Vítejte, host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne
Další diskuse: 

Téma:

Hlavní diskuze 22. zář 2024 20:19 #138419

• Odis
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
Proč nedohrál Hrádek? Kevin? Nepostřehl jsem žádný tvrdý zákrok..(s14)

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Hlavní diskuze 22. zář 2024 20:12 #138418

• českolipák
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
No ale nakonec výhra (s5) (s15)

Hlavní diskuze 22. zář 2024 20:11 #138417

• Chavajz
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Jako hrát na 5 obránců celej zapas kloboucek

Hlavní diskuze 22. zář 2024 20:10 #138416

• doktor
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
Tak jsme první no a co! No a coo! Bomba, třetí třetina byla skvěle odmakaná..a nestačilo ani pomáhání Jardovi od rozhodčích(s59) (s20)

Hlavní diskuze 22. zář 2024 19:35 #138415

• Litvínováček
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • Hc Verva forever in my heart ♥️
My na to Kladno prostě neumíme . (s19)

Ještě že máme toho Ondru góóóólll(s16) (s16) (s16)

Tvl a nakonec na Kladno umíme, joooo 3 body doma (s20) (s32) (s59) (s1) (s2)
HC VERVA

Hlavní diskuze 22. zář 2024 19:16 #138414

• Jan Hron
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • CHEZA !
českolipák: Kulantně řečeno.
Černožlutý stařec

Hlavní diskuze 22. zář 2024 19:06 #138413

• českolipák
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
Druhá třetina se tedy nepovedla.

Hlavní diskuze 22. zář 2024 17:46 #138412

• Štampy
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
Gooooooollllll

Hlavní diskuze 22. zář 2024 17:11 #138411

• Litvínovák
  • ROPÁK PISATEL
  • ROPÁK PISATEL
HC VERVA Litvínov: M. Tomek (Zajíček) – Zeman, Czuczman, McIsaac, Zile, Polášek, Hrádek, Baláž – Sandberg, Sukeľ (C), Koblasa – O. Kaše (A), D. Kaše (A), Hlava – Pekař, Gut, Maštalířský – Havelka, Jurčík, Berka.
Trenér: Karel Mlejnek

m.onlajny.com/matc...

Hlavní diskuze 22. zář 2024 15:33 #138410

• Vito
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Rozhodčími dnešního utkání jsou

Hlavní:
60 Daniel Pražák
98 Tomáš Mejzlík

Čároví:
31 Jakub Frodl
45 Jiří Ondráček

Delegát:
Vladimír Pešina

BVR:
Petr Hauser

Hlavní diskuze 21. zář 2024 23:30 #138409

• Litvínovák
  • ROPÁK PISATEL
  • ROPÁK PISATEL

Hlavní diskuze 21. zář 2024 21:39 #138408

• VašeK
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Petri_CZ:

Pak přivedeme Hrádka, který je povětšinou v první lize

Hrádek odehrál za béčko pouze 48 utkání a za áčko 122 utkání. Jinak tu nebude do října, ale do konce ledna.

Hlavní diskuze 21. zář 2024 21:34 #138407

• Petri_CZ
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • JEDNOU S CHEZOU, NAVŽDY S CHEZOU! #33
adamcheza: Jasně, že nevím, ale to co mi prezentuje klub beru jako relevantní informaci, bohužel tomu tak ne vždy je. Názor na Baláže máme podobný, já v něm také nějaký zázrak zatím nevidím, Hrádek bude zatím určitě lepší. Jen mi na miskách vah přijde v kontextu nám prezentované filosofie klubu pořád rozumnější investovat čas, energii - zkrátka development do objektivně třeba horšího hráče, který je ale můj a dle jednání klubu s ním počítám do budoucna než do hráče, který tu bude třeba měsíc a pak bude "prodávat" moji práci v klubu jiném. Určitě není Hrádek špatná volba a otázka nestojí tak, že kdyby nepřišel Hrádek, budeme o level lepší. Jen mi přijde sympatičtější třeba to jednání Liberce, který nejen že o tom mluví, ale pak i tak jedná a je jedno o jakou fázi sezóny jde, protože chytnout začátek chce určitě stejně tak, jako my. Jak píšeš, uvidíme s Kladnem, tam by typicky mohl být Hrádek dost platný proti těm tankům. (s2)

Hlavní diskuze 21. zář 2024 20:21 #138406

Avatar uživatele jihoceskychemik
  • jihoceskychemik
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Chemik11: Vopelku ano vyzkoušet potřebuje dostat šanci hokejista to je

