Vítejte, host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne
Další diskuse: 

Téma:

Hlavní diskuze 30. pro 2014 15:39 #18050

• Duchy
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • Odchovanci jsou cesta
marty69: Hele ono to je jako kdyby jsi pracoval na úřadech a říkal mi ze nesmím byt moc bilej... (s1) Proste jsem impulzivní, byl jsem a budu. A jednou Mé to zabije (s7)
#Jfp64 | CHAMELEON | LXIV |

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Hlavní diskuze 30. pro 2014 15:32 #18049

• marty69
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Duchy: Nesmíš být hned tak startovací a rychle vznětlivý. (s5) Je mi jasný, že to ne vždycky jde ale když už se chceš rozčílit, tak slušně, jinak budeš pranýřován ne za "obsah" ale za "formu".

Hlavní diskuze 30. pro 2014 15:28 #18048

• Duchy
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • Odchovanci jsou cesta
fanouš: Neloucim se. Prdim na to. Max kdyby vystoupala teplota na 146 stupňů Farnhajta tak mi bouchne papinak a bude veselo... (s13)

Hlavní diskuze 30. pro 2014 14:47 #18047

• fanouš
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Duchy: Ale hovno Duchy....uffff (s7) ...Tak ahoj a naschledanou zase někdy někde...uff,a takový krásný svátky to byly,viď... (s8) (s8) (s18)

Hlavní diskuze 30. pro 2014 14:37 #18046

• Duchy
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • Odchovanci jsou cesta
fanouš: Kozlík hakuje od 14 na Loutkach... Neodpoví ti. Jinak teplota stoupa, mizí sníh a dokonce i iluze vánoc... (s6)

Hlavní diskuze 30. pro 2014 14:19 #18045

• Suk
  • Uživatel je blokován
  • Uživatel je blokován
pirduch: Já myslím,že litvínovskému fandovi nebude vadit,když se nějaký ten lehký háček,nebo jakési "nedovolené bránění" nepískne,POKUD ZA TOTÉŽ NEBUDE PÁR MINUT NA TO VYLOUČEN NÁŠ HRÁČ.Podle mne nejsme ubrečení,nebojíme se tvrdé hry soupeře a benevolence sudích.Vždyť prvních 10-12 kol sudí pouštěli hru a naši vyhrávali.Tvrdší hra nám vůbec nevadila.Jde o to,aby se sudí aspoň snažili pískat rovinu a aby se zápasy hrály podstatnou část doby v plných počtech hráčů.Vždyť my snad nejsme ani Zlín,ani Boleslav,nefilmujeme, nebrečíme před sudími.A to ani ti nejtechničtější z hráčů Vervy.

Hlavní diskuze 30. pro 2014 14:13 #18044

• chemikln
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
Doufám , že se kluci dobře naladili a zlínskej ubrečenej beton , pořádně rozvrtáme :D:D (s32)

Hlavní diskuze 30. pro 2014 14:07 #18043

• fanouš
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
pirduch: Jo jo,PRUHOVANÁ BANDA HALASŮ je gůt...To by nebylo špatný,prubnout to...KOZLÍKU,halóó KOZLÍKU,když to dáte,přidám se i s mým okolím na tribuně západ,cca 6 maníků... (s2)

Hlavní diskuze 30. pro 2014 13:42 #18042

• pirduch
  • Pryč
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
lubbec: Vzpomínám na dávný pokřik: Rozhodci je blázen,hoďte na nej síť,odvezte ho do blázince ať je tady klid...
A místo Pruhovaná banda ču...ů bych aktualizoval na Pruhovaná banda Poláků... Nebo Halasů?

Hlavní diskuze 30. pro 2014 13:31 #18041

• lubbec
  • ROPÁK PISATEL
  • ROPÁK PISATEL
Měli bychom výkony rozhodčích odměňovat potleskem, ať pískají tak nebo tak, mám dojem, že to by ty padouchy pruhované vyvedlo více z míry než na ně vulgárně púokřikovat.
Vše špatné je pro něco dobré. :D
Pro žlutou a černou dýcháme.

Hlavní diskuze 30. pro 2014 13:26 #18040

• pirduch
  • Pryč
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
pavelpe: Tak já si myslím,že v tyhle době kdokoli dokaze sestříhat video z kteréhokoli zapasu s cca 5 chybami rozhodčích na obě strany. Na jednu stranu
nadáváme,ze piskaj každej naznak,a pak se hledají neodpískané zákroky... Kudy z toho ven?

