Vítejte, host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne
Další diskuse: 

Téma:

Hlavní diskuze 05. bře 2014 19:28 #5771

• Honza
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Unihoc10: Ufff tak to mi spadl kámen ze srdce, když vím, že se na mě dostane (s5)
My jsme HC Verva Litvínov...

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Hlavní diskuze 05. bře 2014 19:21 #5770

• Unihoc10
  • ADMINISTRÁTOR
  • ADMINISTRÁTOR
  • Ropáci on Tour
Honza: Pár jich ještě zbývá, jestli vidím dobře, tak cca 10 (s3)
.:HC VERVA Litvínov:.

Hlavní diskuze 05. bře 2014 19:19 #5769

• Honza
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Zajímalo by mě kolik ještě volných míst v busu (s1)
My jsme HC Verva Litvínov...

Hlavní diskuze 05. bře 2014 19:11 #5768

• MTV123
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • CHEZA
pause: Netrvám na ničem, ale když přidáš něco na flašku... (s5)
prezident fanclubu Aloise Koloseuse

Hlavní diskuze 05. bře 2014 19:06 #5767

• Unihoc10
  • ADMINISTRÁTOR
  • ADMINISTRÁTOR
  • Ropáci on Tour
Důležité upozornění ohledně výjezdu

UPDATE 5.3.2014 19:00: Zrušena možnost zamluvení vstupenek pro fanoušky, kteří jedou po vlastní ose a nejsou členy fanklubu RoT. Pro členy fanklubu RoT jedoucí po vlastní se nic nemění. Těm co si objednali vstupenky do této doby, samozřejmě objednávka platí a lístky budou zajištěny. Fanoušci, kteří si nestihli zamluvit lístky mají možnost zakoupit vstupenky zde

Hlavní diskuze 05. bře 2014 19:03 #5766

• pause
  • ROPÁK NOVÁČEK
  • ROPÁK NOVÁČEK
MTV123: Ahoj. Kolik bys chtěl na cestu? (s1)

Hlavní diskuze 05. bře 2014 18:46 #5765

• Unihoc10
  • ADMINISTRÁTOR
  • ADMINISTRÁTOR
  • Ropáci on Tour
V tom úvodním banneru, který je na přihlášce k výjezdu byla chyba jako hrom a nikdo se jí nevšiml? Zajímavé.....Místo 2014, tam bylo 2013 (s24)

Hlavní diskuze 05. bře 2014 18:17 #5764

• chemikln
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
Unihoc10: ok napsal jsem ti kde bych mohl čekat , myslíš že by jsi měl ještě jedno volný místo ??

Hlavní diskuze 05. bře 2014 18:03 #5763

• MTV123
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • CHEZA
Mám jedno volný místo v autě. Z Teplic. Odjezd v 16:30-40...
prezident fanclubu Aloise Koloseuse

Hlavní diskuze 05. bře 2014 18:02 #5762

• Unihoc10
  • ADMINISTRÁTOR
  • ADMINISTRÁTOR
  • Ropáci on Tour
chemikln: Odesláno.....pokud by ještě měl někdo zájem jet z Kadaně, nebo vyzvednout na trase Kadaň - Louny - Praha není problém, místa v autě ještě jsou (s3)

Hlavní diskuze 05. bře 2014 17:50 #5761

• chemikln
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
Unihoc10: Dobrá

Hlavní diskuze 05. bře 2014 17:46 #5760

• Unihoc10
  • ADMINISTRÁTOR
  • ADMINISTRÁTOR
  • Ropáci on Tour
chemikln: Já....Ozvu se ti na mejla (s3)

Hlavní diskuze 05. bře 2014 17:45 #5759

• chemikln
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
Lidi nemá někdo jedno volný místo v autě do prahy i zpět z Loun ??? .Přidávám jsem kdyžtak svuj email. Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. (s32)

Hlavní diskuze 05. bře 2014 16:46 #5758

• Wayfarer
  • ROPÁK PISATEL
  • ROPÁK PISATEL
  • jen se z toho neposrat....
Zdravím, tak jsem se částečně prokousal včerejšími příspěvky, nebot má zdravotní indispozice( horečka mezi 38,7 až 39,5) mi znemožnila sledovat včerejší mač.Krátce a stručně máme nůž na krku bud to v pátek Slávku dáme a jsme v POff a nebo ne a pak jsme out.a i když se zdá že všechno mluví proti nám( forma Slávie i naše venkovní výkony) každý zápas začíná od 0:0 a nikde není psáno že to ještě může mít dobrý konec já ze své postele aspon budu v pátek mačkat palce co to jen půjde...

Hlavní diskuze 05. bře 2014 16:45 #5757

• Chemik11
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
V pátek se ukáže. Už se není na co šetřit, buď konec sezóny (playout bude jen formalita) a nebo minimálně další tři zápasy playoff. A neříkejte mi, že ty kluci si nechtějí zahrát playoff, to chce snad každej hráč!

