Vítejte, host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne
Další diskuse: 

Téma:

Hlavní diskuze 15. led 2014 09:32 #605

• veverka
  • MODERÁTOR
  • MODERÁTOR
pirduch: Samozřejmě, že tohle je určitě pochopitelný. Za sebe ale řeknu, že nikde v tom článku nevidím přiznání chyby. Dělat chyby je lidský, nejsme stroje. Jenže nevybavuju si, že by chybu nebo chyby Veverka přiznal "Ano, udělali jsme to špatně"... Vše je házeno na náhodu nebo na jiné lidi. Zkrátka to děláme dobře atd.... moc sebereflexe vedení z toho článku vidět není.

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Hlavní diskuze 15. led 2014 09:21 #604

• pirduch
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
AlcoholBased: Tak ono jim nic jinýho než věřit ani nezbývá...a já se myslím dokážu vcítit do jejich situace,mít to my tady,asi bychom se taky chytali jakékoli naděje ze bude lip...ostatne jako fandovi svýho klubu ani nic jinýho nemůžeš...leda to od Veverků koupit a řídit to sám,lip,kvalitněji... (s2)

Hlavní diskuze 15. led 2014 08:57 #603

• AlcoholBased
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
Hawkay: Tak nějak reagovat už asi musel ale zdělil fandům jen to co chtěl a co se mu hodilo do krámu. Přeci nikdo nemohl čekat, že uzná většinovou pravdu článku od pana Suchana a napíše že mladej je trotl a posral na co sáhnul a jen díky jeho přehmatům a omylům je jejich klub tam kde je a nejenom v pohledu na tabulku, ale ve všeobecném vnímání jejich klubu. A jestli oni tomu věří, tak to je jejich problém, ale dá se to pochopit, protože už jsou v takové (s26) že se chytají už snad všeho. Ať ten cirkus táhne jejich bída moje radost! (s3)
direktivou si respekt a uznání nevynutí nikdo.......

Hlavní diskuze 15. led 2014 08:46 #602

• Honza
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
veverka: Poslušné stádo oveček (s2) , jak chce pastevec, tak potom lítaj jejich ovečky a hlavně poslouchaj, tedy u nich věří. Ale jejich boj (s5) .
My jsme HC Verva Litvínov...

Hlavní diskuze 15. led 2014 08:26 #601

• Hawkay
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
Mno tak jsem taky neodolal a zavítal na stránky pirátu abych se po ránu trochu pobavil. (s2) Nejdřív článek od p. Suchana, ruku na srdce sice má ve většině pravdu, ale tahle natřít jim to nemusel. (s13) . No a pak reakce p. Veverky, a i když mě osobně piráti nechávaly chladným, tak v tomhle članku mě nasral snad ještě víc než ten trotl z Mostu (s19) . Tolik keců, lží,polopravd a upravený reality to je po ránu trochu moc. (s23) To snad není možný, že tam něco neberou, tvrdí, že my jsme divný kvůli chemičce, ale mám dojem, že to asi vítr všechno fouká k nim. (s5)
----Acta non verba----