Hlavní diskuze 21. zář 2024 19:58 #138405

• adamcheza
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Petri_CZ: Tak nevíš jak přemýšlí trenéři. Já jsem rozhodne pro dávání šancí mladým, ale musí to dávat smysl. Po dvou kolech se fakt nedá říct, ze tým je neotřesitelný. Třeba trenéři přemýšlejí tak, ze chtějí chytit začátek ligy, udělat si dobrou pozici v tabulce, tým zaběhnout ať si pořádně sedne a až bude liga více rozběhnutá a tým zaběhnutější pak přijde i development mladých. Přesně jak říkáš hráči jako Beran a Husinecký dostanou par zápasů ať nasají extraligu a zkusí si jiné tempo, ale teď proste trenéři vsadili na “jistotu”. A Hrádek určitě jistota je, zvládne to v pohodě. Je tu ten Baláž.. Za mě z toho co jsem viděl, Baláž me zatím nepřesvědčil. Chybí mi u nej více zápalu, je takovej mouchy sněste si mě. Hrádek ač to nezní dobře, je podle mě lepší hráč. Neřekl bych, ze bysme z nej nic neměli. Pokud bude podávat dobré výkony tak z nej budem mít dobrej záskok, podobně jako loni u Urbana. Takže podle mě takto trenéři uvažují a ten development přijde později. Kdyby Husinecky a Beran byli na tom výkonnostně už třeba jako Mašta, žádného Hradka bysme třeba nebrali. Jsem zvedavej jak se to tedy bude vyvíjet dál. Ale tvoje uvažování naprosto chápu a nejsem úplně proti tomu.

Hlavní diskuze 21. zář 2024 19:15 #138404

• Petri_CZ
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Chemik11: Já vím, ale nemusel hrát 5 minut, ale Hrádkovo 10. Balážovo 5 mohl hrát třeba Husinecký. Vím, že hrál Beran za juniorku, proto říkám, že bych je s Husineckým točil. K nim se mohl třeba na střídavé starty pořídit nějaký schopný bek první ligy, kterého bychom mohli později koupit, kdyby se osvědčil. Ten Hrádek ale za mě fakt nedává z naší strany smysl. Důvody jsem psal.
Trend je jasný - tým vypadá zdravě, nevypadá to, že bychom se měli v aktuální situaci potácet na dně a co jsem pochopil Gajdoš a Bary by neměli chybět více než třeba měsíc. Situace v tabulce by pak samozřejmě mohla vypadat jinak, ale to se v rámci této diskuse neřeší. Ale obsáhle ty důvody píšu v tom slohu, sorry už to rozepisovat víc nebudu, kluci. (s2) Kdo pochopil co jsem tím chtěl říct, pochopil. Vzal se Hrádek, jen jsem podal svůj opačný pohled na ten příchod.

Hlavní diskuze 21. zář 2024 19:05 #138403

• Chemik11
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Petri_CZ: Však Baláž i tak hraje a Beran hrál včera a dnes za juniorku.
A zatím jsme vyhráli dva zápasy, což není moc, abychom mohli říkat, že se nám skvěle daří.

Teď navíc hrajeme 9 zápasů ve 3 týdnech, tak to možná protočíme. Čekám, že dostane šanci i Vopelka.

Hlavní diskuze 21. zář 2024 17:58 #138402

• Petri_CZ
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
pavelpe: Pokud sleduješ dlouhodobá vyjádření klubu, upřímně moc nechápu, co na tom mém postoji nechápeš. Snažíme se prezentovat podobně jako třeba Libe, ale absolutně se tak v určitých momentech nechováme. To jsou řeči typu - pokud na to mladíci budou mít budeme je hrát, u vyjádření junka Berana jsme slyšeli, jak výborně v přípravě pracoval/jak hrál dobře/jak je charakterově skvělej a pak? Pak přivedeme Hrádka, který je povětšinou v první lize, má dlouhodobou smlouvu s Pardubkama a je tu fakt jen jako záplata bez možnosti širší koncepce... Když zmiňuju ten Libe, zranil se jim elitní Šimek a kým to zalepili? A hele on to byl nějaký Prušek - 18 let, první zápas v extralize, přes 9 minut ice time. (s13) Buď jako klub mlč a nevydávej taková vyjádření, nebo podle nich pak taky reálně jednej, když přijde krizová situace. (s3) Kdybych byl Baláž nebo Beran, byl bych fakt naštvanej. Kdy jindy jim dát ten větší prostor, když ti krátkodobě vypadli dva beci? Když jako tým skvěle šlapeš? Kdy je atmosféra v týmu nadmíru dobrá? Asi nikdy... Až se dařit nebude, zase budeme říkat, teď ne, teď není čas dávat mladým šanci. (s2) Vždyť je to k smíchu. Beran hrál v ten den myslím za junky, proto píšu, že bych je různě protáčel ještě s Husineckým. To jsou totiž hráči, ze kterých reálně něco můžeš mít, z Hrádka absolutně nic, protože je vázaný na Pardubice. A neříkej mi, že na to Beran nebo Baláž nemají. U Berana klub něco prezentuje, Baláže tady nějaké 4 roky připravujeme na stabilní účast v áčku. Pokud by na to neměl, nedávalo by mi smysl, že bychom tady s ním tak dlouhodobě pracovali. Ale ono je to jedno, když přijde krátkodobý výpadek, stejně radši někoho přivedeme, protože očividně našim mladým nevěříme.

