Vítejte, host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne
Další diskuse: 

Téma:

Hlavní diskuze 18. led 2014 10:19 #891

• MTV123
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • CHEZA
Mimochodem, včera Liberec vyhodnocen jako tým kola s odůvodněním, že se dostal do desítky (s4) , ale, že má zápas k dobru, o tom ani slovo...
prezident fanclubu Aloise Koloseuse

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Hlavní diskuze 18. led 2014 10:17 #890

• kozel
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Moc důležité body . Ono teď budou body důležité pořád . Dalo by se říct jak play-off těch posledních 13 kol . Tabulka je nadupaná .
Litvínov

Hlavní diskuze 18. led 2014 10:13 #889

• AlcoholBased
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
Tak ke včerejšku jen pár postřehů: První třetina luxus tam bylo všechno co mělo být rychlost, tvrdost, kombinace prostě super. Ve druhé mi přišlo, že kluci tak trochu přestali bruslit a slávisti nás pěkně mačkali, pak ta chyba Páji, ale stalo se a i mistr tesař se někdy utne. Akorát si myslím, že bude mít primát protože si nijak podobný kiks nevybavuji z minulosti u jiného góloše. Pak ta přesilovka 5 : 3 to byla normálně ostuda 1:20 hry a nebyla ani jedna střela na branku to fakt nechápu, místo aby je dodělali, tak zas předvedou tohle. Jinak bojovnost super a zasloužený 3 body doma. Jsem rád že dal Rosťa a hlavně jsem se na to ještě juknul teď v ohlasech a udělal to nádherně fakt lahůdka!!! (s20)
direktivou si respekt a uznání nevynutí nikdo.......

Hlavní diskuze 18. led 2014 10:11 #888

• Janka33
  • Návštěvník
  • Návštěvník
CíbaSKS: Určitě mu to vyjde i příště, teď se mu zvedlo sebevědomí, tak by tam měl pálit jednu za druhou (s2) (s2)

Hlavní diskuze 18. led 2014 10:09 #887

• Hansiiiz
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
MTV123: Jojo, máme stejný problém. Vždy při gólu se ta židlička zaklapne, podprdelník zapadne dolů a člověk ho tam loví. A vždy mi při tom vyleze zadek, jak se tam ohýbám, to je radost pro ty za mnou (s2) Ale stojící na západě, jak jsem to sledoval, ani ty ruce při vlně nezvedali, vždy jen pár jedinců. Ale zase se tam nejvíc tleská - samozřejmě po jihu, tam je to samozřejmost (s1) Ale také nechápu ty lidi, co odchází dřív kvůli žrádlu. Tak mají chodit do restaurace a ne na hokej. Já tam jsem kvůli hokeji, proto vždy do poslední vteřiny, nikdy člověk neví co se v těch posledních okamžicích stane. Jeden pán přede mnou tradičně odchází o 2 minuty dřív a přichází 2 minuty po začátku třetiny. V součtu se tedy připraví minimálně o 8 minut hry, což je půlka třetiny

Hlavní diskuze 18. led 2014 10:07 #886

• pavelpe
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • #JFP64
Byť je to smutné, Paštiky dokážou doma porazit snad jen Litvínov. Venku vyhraje 4 zápasy v řadě a doma všechno prohraje - být jejich fanoušek musí být taky dost na bednu. To samé Kotleta - ty nemít nahráno z prvních dvou čtvrtin, tak ještě udělají sešup do play out. Dost těžko se to chápe, najednou jsou všechny mančafty kolem nás v laufu - Vary, Liberec, Vítkovice. Ještě, že alespoň Sralta nezklamala v Pardubicích. A pak je tu jedna tutovka - Chomutov - ten dokázal zklamat jen 5x v sezóně.
Dneska hráli kluci dobře, pořád mě mrzí jen ty naše extrémně rozdílné výkony doma a venku - je to jako den a noc. Doma tlačíme, hrajeme aktivně, střílíme, venku pak hrajeme tužku.
Někoho vyzdvihnout je dnes složité - byl to týmový výkon ve všech řadách, ale jsem rád, že to tam spadlo Rosťovi. Zas na druhou stranu tutovky, jaké tam měl Rapáč, Jurčík nebo i Martynek, by se měli proměňovat. Jurčík se mi včera moc líbil. Rozhodně nezklamal ani Gery. V neděli by měl naskočit Majdan, tak doufám, že budeme hrát plnohodnotně na 4 lajny. Francouz dostal ke konci ránu zezadu do brusle, proto se tam pak těžce zvedal a vyklepával nohu, ale rozhodčímu signalizoval - vše OK. Doufám, že to bude jen podlitina, protože pokud by vypadl ze sestavy na delší dobu, bala by to katastrofa.
No tak teď jen věřit, že kluci dokážou využít slabšího období Paštik a urvou nějaké body. Bylo by na čase, už jsme tam asi 10 let nevyhráli.
#JFP64

