Vítejte, host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne
Další diskuse: 

Téma:

Hlavní diskuze 16. srp 2014 20:22 #9540

• Wayfarer
  • ROPÁK PISATEL
  • ROPÁK PISATEL
  • jen se z toho neposrat....
Zdravím taky přispěchám se svou troškou do mlýna ohledně dnešní akce bůhví že jsem z těch co se různých at už časových , finančních nebo pracovních důvodů neúčastní všech akcí RoT občas to opravdu nejde ale neuctít památku možná největší litvínovské osobnosti to jsem si nedovolil ani já. Myslím si že pro členy RoT by to měla být když ne povinnost tak minimálně čest .Ano chápu že spousta lidí dělá i v sobotu a neděli a dokonce i 12ky a chápu že někdo z větší dálky to prostě nedal ale je tady dost místních....No pout v Oseku byla asi přitažlivější....

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Hlavní diskuze 16. srp 2014 20:17 #9539

• MTV123
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • CHEZA
Nechci tady vířit vody, ale zastávám názor, že je každého věc, jak si na Ivana kdo vzpomněl. Holt třeba někomu nevyhovujou takovýhle organizovaný akce. Taky nechodím babičce na hřbitov pokládat věnce a zapalovat svíčky, ale není týdne, kdy bych si na ní nevzpomněl...
prezident fanclubu Aloise Koloseuse

Hlavní diskuze 16. srp 2014 19:39 #9538

• Unihoc10
  • ADMINISTRÁTOR
  • ADMINISTRÁTOR
  • Ropáci on Tour
Hawkay: Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod. Naprosto všeříkající (s3)
.:HC VERVA Litvínov:.

Hlavní diskuze 16. srp 2014 18:48 #9537

• veverka
  • MODERÁTOR
  • MODERÁTOR
Hawkay: Ano, klub to s propagací nevyřešil ideálně, kulantně řečeno. My jsme informaci obdrželi ve čtvrtek po hokejovém zápase a udělali, co bylo v našich silách. To, že nejspíš návštěva nebude dle představ se dalo očekávat. Ale tohle?? Když vezmu, jakou mají sledovanost tyto a ofi stránky, jedná se řádově o několik tisíc lidí, co je denně shlédnou. Někteří z nás musí pracovat i o víkendy, já byl též dopoledne v procesu. Samozřejmě dovolené sehrají svojí roli. Přes tyto všechny relevantní důvody ale jsem přesvědčen, že účast 30 lidí na pietní akci týkající se památky IH v místě jeho bydliště u zimního stadionu nesoucí jeho jméno, je ostuda nejen klubu, ale i nás, fandů.
Možná, že je pak snad i lepší, že se vzpomínkové utkání k tomuto smutnému jubileu hraje v Jihlavě a ne u nás.... evidentně si ho nezasloužíme.

Hlavní diskuze 16. srp 2014 17:59 #9536

• Hawkay
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
Když jsem viděl první fota z akce tak mně taky zarazilo jak málo lidí tam bylo, ale na druhou stranu já taky patřím mezi lidi co tam nebyli a prostě být nemohli, u šéfa bych prostě pro tohle pochopení nenašel. A navíc jak jste sami přiznali s propagací to taky slavný nebylo, a argument kolik lidi to olajkoval na ksichtu nebo potvrdilo účast je celkem zvrácenej
----Acta non verba----

Hlavní diskuze 16. srp 2014 16:58 #9535

• lubbec
  • ROPÁK PISATEL
  • ROPÁK PISATEL
Unihoc10: Je pravda, že členů je nás již dost a pokud chceme aby se něco pro nás členy dělalo, je také na ty akce chce chodit. Sám jsem se sice omlouval, ale přeci jenom jsem stihl se účastnit. Doopravdy je škoda, že nepřišlo více lidí uctít Ivanovu památku a to hlavně z řad Ropáků. Je to smutné. (s7)
Vše špatné je pro něco dobré. :D
Pro žlutou a černou dýcháme.

