Vítejte, host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne
Další diskuse: 

Téma:

Hlavní diskuze 10. srp 2014 15:40 #9483

• Chemik11
  • Pryč
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Zase znáte to, zase se někdo zraní, někomu to nepůjde, tak je potřeba mít kluky do zálohy a těch mladých kluků je dost, což je dobře. Uvidíme, jak se letos předvede Majdy. Přecijen pokud bude hrát špatně jako loni a nenaváže na dobré výkony z let předešlých, tak bych radši místo něj viděl někoho z našich vlastních mladých.

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Hlavní diskuze 10. srp 2014 14:44 #9482

• pavelpe
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • #JFP64
fanouš: Ono je to někdy těžký, jsou tu očekávání fanoušků a sponzorů. Potom se těžko staví mužstvo na mladých. Ti kluci, které jsi jmenoval, by měli být budoucností klubu, ale nemyslím si, že víc jak 3 je reálné nasazovat celou sezónu. Potřebuješ tam někoho, kdo je trochu srovná a kolem něhož ty mlaďoši vyrostou. Pokud bych vzal paralelu z loňské sezóny, pak výrazně vyrostl Pavlík, kterého cepoval Guma s Růčou, velký výkonnostní skok byl patrný u Jurčíka, kterého hrál s Pirošem. Jsem přesvedčen, že právě to čtení hry, vědět, kam si stoupnout, kdy se rozjet a kdy couvnout, kdy vystřelit a kdy nahrát - to je to, co tihle kluci potřebují, co je může odlišit od průměru či dokonce podprůměru. Jurčík lítal, makal na doraz, ale strašně často bylo vidět špatné zakončení (a že jim tam Piroš těch šancí připravil). Proto si myslím, že je potřeba skloubit ten zápal mladých se zkušeností matadorů. Navíc při vší úctě k Písaříkovi, Smolkovi a dalším ELH je o hodně výš než 1.liga. Základ udělali - zesílili, hráli pravidelně proti chlapům a otřískali se v 1.lize. Teď musí dokázat, že na vyšší level mají. Uvidíme...
#JFP64

Hlavní diskuze 10. srp 2014 11:30 #9481

• Duchy
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • Odchovanci jsou cesta
fanouš: Tak já doufám, že uvidíme min 5 mlaďasů a to tam nepočítám mezi mladý Majdyho ani Geryho, kteří už by měli být nad úrovní Smolíka, Písi i Šrámy. Pokud nejsou, tak bohužel už moc prespektivní nejsou a obětoval bych je s klidnou tváří za mladý.
#Jfp64 | CHAMELEON | LXIV |

Hlavní diskuze 10. srp 2014 09:39 #9480

• veverka
  • MODERÁTOR
  • MODERÁTOR
Duda kapitánem v KV. Tak to sedí... (s2) (s2)

Hlavní diskuze 10. srp 2014 07:19 #9479

• fanouš
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Tak k tý Kanadě-je to pořád stejný...Mlaďoši jim naložili,porazili je navíc a to se u zámoří nesmí...Fuck (s40) ...Baránek dobře!No a co se týče sestavy GAŽI 44,umím si představit i Martynka na bidýlko,Písu určitě na led no a proč tam nedat dalšího mlaďase?...Ale mě se to teď už jaksi nedobře hodnotí,protože těm mladejm klukům to mám celkem blízko,leta letoucí člověk s nima prožívá ten hokejovej růst a je pro mě těžký říct,jesli Písa nebo Smoly...Fakt je,že Písa za poslední rok na sobě strašně moc zapracoval.Já jim to osobně přeju oběma.
Chtěl bych tady teď napsat jednu věc.Když člověk vezme svýho klučíka v 5ti letech za ruku a jde s ním na stadion,většina tátú a maminek vidí v tom svým Džegra,Šlégra,Reichla,Haška...Brzo je to samosebou přejde.Těch křižovatek a rozcestí,který na špunta čekají je za těch 15 let neskutečně moc...99 % kluků skončí.Těm málo,co to dotáhnou třeba až do juniorů,před nima je třeba i v tichosti smeknout klobouček.Sami oni+jejich táta s mámou ví,co to je za řeholi a odříkání pro celou rodinu...Odměn je málo.Stačí vyhranej zápas na Spartě(třeba),No a pak přijde konec mládežnickýho věku,a co pak dál???Hrozná situace,kterou zažívá hodně kluků.A opět je to na klobouček,když se povede a kluk dostává šanci dál,už třeba i za nějakou tu kačku...Takže good luck,mlaďoši!!!hawgh

Hlavní diskuze 09. srp 2014 19:04 #9478

• Bíba
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • Kamioňák
Lloyd_Pelletier: No ten byl ukázkovej. (s16) (s16) (s16) A to pochvalné poklepání hokejkou o led od spoluhráče.
Každou sezonu není posvícení.Ale takhle dlouho???