Hlavní diskuze 18. led 2014 10:04 #885

• MTV123
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • CHEZA
Hansiiiz: Ale houno líný. Ruce zvednu vždycky, ale když bych si měl stoupnout, tak se mi ta pojebaná židlička zaklapne. Mám na ní "podprdelník", kterej spadne na zem. Z prava člověk, z leva člověk a všichni tam začnem tancovat, zvedat podprdelníky a narovnávat sedačku. Někdo tu psal, jak je hokej rychlej, v tuhle chvíli je 20 vteřit v titiriti. Já na hokej chodim kvuli hokeji a chci ho vidět celej a ne jak 30% "fanoušků" z Jihu, který 2-4 minuty před koncem třetiny utíkaj na pivo, cígo, klobásu...
prezident fanclubu Aloise Koloseuse

Hlavní diskuze 18. led 2014 10:00 #884

• kozel
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Doplněny statistiky po 39.kole + info .
Doplněny statistiky po 39.kole . Útočník František LUKEŠ zaznamenal svůj 322.kanadský bod a přeskočil tím Vojtěcha KUBINČÁKA . LUKEŠOVI patří celkové 10.místo a mezi útočníky též 10.místo . Útočník Michal TRÁVNÍČEK zaznamenal svoji 136.asistenci a přeskočil tím obránce Arnolda KADLECE . TRÁVNÍČKOVI patří celkové 19.místo a mezi útočníky 17.místo . Pokud v dalším kole nastoupí útočníci Juraj MAJDAN a Kamil PIROŠ bude to jejich 250.zápas .
Litvínov

Hlavní diskuze 18. led 2014 10:00 #883

• CíbaSKS
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
  • #Spolujsmesilnější
Janka33: A já tu psal jestli ho mám dát do tiketu (s19) (s19) (s19) že já nedám na vlastní názor (s2) (s2) Je dobře že se konečně trefil snad to není naposled (s20) (s20)
Litvínov (s22)

Hlavní diskuze 18. led 2014 09:55 #882

• Hansiiiz
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
CíbaSKS: Berou to jako nemilou povinnost a spíš je to otravuje, není to od nich upřímný a nebaví se tou vlnou a pak to podle toho vypadá (s1) Jednou se třeba dočkáme nějaké změny, ale v brzké době to nevidím, lidi jsou fakt líní (s1)

Hlavní diskuze 18. led 2014 09:54 #881

• Janka33
  • Návštěvník
  • Návštěvník
Tak nám do videaa s golama, zapomněli dát Rosťu a on měl takovou radost. Jemu jsem to moc přála, už to potřeboval (s1)

Hlavní diskuze 18. led 2014 09:52 #880

• pavelpe
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • #JFP64
Stery: No nádhernej hokej to byl z naší strany - nemůžeš hrát nahoru dolu, když hraje jen jedno mužstvo. A Slavia byla, s vyjímkou 10 minut po gólu na 3:1 víceméně neškodná. Za první třetinu měli asi dvě střely.
#JFP64

Hlavní diskuze 18. led 2014 09:51 #879

• CíbaSKS
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
  • #Spolujsmesilnější
Hansiiiz: Nu pač to pak vzal pod sebe Nasky (s2) (s20) Hlavně lidi jsou fakt líní vstát na ty 2vteřiny (s2) jen zvednou ruce a to je celé,žádné nadšení z toho nic (s24)
Litvínov (s22)

Hlavní diskuze 18. led 2014 09:44 #878

• Hansiiiz
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
CíbaSKS: (s2) Tak to ještě ta vlna dopadla dobře, když byla rozjížděna za takových okolností (s2) Souhlasím s tebou v tom, že rozjezd by měl být o přerušené hře, protože takhle se opravdu plno lidí věnuje samotné hře a pak je rychle z vlny vlnka a z vlnky houno (s21)