Hlavní diskuze 16. srp 2014 16:38 #9534

• Mogul71
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
Unihoc10: Bohužel se ukazuje,jak pohodlný jsme národ a hlavně tam nebylo pivo a klobásy zdarma to by si viděl jinou účast,je mi z toho zle (s6)

Hlavní diskuze 16. srp 2014 15:48 #9533

• Unihoc10
  • ADMINISTRÁTOR
  • ADMINISTRÁTOR
  • Ropáci on Tour
veverka: Jsem, mírně řečeno nasrán. Lidé by se měli nad některýma věcma zamyslet, když se vytváří nějaká akce, která je určená především pro Vás, tak se taky očekává nějaká odezva a né že se všichni omluví, nebo to olajkují a tím to hasne, takhle to fungovat nebude...Teď nemluvím pouze o této akci, která byla špatně a hlavně pozdě prezentována, ale i o jiných akcích, chceme toho od Vás tolik? Začněte třeba i jen tím, že na tu akci dorazíte...Ty výkřiky o tom, že se tu nic neděje, pak působí jako výkřiky do tmy, protože když už se nějaká akce udělá, sejde se tam stejných 20 lidí jako vždy a na akci jako byla dneska to pak působí hodně smutně, ba co víc trapně.

hokej.idnes.cz/lit...
.:HC VERVA Litvínov:.

Hlavní diskuze 16. srp 2014 15:14 #9532

• veverka
  • MODERÁTOR
  • MODERÁTOR
Vím, že s anoncováním smuteční sešlosti začal klub velmi pozdě, jejíž průběh byl taky trochu rozpačitý, ale i tak, sešlo se nás před ZSIH cca 35 a to považuju za fiasko , vzhledem k typu události a počtu lidí, kteří pozvánku viděli - nejen zde. Takto "uctít" památku IH je ostuda, nic jiného a je mi z toho docela smutno.
mostecky.denik.cz/...

Hlavní diskuze 16. srp 2014 12:33 #9531

• Alexi
  • Návštěvník
  • Návštěvník
Taky nemůžu na dnešní den zapomenout a jako by se to nestalo a Ivan s námi byl dál. Nikdy nezapomenu. Všechny ty úspěchy a díky za ně. A byl jsi nejlepší a hokej bez Tebe nejde.

Hlavní diskuze 16. srp 2014 08:10 #9530

• lubbec
  • ROPÁK PISATEL
  • ROPÁK PISATEL
Asi se také nebudu moci zúčastnit vzpomínky na Ivana, ale v srdci stále zůstává, tak si tam vzpomeňte i za mne.

No ta chyba v úmrtí je do očí bijící, to by se měla redakce dost a dost stydět.

Doufám, že "18" dnes obsadí 1. místo memoriálu a že tu Kanadu porazí. Držme jim palce od 17:00.

(s22) (s31) (s32) (s30)
Vše špatné je pro něco dobré. :D
Pro žlutou a černou dýcháme.

Hlavní diskuze 15. srp 2014 22:03 #9529

• stejsky
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
  • Hokej je můj život. Cheza je můj vzduch !
Duchy: Ostuda jak prase...Už by měl táhnout !

Hlavní diskuze 15. srp 2014 20:09 #9528

• Duchy
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • Odchovanci jsou cesta
Dle ofi a VN Ivan zemře a zítra. 16.8.2014 .... je mi z něj na grc.
#Jfp64 | CHAMELEON | LXIV |

Hlavní diskuze 15. srp 2014 18:15 #9527

• stejsky
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
  • Hokej je můj život. Cheza je můj vzduch !
ptakulin: Taky mě mrzí že se nemohu zúčastnit. Ale stavím se tam a zapálím svíčku za měsíc až pojedu do ČR !
Ivan navždy v našich srdcích ! (s22) (s32) (s31)

Hlavní diskuze 15. srp 2014 17:51 #9526

• ptakulin
  • PŘEDSEDA ROT
  • PŘEDSEDA ROT
  • Ropáci on Tour
Litvínováček: Ani já se oficiální piety od jedné bohužel osobně nezúčastním, ale za fanklub se chystá skupina, která uctí jeho památku nejen velkou žlutočernou kyticí... Každý, kdo může, ať se zastaví... Já tam zajedu alespoň ráno před službou u dětí... K pomníku do Varů taky jezdím kdykoliv Ruskem projíždím... jen tak bilancovat, postěžovat si na tu naší Chezu, co nám nešlape, kde nás tlačí bota... (s7) (s7) (s7) (s32) (s32) (s32) I tohle byl jeden z důvodů rozběhnout fanklub, aby se vše tmelilo a Litvínov byl Litvínovem navždy...