Hlavní diskuze 15. led 2014 07:34 #600

• veverka
  • MODERÁTOR
  • MODERÁTOR
Unihoc10: Tak jsem si také u ranní kávy přečetl vyjádření Ing. Veverky. Co dodat? Samozřejmě chápu, že brání svojí investici.
Nicméně vyjadřuje se, řekněme stejně zaujatě jako novinář Suchan, jen s tím rozdílem, že některé věci nekomentuje vůbec a nebo je vytrhává z kontextu.. Příklad - o trenérech jaksi opomněl zmínit vyhozeného Turka. Záměr? Náhoda? Zapomnětlivost? Asi těžko u člověka, který v dalším odstavci jmenuje to, co v CV bylo před 10 lety.. U nákupů bez rozmyslu se zabývá jen Divíškem, což je jen špička ledovce. atd.... Vytahuje se tam akademií a mládeží. Netvrdím, že se nesnaží to dělat nejlépe, jak umí. Nicméně velký díl úspěchu stojí jen na penězích. Když těm nadějným hráčům zaplatíte stylem jako CV, oni logicky přijdou. Nehledě na to, kolik milionů od města na mládež dostali. Letošní sezonu tuším ke 20? Tak to se ta "mládež" potom dělá. Jak trpce tyto finanční injekce viděli třeba lidé z chomutovského basketbalového týmu, který ukončil činnost v nejvyšší soutěži, protože jim chyběl 1 milion, si můžeme lehce domyslet.
Prostě si tam napsal svojí verzi pravdy oproti tomu, co zveřejnil Suchan. Pro mě je to takový jednostranný vidění, který nevyvrací, že jsou to amatéři. Jsou, protože si myslí, že koupit se dá vše (viz. vyjádření o V. Růžičkovi) a já bych na to řekl, že určitě nedá. Prostě "musíš umět", jen prachy nestačí... Jediný, s čím bych souhlasil je, že mají špičkově zvládnutý marketing. V tom dle mého patří k nejlepším. Obvzláště přihlédnu-li, že zákazníkům prodávají pěkně zabalený (ale přecejen) šmejd a oni stále kupují. Na druhou stranu, mě se zase až takhle "mekdonaldovsky" udělaná hokejová show nelíbí. Hokej má být především hokej. Ale holt něčím to nastavit musíš, když se hokej v CV nedostavuje....
Každopádně, výplach mozků chomutovských fandů byl, dle mého, úspěšný. Zase už jedou v rytmu "věříme"... Hurá (s2)

Smrk Chomutovu, Litvínov je vječný a Lenin v žitný...

Hlavní diskuze 15. led 2014 07:16 #599

• CíbaSKS
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
  • #Spolujsmesilnější
pavelpe: (s16) naprostý souhlas, jen Martynka je mi líto je na něm vidět že strašně chce.
Litvínov (s22)

Hlavní diskuze 15. led 2014 00:13 #598

• pavelpe
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • #JFP64
kozel: Jenomže, to pak akorát můžeš chodit fandit na baráž. Proboha, vždyť tu máme teďko 5 juniorů nebo hráčů, kteří těsně do juniorů nepatří. Ukaž mi jednoho jedinýho, který alespoň trochu vyčnívá. Ty kluci maj snahu, ale ani jeden z nich hráče typu Skuhravého nenahradí. Ať vezmeš Jurčíka, Smolku, Písaříka, Zavřela, Gerháta nebo Majdana, tak ani jeden z nich není schopen proměnit sebevětší šanci. Na kolik hráčů se tu nadávalo a pak jsme je měli v týmu. Už jsem to tu psal - všichni tady hodně rychle zapomínají, jak se pálil Růčovo dres, jaké nadávky si musel vyslechnout a dnes se tu vynáší do nebes (a to zcela právem). Já ti ani v nejmenším neradím, abys ho miloval, ale prostě to byla velmi kvalitní posila.
Popey: Ani s tebou nepolemizuji, proto jsem psal, že bohužel nevím, jak to má Litvínov s Budějicemi nastavené, nikoho z vedení ani nenapdne o tom vyslat info. Jen jsem toho názoru, že pokud je to jen trochu možné, tak bych ho tu alespoň v zápasech, které moc nekolidují s 1.ligou, rád viděl jako vítanou posilu. Jsem si samozřejmě vědom, že je to otázka pro Budějovice, které na tom také nejsou nejlépe a musí s takovýmto startem souhlasit. Možná by stálo za pokus jim nabídnout výpomoc některého našeho hráče - Pšurného nebo Martynka, kteří tam už hráli (možná i jiných).
#JFP64

Hlavní diskuze 14. led 2014 23:21 #597

• Unihoc10
  • ADMINISTRÁTOR
  • ADMINISTRÁTOR
  • Ropáci on Tour
Ten článek od p. Veverky je podobně dojemný jako ten o den dříve s Korolem, to ale není žádné překvapeni, kecy ty jim v CV šly vždy, horší už to bylo s činy. Pořád ale přemýšlím, kde může být ta chyba, když oba týmy to dělají vše dobře a nejlépe, jen to postavení v tabulce nějak neodpovídá, mám trochu podezření, jestli jim někdo tajně v kanclu neobrátil monitory (s2) Všeobecně tomu článku nevěřím, píše třeba o tom, že mají v MD pouze tři cizí hráče, přitom jích je 14 a to nepočítám hráče Kadaně a Klášterce. S odchovanci Chomutova by nedali dohromady ani jednu lajnu. Buď lže a nebo mluví o něčem, o čemž nemá absolutně ánung. Obě varianty jsou vzhledem k jeho postavení hodně smutné. Každopádně hlavní účel to splnilo, na foru se slaví a zase se těší v pátek na hokej. Nechápu, jak lehce jsou lidi v dnešní době ovlivnitelní a nedokáži si vytvořit a stát za vlastním názorem... (s8)
.:HC VERVA Litvínov:.