Hlavní diskuze 18. led 2014 09:14 #877

• CíbaSKS
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
  • #Spolujsmesilnější
Hansiiiz: K té mexické vlně jen dodám že tam to Panky rozjížděl trošku zvláštně a lidi to taky mohlo zmátnout (s2) ruce připravené na mexickou vlnu a on najednou začal tleskat,nikdo nevěděl co se děje (s2) . Další názor mám na to že vlna by se měla rozjíždětpři přerušené hře,prostě lidi koukaj na hokej a ne každej si toho všimne,navíc tady by bylo dobré vždy lidi upozornit,neni to jak jinde boužel (s6)
Litvínov (s22)

Hlavní diskuze 18. led 2014 08:10 #876

• hokič
  • ROPÁK PISATEL
  • ROPÁK PISATEL
Co se Francíka týká, úplně se nedivím. Sám jsem se včera jednou nechal nachytat. A to už po tomhle obdrženým góle. Díval jsem se pak doma na video, protože mi to nebylo jasný, jestli to není nějaká vizuální nákaza :)) A ejhle! Jeden z hlavních si v ten okamžik rukou rovnal plexi. A protože kousek od toho probíhala hra, kde se to mlelo, taky jsem nejspíš vnímal jen to, že ruka letí nahoru. Hra je rychlá, člověk sleduje x věcí najednou. Že skončila na půli cesty jsem prostě zaznamenal až o pár vteřin poté. Bůhví, jestli Francíka nezmátlo totéž. Tyhle tiky s výstrojí mají většinou hráči a rozhodčí zažitý.
Porazit a seřezat!

Hlavní diskuze 18. led 2014 06:47 #875

• Hansiiiz
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
MaFar_86: Celou třetí třetinu jsem si ho všímal a v tváři měl bolestivý výraz, nebyl to on, bojím se nejhoršího. Ani ten jeho pohyb dnes nebyl dobrý a vždy se jen doploužil na střídačku a byl rád, že je rád. Přitom na rozbruslení měl perfektní náladu, usmíval se od ucha k oku a říkal jsem si, že bude mít den a bude to jeho zápas.
Jinak Luky mi přijde v tý jeho lajně dost utopenej, nikdo mu nedá pořádnou přihrávku a tu on potřebuje. Dostane špeka, musí zpomalit nebo se s pukem vrátit a pak jsou celé akce k ničemu.
Přesilovky dnes opět hodně špatné, chtělo by to proházet a hlavně začít trénovat přechod do útočného pásma při přesilovce. Naši totiž ani netuší, jak tam ten puk dostat. Při té přesilovce 5 na 3 to bylo jasně vidět, ale podle mě to byl důsledek toho kuriozního gólu na 3:1. Celou druhou třetinu jsme pak byli v křeči. Třetí už takticky zvládnutá a pro oko fanouška nic moc. Atmosféra dnes nic moc, byly už letos lepší, ale kotel se snažil. Mexická vlna sice asi až na třetí pokus, ale nakonec se rozjela, ale nechce se těm lidem zvedat ruce :)
Leč, důležité jsou body. Bohužel Liberec a Vary se rozhodli, že už do konce ligy všechno vyhrají, fakt hrůza, taky musíme přivážet body z venku.

Hlavní diskuze 18. led 2014 01:11 #874

• MaFar_86
  • ROPÁK NOVÁČEK
  • ROPÁK NOVÁČEK
Hodně důležitý body a výbornej výkon (s20) ... atmosféra dnes podle mě taky slušná.... Jen mi dělá starosti Kamil. Poslední střídání už nehrál ,a protože stojím přímo za naší střídačkou tak jsem viděl že ho něco dost bolelo... Seděl bez rukavic,tak snad si neobnovil zranění...Místo podávání rukou a děkovačky zamířil rovnou do kabin....

Hlavní diskuze 17. led 2014 22:48 #873

• Novyk
  • ROPÁK PISATEL
  • ROPÁK PISATEL
  • HC LITVÍNOV
Teď jsem dorazil z arbeitu a koukám, že výhra (s20) ... gratulace ke třem bludišťákum a v neděli potvrdit v Gottwaldově....Budu fandit na dálku, ale perníkaře si ujít nenechám.....
"HLAVNĚ SE Z TOHO NEPOSRAT" #14
HYNEK A RŮŽIČKA VEN!!!!

Hlavní diskuze 17. led 2014 22:09 #872

• TommyCHZ
  • ROPÁK PISATEL
  • ROPÁK PISATEL
  • Go Ducks Go
ptakulin: Jo tak potom je to jen jeho no (s2) to, že rozhodčí nezvedl ruku jsem viděl no, proto pak čumim jak puk proč je prázdná kasa..což jsem nebyl sám že ano...

To vysvětlil..měl halušky no... (s2)
Litvínov nikdy nespadne!

Moderátoři: veverka