A propó do Drážďan už zbývá posledních 5 míst - jsem rád, že tam pojede dělat kulisu solidní žlutočerná banda a Ivan by byl taky... na fanoušky nedal dopustit...
CHEZA JE HVĚZDA !!!

Hlavní diskuze 15. srp 2014 17:21 #9525

• veverka
  • MODERÁTOR
  • MODERÁTOR
Alexi: Ahoj. Kluci odvedli včera dobrou práci, to se musí nechat. Výsledek zápasu bych nepřeceňoval, ten druhý golman byl pěkný sejto. Mě udělalo radost zařazení mladších hráčů a jejich výkony. Domnívám se, že mají na to, aby se prosadili v A týmu a nebudou jen do počtu.
Stříťovo odchod mě nijak nevzal. Není tajemstvím, jaký na něj mám názor, proto ho klidně zopakuju. Za tyhle peníze, ať hraje v Bolce a nám z junků dorostou během roku více než adekvátní náhrady, za výrazně jiné peníze. A jeho chování snad ani rozebírat dále nemusím.. jsem rád, že takovej člověk odešel. Spíš by měl zabrat Sklenda, ale věřím, že i u něj si to sedne. Roman Pšurný je spíš takovej dělník, ale i takový v týmu musíš mít. Každopádně opět přichází na řadu hledisko poměr cena/výkon, povinné zařazení juniorů do sestavy a to myslím, že v jeho případě rozhodlo. U Kuby se mi to kouká hůř, přece jen je to ovlivněný i tím, že jsme kamarádi a tak jsem si přál, aby zůstal. Jeho bodový příspěvek mi nepřijde malý (samozřejmě mohl být výraznější) a myslím, že on nám bude chybět. Nicméně i zde, peníze rozhodují... Co se týče té výměny do Sparty, nebylo to takhle snadný, Sparta si přála jako součást tradu i další hráče.

Hlavní diskuze 15. srp 2014 17:11 #9524

• Alexi
  • Návštěvník
  • Návštěvník
Litvínováček: Jen co vidím tu fotku tak se objeví vzpomínky. Vyjádřím se až zítra a pořád nelze zapomenout na to krásné co bylo (s32)

Hlavní diskuze 15. srp 2014 16:54 #9523

• Litvínováček
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • Hc Verva forever in my heart ♥️
Vy všichni kdo si zítra vzpomenete na Ivana u stadionu nebo u jeho domu,vzpomeňte na něj i za mne.Pracovní povinnosti nedovolí se zúčastnit pietního aktu.
Ivane díky za vše. (s7)

hokej.idnes.cz/des...
HC VERVA

Hlavní diskuze 15. srp 2014 13:42 #9522

• Alexi
  • Návštěvník
  • Návštěvník
veverka: Zdarec. Ale jsme jim to včera nandali. Klobouk dolů před našimi hráči. Viktorek má zase formu a to je dobře. Jo překvapuje mě,že se pořád mluví o Matěji Střiteském a tolik to budí vášně. Jako hráče jsem ho bral jako obyčejného a naopak by nás i tak opustil. Chválím Jirku Zemana a jmenovce dalšího jenž naopak zůstali. Deník sport mě šokoval jak popisoval kdo nás všechno opustil. Jaksi jim ušlo,že Pšurný
odehrál za nás jen přes 20 zapasů a Patrik Nechvátal téměř celou sezonu za nás nenastoupil. otázka Jakuba Černého se řeši též pořád. Jemu jsem vždy fandil a pokud hráč nedává branky týmu nemá co dát. Je to smutné za poslední dvě sezony dal dat do 20 branek. Bojovník to byl vždycky a odchovanec klubu. Loni ho chtěla Sparta a měl ho klub vyměnit tehdy za Petera.

Hlavní diskuze 15. srp 2014 12:29 #9521

• veverka
  • MODERÁTOR
  • MODERÁTOR
Divocak: Růča je zbytečně skromnej. Neviděl bych to tak, že je rád, když mladším stíhá v bruslení. Spíš bych řekl, že ti mladší jsou rád, když oni stíhají jemu.

Moderátoři: veverka