáme šanci vrátit. Proto ta frustrace.
Koukal jsem na podcást s Hynkem. Rozovor mi připadal seriózní a Hynek na mě nepůsobil nijak špatně. Zaznělo tam i to, že hráče nemůže sám od sebe podepsat sám. Vysvětloval i strukturu o které tady spousta diskutujících nic neví, jinak by sem nemohla psát ty kydy co někteří zde píší.
Obecně špatně je, že v rámci naší EXL je možné uzavírat smlouvy s hráči jiných klubů ještě v PRŮBĚHU SOUTĚŽE. Minimálně do začátku playoff bych to zakázal. Nevím zda by to bylo kontrolovatelné, ale takto je to špatně.
O poměrech a vztazích s mládeží to tedy je síla. Dokonce jsem si vygooglil to co Hynek radil. Zadal jsem si vedení mládeže a dalších funcionářů.

Hlavní diskuze 10. lis 2025 07:40 #146887

• Chemik11
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Severočech: Myslíš tohle: "Kroužíte třeba kolem bratrů Kašových? V Litvínově nejspíš bude muset nastat výprodej.
Předně chci říct, že je důležité, aby se hokej v Litvínově zachránil. Je to klub s obrovskou historií, který určitě patří do extraligy. Nemám přesné informace o aktuálním stavu, ale všichni si přejeme, aby se to srovnalo. Situace kolem Ondry a Davida se nějak vyvíjí, ale spekulace o jejich přestupu by v tuhle chvíli nebyly fér.
Zdroj: www.idnes.cz/hokej..."

No nevim, jak to kdo chápe. Za mě to Sýkora ani nevyvrací, ani nepotvrzuje. Situace se nějak vyvíjí. Možná z jejich strany už nějaký kontakt byl, nabídka přišla, ono taky aby ne že? Ale zatím nic z toho. Tak to chápu já.

Hlavní diskuze 10. lis 2025 07:35 #146886

• Severočech
  • ROPÁK PISATEL
  • ROPÁK PISATEL
Možná další střípek do mozaiky "Litvíné v jeho konec"...: www.idnes.cz/hokej...

P.S......zatím to jde podle plánu (jak jsem již psal)

Hlavní diskuze 09. lis 2025 21:48 #146885

• Vašková
  • ROPÁK PISATEL
  • ROPÁK PISATEL
frolda: ....jeste by to chtelo treti podcast se zastupci mesta, jako minoritnim akcionarem, aby to bylo komplet...
O meste ani jeden z kohoutu moc ve svych vystoupeni nemluvili

Hlavní diskuze 09. lis 2025 21:35 #146884

• frolda
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
Ahoj všem,

pustil jsem si podcast jak s A. Coubalem, tak P. Hynkem. Nejsem z Litvínova, nýbrž z Teplic a neznám detailně prostředí a vztahy např. s K. Havelkou. Nejsem schopen 100 % ověřit každé tvrzení P. Hynka, ale mám o něm své mínění i na základě věcí z minulosti (Tráva, Vlado, trenérský štáb Mlejnek a spol.), ale co je z toho patrné i laikům:

Zítra je 10.11. a ani jeden ze subjektů (klub, mládež, město) se netváří tak, že by něco bylo před finišem či alespoň na půl cesty. Vzájemně se jednotlivé subjekty osočují, což situaci nijak nepomáhá. Kdysi když krachovala Bohemka, tak všichni tahali za jeden provaz, tady to tak není. Za jeden provaz táhnou fanoušci a legendy, ale pak už tam jsou spory Orlen x Hynek x spolek x město. V takové situaci je daleko těžší najít toho vysněného investora. Propásla se i doba, kdy jsme sportovně nebyli na dně s odstupem 11 bodů na předposledního. Ten investor by vlastně reálně riskoval, že koupí něco, co za 5 měsíců může zahučet na dlouhou dobu do Maxa ligy.

Pořád doufám a nechci si připustit nic jiného než zázrak a záchranu, ale když se na to snažím podívat s nadhledem, tak to podle mě dospěje k tomu, že za pár týdnů začnou hráči podepisovat jinde, skončíme na 14. místě, možná se zachráníme v baráži a příští sezonu budeme hrát s ještě slabším kádrem než letos s tím, že Hynek to bude svádět na spolek, spolek na Hynka, my fanoušci převážně na Hynka či na město, ale ve výsledku se (i) díky těmto žabomyším válkám připraví malé 20 tisícové město ve svérázném a nejchudším regionu Česka o svou chloubu. A to je škoda a bude tím trpět celý kraj (úpadek sportu, desítky-nižší stovky nezaměstnaných, sociální úpadek Litvínova, úprk mladých nadějí do Prahy+Liberce+Varů)......Nejsou to lehké časy.

Hlavní diskuze 09. lis 2025 19:22 #146883

• žemla
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
jihoceskychemik: Tady to spíš vypadá že nám tu na stadionu zahraje svoje písničky skupina Baráž (s2)

Hlavní diskuze 09. lis 2025 19:05 #146882

Avatar uživatele jihoceskychemik
  • jihoceskychemik
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
žemla: Housko nezlehčuj tu situaci (s2) (s2) (s2) (s2) já myslel Defenestrace 🚜 (s3) (s3)

Hlavní diskuze 09. lis 2025 18:49 #146881

• žemla
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
O nás zpívá ii Visací zámek v písni Traktor…
hlavně v jedné z několikrát opakujících se frází (s2)

Hlavní diskuze 09. lis 2025 15:29 #146879

Avatar uživatele jihoceskychemik
  • jihoceskychemik
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Nuny: Kámo, přesně tak opět se v něm projevil ten jeho charakter (s3) tak ty dva indiáni to není nic nového (s4) (s4) že ano.Brazilec otevřel černou skříňku(s3) (s3) (s3)

Hlavní diskuze 09. lis 2025 15:20 #146878

• žemla
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Zloděj křičí chyťte zloděje (s2)
už aby to tady šlo do hajzlu a všichni pochcípali…
peněz moc není ale zase je tady sranda (s11)

Hlavní diskuze 09. lis 2025 15:15 #146877

• JENDA77
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • Praha fandí CHEZE
Tak nejak jsem si to taky asi myslel, ale kazdopadne se konecne rozklicovali pro nas neznale vztahy vsech 3 subjektu, co kdo dela a nedela.
Hynek to vysvetlil velmi srozumitelne pro vsechny.

Hlavní diskuze 09. lis 2025 14:37 #146876

• Nuny
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Tak on Hynek najednou vidí jako problém Kliku s Havelkou (s2)
To je ale bystrej chlapec (s3)
Tady máte záznam ze setkání s fanoušky a zaměřte se prosím na konec toho záznamu - Hynek si tam se zástupci mládeže doslova chrochtá.
A najednou se Hynkovi otevřely oči a on prozřel - no tak jestli mu tohle někdo věří , tak to mi ho teda vyndejte (s2)

www.dropbox.com/sc...
Prodám červenej svetr. Značka : Za odvoz i s majitelem. Hlavně hodně daleko.

Moderátoři: veverka