Vítejte, host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne
Další diskuse: 

Téma:

Hlavní diskuze 03. lis 2025 06:18 #146731

• JP25
  • ROPÁK PISATEL
  • ROPÁK PISATEL
Vašková: No tak že se někdo po zápase ožral a ještě po takových výkonech a náložích co dostávají se ani nedivím a nevidím na tom nic špatného. Zase nechytejme se každé blbosti. Jsou to trenéři, proficí, ale také pořád jen lidi. Pokud chodí každý den je to špatně, ale pokud je někdo někde jednou viděl že byli pod obraz....a že to zrovna říká někdo, kdo trefil na chodníku mámu s kočárkem a měl být do nějakýma práškama na nemoc a neměl za volantem co dělat....tady se jen kydá hnuj a vylézají krysy z kanálu. Bohužel čím déle bude trvat situace o sponzorech/nesponzorech tím více bude takových věcí zaznívat, viz např. vyjádření Gumy, že až bude po všem tak se k tomu také vyjádří a teď že nechce nic pokazit...to je také reakce za 100 bludišťáků nejméně.

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Hlavní diskuze 02. lis 2025 23:19 #146730

• Vašková
  • ROPÁK PISATEL
  • ROPÁK PISATEL
doktor: A kdo by mrl dle tebe ty trejdy delat? Hynek s vrabeldm, kterym tenhle stav vyhovuje? Tezko....

Odobne by me zsjimslo...ted otazka na mistni...
Co je pravda na tom, co v podkastu zminil Adsm Coubsl, ze byli videni treneri po zapase pod obraz v litvinovskych hospodach? Je to pravda?

Hlavní diskuze 02. lis 2025 23:18 #146729

• av50
  • ROPÁK PISATEL
  • ROPÁK PISATEL
Mimochodem, jak je možný, že si vezmeme 2 minuty před koncem timeout, kamera zabere naší střídačku a ANI JEDEN trenér nemluví k hráčům. Žádný instrukce, hajpování, nic. To si vzali timeout, aby si mohli odpočinout? Nerozumim.

Hlavní diskuze 02. lis 2025 22:33 #146728

• doktor
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
Upřimně tohle je dno litvínovského hokeje, to jsem za 46 let fandění fakt nezažil(s11) . Naivně jsem věřil v 6 bodů za poslední dva zápasy a hlavně v jinej herní projev.. co to ten pták Petr vykládá, že se herně zlepšujeme, to je naprosté diletanství..tzen tým pod ním se nezlepšil ani o mák.. kondičně absolutně nestíhá, v obraně neskutečné chyby, dezorganizace hry a v útoku naprostá jalovost a bezzubost, bez tlaku ,. hra na náhodu. Koblasa - stín toho co tu dvě sezony hrál, vloni jsem nadávali na Havelku, ale takového bojovníka až na Ondru Jurčíka a Adama Poláška, letos absolutně nemáme. je to marný, je to marný. .a koruna všemu je ten cirkusový realizační tým /mimo Oriho/..teď přes reprepřestáku poslední šance s tím něco udělat..noví trenéři , provést trejdy / nabídnout jména Koblasa, Hlava,Hanikainen, Holmstrom, Gajdoš/ aspon dvou útočníků schopných dávat 10-15 golů za sezonu a aspoň jednoho obránce na přesilovku a zázračně uzdravit Moravčíka anebo už se připravovat na baráž....

Hlavní diskuze 02. lis 2025 22:25 #146727

• fanouš
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Nuny: Ahoj kámo...
Tak to jsi se musel cejtit teda pěkně na p-ču...
Kule nic moc,ale to pochcání by mě poslalo do kolen...
A ještě ,jako zlatej hřeb,by ti k tomu hrál ČT SPORT a tam nej plejer a jeho plky o tom,jak je těžký když jim uteče zápas...

Hlavní diskuze 02. lis 2025 22:09 #146726

• marty69
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Nuny: Na komoru. Chápu, že po takovém zápase se těžko vybírá nejlepší hráč ale nominovat suverénně nejhoršího, to je teda trefa přímo, ty víš kam.

Hlavní diskuze 02. lis 2025 22:06 #146725

• marty69
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Litvínovák: Tak potom je to skvěle popsaný od Nunyho v příspěvku pod Tebou: Ta nominace nejlepšího hráče Baránka - to jsem se dnes po zapase citil jak kdyz te nakopou do kulí a když padneš na bolestí na kolena, tak ti ještě nachčijou do xichtu - tak tak jsem se dneska cítil.

Hlavní diskuze 02. lis 2025 21:51 #146724

• Litvínovák
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
marty69: Co když trenér zvolil Baránka kvůli tomu,že je odchovanec a myslí si, že utiší zlost fanoušků. On neví, že je to právě naopak.