Hlavní diskuze 14. led 2014 22:23 #596

• ..kulhynka..
  • ADMINISTRÁTOR
  • ADMINISTRÁTOR
  • Organizátor výjezdů
veverka: Vzhled úvodní stránky je super.

Hlavní diskuze 14. led 2014 22:12 #595

• pirduch
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Unihoc10: Tak možná budu podroben kritice,ale myslím si,že oficiální stránky klubu by neměla mít volna diskusní fóra...stvalo mne vypnuti ofiko fora,ale souhlasil jsem s tím,ze se majiteli stránek nelíbilo co se tam pise,tak to zavřel. Fóra by mela byt fandovska jako tohle,ne na ofiko stránkách... Na druhou stranu ofiko stránky by mely být informačně na krapet jinem levelu než ty naše... Sousedům forum vypnout nemůžou,kde jinde by vždy před domácím zápasem mohli hodit dávku,aby se zas přišli vsici na to jejich trápení podívat...

Hlavní diskuze 14. led 2014 22:02 #594

• TommyCHZ
  • ROPÁK PISATEL
  • ROPÁK PISATEL
  • Go Ducks Go
Unihoc10: Zajímalo by mě, jak zjistil, že lidé píší méně, když se daří (ne, že by to nebyla pravda), když jim se nedaří furt (s2) a kdo by si stěžoval na to, že maj v té arénce zimu, když je tam jak v sauně (s12)
Litvínov nikdy nespadne!

Hlavní diskuze 14. led 2014 21:52 #593

• Unihoc10
  • ADMINISTRÁTOR
  • ADMINISTRÁTOR
  • Ropáci on Tour
Abyste viděli, kdo všechno sleduje fora...
usti.idnes.cz/disk...
usti.idnes.cz/disk...
.:HC VERVA Litvínov:.

Hlavní diskuze 14. led 2014 21:34 #592

• Honza
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
My jsme HC Verva Litvínov...

Hlavní diskuze 14. led 2014 21:27 #591

• 2masoni
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • #32Jaro (Léto) je bůh
pirduch: Jo, dojemný čtení. Vlastně to dělaj dobře. Měli by se spojit s Mostem. Hodně by si rozuměli. Jen pohled na tabulku říká něco jinýho. Mně se teda líbí. Ale můžou bejt v klidu... Už se těším na ty jejich odchovance v KHL a NHL.

Hlavní diskuze 14. led 2014 21:26 #590

• veverka
  • MODERÁTOR
  • MODERÁTOR
Přátelé, úvodní stránka zase doznala určitých změn. Přibyla sekce "krátké zprávy" v jejíž spodní části naleznete i archiv těchto zpráv. Budeme se zde snažit dávat takové ty krátké, důležité informace, tak prosím i tomuto věnujte pozornost.
Danke (s32)

Hlavní diskuze 14. led 2014 21:06 #589

• pirduch
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Koukám sousedům na forum a zase dostali uklidňovací dávku ,tentokráte přímo od nejvyššího drevokocura...ze uz by dindisova dávka optimismu nezabirala?

Hlavní diskuze 14. led 2014 20:50 #588

• MTV123
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • CHEZA
Snad jim v pátek pomůže i maskot. (prvně beru dceru na ligu) (s5)
prezident fanclubu Aloise Koloseuse

Hlavní diskuze 14. led 2014 20:44 #587

• marketka0001
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
Musíme se s tím nějak poprat, kluci to v pátek nějak ubojují (s15)

Hlavní diskuze 14. led 2014 20:23 #586

• radim92
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
Stery: to snad není pravda (s6)

Moderátoři: veverka