Hlavní diskuze 05. bře 2014 16:40 #5756

• chemikln
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
pavelpe: Také s Tvým článkem souhlasím , jen bych dodal playera s numerem 26 ,,ten je letos absolutně nulovej , polovinu základní části odflákal , nebyla tam bojovnost nic vyšel mu akorát první zápas doma s plzní 2 goly , ale jinak jsem z jeho hry a hlavně přístupu zklamanej

Hlavní diskuze 05. bře 2014 16:22 #5755

• Jan Hron
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • CHEZA !
pavelpe: Moc dobře si to napsal, naprosto souhlasím.
Černožlutý stařec

Hlavní diskuze 05. bře 2014 16:19 #5754

• pavelpe
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • #JFP64
Stery:

Stery napsal: Prosím vás, nechte si tuhle kritiku, že se na to hráči vys*ali, až na pátek někdy ve 20:30 pokud prohrajem. Pořád můžeme postoupit a tady už na to předem se*ou fanoušci. Co pak teda chcete po hráčích? Výkon ve Vítkách neřeším, naše výhra by vážně nic nezměnila, možná jen to, že by nám v pátek stačil pouze bod, což jako takovej dramatickej rozdíl neberu, stejně si myslím, že se rozhodne v 60. minutách. Spousta z vás tady kritizuje ale vsadím se, že tak 50% ani nepojede na Slávii. Já teda jedu a budu fandit do té doby, dokud bude stále naděje. Takže prosím, odložte prozatím tu poraženeckou náladu.

Stery, nevím, zda jsi viděl posledních 5-6 zápasů. Nechci říkat, že se někdo na něco vy.ral, ale ty výkony jsou děsný. Když vidíš, jak se někteří kluci plahočí po ledě, tak co si o tom máš myslet? Zápas s Chomutovem, Vary nebo Kladnem doma prostě nebyly odehrány na plný plyn - to mi nikdo nevymluví, jednoduše řečeno se odflákly. V Brně a ve Vítkovicích jsme byli statisty pro domácí tým. Hanzl od zranění na ledě jakoby nebyl, Hübl a Lukeš jsou mátohy (Lukeš tedy alespoň bojuje), poslední zápasy mi přijdou v útlumu i Piroš, Jánský, Černý. Ve Vítkovicích mi paradoxně nejlépe vycházel Jurčík s Majdanem a samozřejmě Růča. Ale to nestačí. Připočteš-li k tomu ne zrovna nejjistějšího Francíka v posledních zápasech, nesvádí to k velkému optimismu.
Vem si zápas ve Vítkovicích - dostaneme dva góly z přihrávky zpoza branky na hráče v mezikruží a co následuje? Stejná chyba se opakovala ještě nejméně 3x!!! K čemu jsou tam do háje trenéři, to to Hořava nevidí? A přesto na střídačce vidím dvě postávající figury, které nemají hráčům co říct. Při oddechovém čase, kdy by se mělo probrat rozestavení a hra při power play Hořava s Rulíkem opět nic, mluví jen Růča. Koneckonců Růča to také zhodnotil při přestávkovém rozhovoru. Co si o tom můžeš myslet? Herní projev mužstva je tristní a podle toho to také vypadá na střídačce. Takže to není poraženecká nálada, to je jen řada příspěvků, která odráží realitu našich výkonů. Když uvidíš, že tam všichni jezdí po zadku a prohraje se, prosím, neřeknu ani slovo, ale tak tomu bohužel neni. Naše hra bohužel v posledních zápasech připomíná holomajznu a podle toho jsou i ohlasy. Klidně si fandi tak jako i já budu, ale to neznamená, že nemůžu napsat, že půlka mužstva hraje hluboko pod své možnosti.
#JFP64

Hlavní diskuze 05. bře 2014 15:54 #5753

• ptakulin
  • PŘEDSEDA ROT
  • PŘEDSEDA ROT
  • Ropáci on Tour
UTKÁNÍ SLAVIE S LITVÍNOVEM AŽ OD 19,00 HODIN!
Po 51. kole hokejové Tipsport extraligy čekají fanoušci již na posledního účastníka ČP play off, resp. jeho předkola, o nějž se utkají týmy na 7. až 10. místě po základní části. Právě o 10. místo svedou přímý boj hráči pražské Slavia s litvínovskou Vervou. Utkání celého 52. kola měla být původně odehrána v úředně stanovený čas od 18,20 hodin z důvodu zachování regulérnosti soutěže. Jelikož však dochází ke kolizi s vysíláním zahajovacího ceremoniálu Zimních paralympijských her, požádala Česká televize o posunutí času vhazování tak, aby hokejový fanoušek nepřišel o nejatraktivnější duel základní části. Na základě dohody obou klubů a po souhlasu ředitele soutěže Josefa Řezníčka, neboť tímto posunem nemůže již dojít k narušení regulérnosti soutěže, bude start utkání posunut na 19. hodinu. ČT do utkání vstoupí zhruba v půl osmé po skončení předchozího pořadu.

Znamená to i změnu v odjezdu autobusu - pojede se v 16:00 z Litvínova, respektive v 16:15 z Mostu. Všichni přihlášení budou informováni mailem...
CHEZA JE HVĚZDA !!!

Hlavní diskuze 05. bře 2014 15:41 #5752

• veverka
  • MODERÁTOR
  • MODERÁTOR
chemizator: Tam jsem byl jednou a měl jsem fakt závrať. Do patra ani smykem, ani kdyby mi ještě platili (s11) (s21)

Moderátoři: veverka