Hlavní diskuze 02. lis 2025 21:49 #146723

• Nuny
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
marty69: Ta nominace nejlepšího hráče Baránka - to jsem se dnes po zapase citil jak kdyz te nakopou do kulí a když padneš na bolestí na kolena, tak ti ještě nachčijou do xichtu - tak tak jsem se dneska cítil
Prodám červenej svetr. Značka : Za odvoz i s majitelem. Hlavně hodně daleko.

Hlavní diskuze 02. lis 2025 21:43 #146722

• Litvínovák
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
fanouš: Ptáček a jeho zkušenosti. (s2)

www.eliteprospects...

Hlavní diskuze 02. lis 2025 21:21 #146721

• peshek
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Prijdu z pole role … a co nevidím .,. Prohra …. Jm fanouškům doporucuju radši se svézt na horské draze …

Hlavní diskuze 02. lis 2025 20:49 #146720

• MMM
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Tak hlavní je rozhovor s top hráčem Barankem...to už je fakt směšný!!!ten borec nemá ani na třetí ligu!!

...

Hlavní diskuze 02. lis 2025 20:43 #146719

• marty69
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Nuny: No já nevím Nuny, nenominují nejlepšího hráče utkání trenéři vlastního týmu? Pak by to odpovídalo, možná kdyby si ty naši dva klauni ze střídačky sundali klapky z očí, pak by si možná všimli. Já tady fakt nerad Baránkovi nakládám, už jenom proto, že je to vlastně náš odchovanec ale do (s26) tady by měl bejt někdo soudnej.

Hlavní diskuze 02. lis 2025 20:39 #146718

• marty69
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Unihoc10: Hele já nevím, jak to tam funguje, jestli jim sestavu na každý zápas posílá Hynek datovkou? Je pravda, že podle těch jejich reakcí na lavičce, by to tomu odpovídalo - viz ten dnešní a ne jenom dnešní timeout, kdy se ani nikdo neobtěžuje něco s hráčema řešit. Asi jim to za ty prachy stojí, víš jak se to říká, blbej kdo dává, blbější kdo nebere. Zase na druhou stranu kdo při smyslech někdy v budoucnu zaměstná Broše, Ptáčka nebo Petra po tom, co předvedli tady?

Hlavní diskuze 02. lis 2025 20:38 #146717

• Nuny
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Tak nevím ale tady se normálně nakládá tomu kdo byl vyhlášen nejlepším hráčem Vervy v dnešním zápase. No já byl bohužel na jiném zápase - dodnes jsem netušil že se ve stejný čas hrajou dva zápasy Áčka Vervy.

Musím se omluvit klukům kotle - slíbil jsem že po zápase pomůžu smotat choreo a vzpomněl jsem si na to až v Lovosicích.
Asi to vytlačil silný zážitek z dnešního zápasu.
Prodám červenej svetr. Značka : Za odvoz i s majitelem. Hlavně hodně daleko.

Hlavní diskuze 02. lis 2025 20:34 #146716

• marty69
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
fanouš: Kde a co kdy Ptáček trénoval, fakt nevím. Nejspíš je to takovej "trenér" jako byl tvůrce podcastů Broš. Ale chápu, prachy nesmrdí, na stromě nerostou a kdo jinej by mu nasypal takovej balík za to, co tady předvádí.

Hlavní diskuze 02. lis 2025 20:24 #146715

• Unihoc10
  • ADMINISTRÁTOR
  • ADMINISTRÁTOR
  • Ropáci on Tour
marty69: Tak ono, když nikoho jiného nemáš? Nebo když tu sestavu dělá někdo, kdo na tý střídačce pak ani nestojí…Já opravdu nechápu, jak si někdo, kdo si za ten život vydělal nemalý prachy, může nechat takhle srát na hlavu, kvůli tomu aby si za těch pár měsíců vydělal pár “drobných”…
.:HC VERVA Litvínov:.

Hlavní diskuze 02. lis 2025 20:24 #146714

• fanouš
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
marty69: Ptáček?
Kdo to je...?
Jasně,hrač Sparty,bek s číslem 2,kapitán...Motocyklista....
Tím končím...On je trenér?Kde co kdy trénoval a jak...??
Vrábele+Hynku,umíme na to odpovědět?On se tady vyskytnul,,má krásnej,pohádkovej plat kterej mu nikdo nikde nedá,tak kurva co by se honil, co by řešil...?

Hlavní diskuze 02. lis 2025 20:16 #146713

• kafu
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
fanouš: A ješte hral 21 minut,nejvic z hracu ,peklo

Hlavní diskuze 02. lis 2025 20:07 #146712

• marty69
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
fanouš: Dobře Fanouši, ale to, že Baránek je pomalej, nestíhá, tím pádem kloudně nerozehraje, fauluje, motá se tam jako na krasobruslení, to přece každej soudnej člověk vidí. Viděl by to každej normální trenér, Baránka by prostě nestavěl a chtěl by po manažerovi přivést jiného beka. Ovšem Ptáček kouká asi jenom na dno sklenice s pivem nebo já už fakt nevím, že to nikdo z těch netrenérů nevidí nebo nechce vidět?

Moderátoři: veverka