Hlavní diskuze 30. pro 2014 12:14 #18039

• pavelpe
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • #JFP64
Honza: To jsem na Tě zvědav. Když jsem viděl, co provedli s Perníkama v Gottwaldově ... škoda mluvit.
#JFP64

Hlavní diskuze 30. pro 2014 12:13 #18038

• pavelpe
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • #JFP64
neecomezi: Já bych ani neřekl, že jsou vyjukaný, mě spíš připadá, že nevěří tomu, co jim Přerost ordinuje. A když nevěříš trenérovi, že tě dokáže dobře připravit na soupeře, prohráváš už před zápasem.
#JFP64

Hlavní diskuze 30. pro 2014 12:08 #18037

• pavelpe
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • #JFP64
marty69: Já s Tebou v podstatě souhlasím. Trenér je tam od toho, aby dal mužstvu systém a řád. K tomu si musí vybrat hráče. Nemusí to být nutně ty nejlepší a největší hvězdy, měli by to být kluci, kteří budou plnit jeho pokyny a přizpůsobí se trenérovu systému. Já bohužel v naší hře systém nevidím. Jak říkáš, je to hra na náhodu. Takže buď Přerost neumí těm klukům vysvětlit, co po nich chce, nebo žádný systém nemá, případně udělal špatnou nominaci.
Ve všech případech je chyba u něj a on i Svaz by z toho měli vyvodit odpovědnost v podobě výměny realizačního týmu. Pokud tomu tak bude, tak bych viděl nadějně příští MS, protože velká část těch kluků tam bude moci hrát.
#JFP64

Hlavní diskuze 30. pro 2014 11:45 #18036

• Honza
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
My jsme HC Verva Litvínov...

Hlavní diskuze 30. pro 2014 11:43 #18035

• Jan Hron
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • CHEZA !
Tak konečně nastal požehnaný den a s celou rodinou pojedu 180 kilometrů do Litvajzu. Je to pro nás každoroční vyvrcholení svátků (trochu konkuruje Ježíšek) tak snad se naši kluci předvedou a vítězně zakončí letošní rok !
Černožlutý stařec

Hlavní diskuze 30. pro 2014 11:37 #18034

• Honza
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
fanouš: Tak mě dneska nic nerozhodí, chci si hokej užít a vychutnat si to sladké vítězství, které doufam přijde (s1) . Takže uplakánci a Lacina s Hodkem mě fakt dneska nerozhodí. Od jisté doby se nerozčiluju a některé výroky a výkony prohovaných mě nechávají klidným až se sám sobě divím, že jsem vklidu, protože jsem kolikrát hodně vznětlivý (s5)
My jsme HC Verva Litvínov...

Hlavní diskuze 30. pro 2014 11:34 #18033

• fanouš
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
PAVELPE:On ten náš výkon asi nutně potřeboval někoho,kdo to vzal na sebe...Já neviděl Švédy,ale jak se Švajcem tak včera jsem měl taky pocit,jak hrajeme až moc na sebe.Klucí Chomutovský,Zacha,Pastrňák,Vrána...Možná to po nich trenér vyžaduje?-nevím...Nebejt ale Pastrňáka,hrajeme o záchranu s DDR...Jinak souhlas s ohodnocením třetího gólu,Mára tam lítal jak nudle v bandě...
MEZIKOZY:zdárec chlape...žiješ ještě?od doby co jsi si vzal TENISTKU tak tady na to ňák prdíš,heleďse...Koukej pozdravovat a že prosím choť o častější uvolňování...ps.jinak ještě ve čtvrtfinále ani zdaleka nejsme... (s3)
HANZ: možná bude lepší si připravit Rohypnol a nervíky... (s15) (s15) ..aby nám zebry nezatopily...
MARTY69: souhlas! a proto Přerost ven!!!Umím si tam představit třeba někoho,jako když tam byl Jarda Holík a k němu Rulík...Co takhle duo Říha-Hořák?I Pospíšila bych si tam uměl představit..nevím,těch jmen je hodně.Musí to ale být persóna,co se nepokákne před bohatejma tatíkama,manažérama a agentama...

Hlavní diskuze 30. pro 2014 11:12 #18032

• ota rakosnik
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
Zajímavé na dvacítkách také je, jak je Dusík zblblej z extraligy.... Konkrétně z výkonů rozhodčích u nás a na mistrovství (s11) . Přiblíží se k hráči hokejka a je děsně překvapenej, že to nebyl faul (s2). Viděl jsem tedy jen pár zápasů, ale řekl bych, že rozhodčí jsou tam úplně v pohodě. Samozřejmě sem tam nějakou chybku udělají, ale hra má spád a není z toho šlichta jako tady.

Hlavní diskuze 30. pro 2014 11:09 #18031

• marty69
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
pavelpe: Já myslím, že kromě gólmana je ještě velký rozdíl v trenérech a koučování zápasu. To je u nás další slabina, protože to co Přerost prohlásil před zápasem se Švajcem, že je moc nezná, to je na okamžitý vyhazov. To Ti Švýcaři nehráli jedinej přípravnej zápas v roce 2014, co má sakra trenér reprezentační dvacítky jiného na práci (kromě výběru hráčů)? Neměl by jezdit po zápasech svých soupeřů na MS a dívat se co hrajou, jak hrajou přesilovky, oslabení, jak zakládají útok, kde mají slabiny, kde jsou naopak silní. A když už tam nejezdí on, na co tam má asistenty, ať se na mě nikdo nezlobí ale tohle je ten šlendrián, který se mi vůbec nelíbí a je to velmi podobné tomu, co dělal s dospělou repre Hadamczik - hra na náhodu, bez systému a tragédie při přesilovce a oslabení.

Moderátoři: veverka