Hlavní diskuze 09. srp 2014 16:03 #9477

• kozel
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Zbývá Nám 14 dní do letošního prvního výjezdu a to na turnajový zápas do Drážďán . Kdo má zájem nechť se přihlásí . Zbývá posledních cca. 8 míst .
Litvínov

Hlavní diskuze 09. srp 2014 14:44 #9476

• pause
  • ROPÁK NOVÁČEK
  • ROPÁK NOVÁČEK
Lloyd_Pelletier: Hm kanadská férovka jako za starých časů 2:53:00. Jinak Márovo hit docela dobrej. Mohl by dostat šanci od trenérů. :-)

Hlavní diskuze 09. srp 2014 14:16 #9475

• gazi44
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
No když si poskládám ty naše lajny tak 1. Jánský - Viky - Luky
2. Růča - Hanzl - Martynek
3. Šrámek - Piroš - Jurčík
4. Majdan - Smolka- Tráva

A v záloze je ještě Písařík, Gerhát, Válek, Hanzl jun. , Máme docela příjemné starosti s útokem a to tak, že každá lajna by mohla rozhodovat zápas teď jenom jaká ta lajna dostane největší prostor a kam se třeba poskládá Tráva a Majdan protože ty útoky jsou fakt našlapaný (s32) (s32) (s32)

Hlavní diskuze 09. srp 2014 12:37 #9474

• kozel
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Jedna zajímavost . Dnes na programu CS Film ve 21:35 by měli dávat fantasy film ROPÁCI .
Litvínov

Hlavní diskuze 09. srp 2014 12:18 #9473

Avatar uživatele Lloyd_Pelletier
  • Lloyd_Pelletier
  • ROPÁK PISATEL
  • ROPÁK PISATEL
Duchy: No hlavně zaujal tímhle hitem (čas 2:36:34) , kterej Kanaďan nerozchodil a po zbytek zápasu se mohli Kanadýři zbláznit...Dobrej zápas od nás.

Hlavní diskuze 09. srp 2014 09:09 #9472

• Litvínováček
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • Hc Verva forever in my heart ♥️
Ha ha ha (s2) tož toto je dobre.Myslím,že IIHF by měla toto vzít v potaz a nařídit to v celé Evropě (s2) (s16) (s20)
www.sport.cz/hokej...
HC VERVA

Hlavní diskuze 09. srp 2014 07:28 #9470

• ptakulin
  • PŘEDSEDA ROT
  • PŘEDSEDA ROT
  • Ropáci on Tour
stejsky: Řekl bych, že se nám sestava rýsuje a jde jen o ot, jak chytneme na začátku vlak, jak si sedne první lajna a bude produktivní - složení golmanů je jasný - jde jen o to, aby nám Pavel nějak extra nezachytal v repre - znovu se ve mě rojí obavy -

Ke KM lize - nashromáždíme nyní fakta o všech členech RoT dle přihlášek a vymyslíme něco speciálního pro ty, kteří na zápas dojíždějí z větší vzdálenosti - nebude to formát kilometrovníku, ale jednáme usilovně na klubu o mnohých a mnohých věcech, této nevyjímaje...

Jinak ročenka je opravdu skvostná.
CHEZA JE HVĚZDA !!!

Hlavní diskuze 09. srp 2014 07:17 #9469

• veverka
  • MODERÁTOR
  • MODERÁTOR
pirduch: Ono tam těch vtipných věcí je dost... Mimo to, když se podíváš na fotku "Čigiho" Rykla, ta podoba jednomu dnešnímu hráči A-týmu je až trochu neuvěřitelná

Hlavní diskuze 09. srp 2014 01:54 #9468

• stejsky
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
  • Hokej je můj život. Cheza je můj vzduch !
pavelpe: To má něco do sebe. Šrámek ve spojení s Pilařem a Jurčíkem. Šrámek má neskutečně šikovný ruce, Piač umí zas parádně podržet puk a Jurčík, ten to oblítá všechno....Už aby začla liga sakra....Nebaví mě to už to čekání na ten den kdy se to zase všechno rozjede ! (s32) (s22)

Hlavní diskuze 08. srp 2014 22:31 #9467

• pirduch
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
veverka: Líbí se mi tam v té brožurce u hráčů kolonka Zaměstnání... (s3)

Hlavní diskuze 08. srp 2014 22:29 #9466

• Duchy
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • Odchovanci jsou cesta
Jinak Mára Baránek dneska 0+2 - obě v přesilovkách proti Kanadě a jeden trest při výhře 5-2.....

Hlavní diskuze 08. srp 2014 21:30 #9464

• veverka
  • MODERÁTOR
  • MODERÁTOR
Na oficiálních stránkách fanklubu naleznete slibovanou ročenku z 18.8.1978, která byla vydána k výročí 20. let Litvínova v nejvyšší soutěži. Ročenka je umístěna na úvodní stránce, kde jste zvyklí vídat aktuální číslo Brejku a také v sekci "Ke stažení" a podsekci "Ostatní".
www.ropaciontour.c...
Ještě jednou poděkování p. Jaroslavu Krausovi z Hradce Králové, za tento cenný materiál.

Hlavní diskuze 08. srp 2014 21:09 #9463

• Duchy
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • Odchovanci jsou cesta
pavelpe: Varianta A se mi líbí osobně více. A možná misto Jurči Písu, ale mladou 4.

Hlavní diskuze 08. srp 2014 20:47 #9462

• pavelpe
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • #JFP64
stejsky: Můj kolega z práce nastínil myšlenku oživení formace Šrámek-Smolka-Jurčík, která před pár lety zářila v ELJ. Myslím si, že po odchodu Kuby Černého to není až tak nereálná myšlenka. U Šrámka to konečně vypadá, že si srovnal hlavu a zjistil, že všude se musí makat a vybojovat si své místo v mužstvu výkony. Ale líbilo by se mi i spojení Šrámek-Piroš-Jurčík.
#JFP64

Moderátoři: veverka