Nerozehrávej tu prosím hru o "vyjádřeních a představách", o nějakých dobrých vztazích. Nevěřím, že bys byl tak naivní. (s2) Silnější pes... Platilo to, platí to a platit to bude v těchto "vztazích" na pomezí partnerství a farmy. Neznám opačný příklad. Může se mi to líbit nebo ne, ale tak to prostě je. Vše je zkrátka podřízeno tomu, kdo hraje elitní soutěž, stejně tak nebude brát ohled Chomutov na "partnerství" mezi ním a Mostem, nebo s kým to mají. Stejně jako by nebral ohled na nás, kdyby mezi námi byla situace opačná. Mimochodem Baláž normálně pendluje mezi Chom a námi. Jeden den hraje za ně, další hned extraligu za nás, takže to "sebrání" den před zápasem očividně nikomu nevadí. Navíc myslím, že padlo něco o tom, že hráče které tam dáváme si můžeme kdykoliv stahovat. Tahle tvá poznámka pak taky ztrácí opodstatnění.
Husinecký jako člen širšího kádru repre U20 by se určitě nějakým pěti minutám v extralize na nějaký ten měsíc a to ani ne pravidelně, nebránil. Navíc teda nevím, v čem by to v tomto případě mělo Chomutovu vadit. Zlepšíme jim hráče, uděláme ho více hladovým atd. z toho budou pak těžit hlavně oni.
Most byl přeci úplně jiný případ než toto s Chom, to bych sem do té debaty v tomto případě vůbec netahal... Já určitě nadávat nebudu, já fanouškem tohoto partnerství s Chom nejsem. Radši bych Liťák nebo bych hráče dával zase do Sokolova. Takže závěrem, nevadí mi příchod Hrádka jako takový, vadí mi rozpor mezi dlouhodobou koncepcí klubu, která je nám prezentována a následnými činy, kdy dojde ke krizové situaci. (s1)

Hlavní diskuze 21. zář 2024 14:00 #138401

• adamcheza
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Napsalo se toho tu dost tak pridam jen par veci. Sice jsou to jen 2 zápasy, ale třetí lajna vypadá opravdu velmi dobře, živě. Jsem za to rád protože to ukazuje, že to dogma, že mladý hráč může hrát jen s dvěma zkušenými je nesmysl. Úplně v klidu spolu múžou hrát i tři mladíci v lajně. Nevim proč by nemohli.
Další věc. Je hezky vidět co s čtvrtou lajnou udělá když do ní dáš "hokejistku"(v tomto případě Jíchu). Včerejší první gól udělal on, kdy se skvěle u mantinelu zbavil soupeře a našel McIsaaca. I první zápas Jícha skvěle našel Kevina u jeho gólu. Doufám, že čtvrtá lajna složená kompletně z bojovníků už je u nás minulostí.
Co se týče Hrádka za me dobre. Proste vypadli 2 beci základu tak to lepíme opet mladíkem z Pardubic. Lepit to naším juniorem nebo Balážem jsme mohli, ale to uz je na trenerech jak se rozhodnou. Baláž me uprimne porad nijak nepresvedcil a jesli máme talentovaného junka, který by to na delší dobu zvládl nevim.

Hlavní diskuze 21. zář 2024 01:31 #138400

• pavelpe
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • #JFP64
Petri_CZ: Zajímalo by mě, co je ti nejasné na příchodu Hrádka? Pokud se ti zraní 2 obránci základní sestavy a Baláž hraje 16-17 minut v Chomutově, dostáváš se do situace, kdy budeš hrát na 5 beků + juniora. Pokud chceš s Chomutovem mít dobré vztahy, nemůžeš mu den před zápasem sebrat 2 obránce základní sestavy. Velice dobře si pamatuji, když jsme tuhle ruletu hráli s Mostem a skončilo to průserem. Buď chceš mít s Chomutovem korektní oboustranně výhodné vztahy nebo ne. Pak se ti může stát, že zas budeš nadávat, proč naši mladí hráči chodí na zkušenosti do Jihlavy nebo Třebíče.
#JFP64

Moderátoři: veverka