Vítejte, host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne
Další diskuse: 

Téma:

Hlavní diskuze 29. říj 2014 13:56 #13205

• Chemik11
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Logicky: kdyby měla Slávie peníze na to, aby od nás koupila zápas, proč radši ten peníz nedala na koupi nějakýho pořádnýho hráče nebo hráčů? Ha? Prostě jim to tam napadalo no. Loni jsme celou sezónu měli špatnou produktivitu, až na zápas s Libercem, kdy jsme dali 8 gólů, taky nám to tam prostě napadalo, celou sezónu nic, ale jeden den to tam prostě spadne.

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Hlavní diskuze 29. říj 2014 13:46 #13204

• Stery
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
fanouš: Souhlasím, pochybuju, že by se Francík dopustil něčeho takového. Ale na druhou stranu, on o tom nerozhoduje a když přijde příkaz zeshora, hráči asi musí pokorně přikývnout. Samozřejmě tomu prostě nevěřím, pochybuju, že je Kyslík nadutej a bude v šestnáctém zápase, když ještě můžem být klidně i poslední, něco prodávat.

Hlavní diskuze 29. říj 2014 13:45 #13203

• Jan Hron
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • CHEZA !
fanouš:

fanouš napsal: Pánové,mě se prostě nelíbí(ale to je všechno co s tím udělám...),jak po blbě prohraným zápase tady lítaj teorie o prodaným mači atd atd atd...
Chce se mi blejt,když o tom mám vůbec přemejšlet,bavit se nebo psát.
Jen pro trochu pořádek:prodá-li se mač,není tomu tak,že o tom ví 18 hráčů na straně jedný,18 hráčů na straně druhý...Je v tom jen pár hráčů,většinou samosebou i gólman.
Nechcete mi někdo tady říkat něco o Francíkovi,Lukym,Gumovi a třeba i o Kubátovi,že ne??!!!Bleju při pomyšlení že jo...
Francík jede o nominaci na ms,,o novou karieru a k tomu potřebuje dostat 6 blbých gólů??,ty voe,jak si tohle můžete vůbec někdo myslet???
Prohrálo se,OK,prohrálo se blbě OK,ale tím to pro mě končí...hawgh... (s11)

Přesně tak, máme svobodu projevu, ale psát o prodaném zápase se mi vůbec nelíbí, raději budu za naivního fanouška než věřit takovému svinstvu. Opírat takovou teorii o to jak se hráč soupeře radoval nebo neradoval po vstřeleném gólu se mi zdá dost slabé.
Černožlutý stařec

Hlavní diskuze 29. říj 2014 13:34 #13202

• fanouš
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Pánové,mě se prostě nelíbí(ale to je všechno co s tím udělám...),jak po blbě prohraným zápase tady lítaj teorie o prodaným mači atd atd atd...
Chce se mi blejt,když o tom mám vůbec přemejšlet,bavit se nebo psát.
Jen pro trochu pořádek:prodá-li se mač,není tomu tak,že o tom ví 18 hráčů na straně jedný,18 hráčů na straně druhý...Je v tom jen pár hráčů(nejlepších a klíčových),většinou samosebou i gólman.
Nechcete mi někdo tady říkat něco o Francíkovi,Lukym,Gumovi a třeba i o Kubátovi,že ne??!!!Bleju při pomyšlení že jo...
Francík jede o nominaci na ms,,o novou karieru a k tomu potřebuje dostat 6 blbých gólů??,ty voe,jak si tohle můžete vůbec někdo myslet???
Prohrálo se,OK,prohrálo se blbě OK,ale tím to pro mě končí...hawgh... (s11)

Hlavní diskuze 29. říj 2014 13:03 #13201

• Jan Hron
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • CHEZA !
lubbec: Kdybych tomu měl věřit, tak mi z toho logicky vyplývá, že bych musel přestat fandit. Takže tomu věřit prostě nemůžu.
Černožlutý stařec

Hlavní diskuze 29. říj 2014 12:51 #13200

• lubbec
  • ROPÁK PISATEL
  • ROPÁK PISATEL

Část zprávy je pro hosty skrytá. Pro zobrazení celé zprávy se prosím přihlašte nebo registrujte.
Vše špatné je pro něco dobré. :D
Pro žlutou a černou dýcháme.

Hlavní diskuze 29. říj 2014 12:48 #13199

• Mogul71
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
Ta televize se mi snad jen zdá, v Olomouci je to taky od 18.20, oni zkazí co se dá (s11)

Hlavní diskuze 29. říj 2014 12:40 #13198

• Travis
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
www.sport.cz/hokej...

Ty ceny jsou ku**a vysoký, jenže co se dá dělat. Zápasy na MS v domácím prostředí je šance vidět tak jednou za 10 let (s31) (s20) . a navíc bude v bráně litvínovskej čaroděj !!!!! (s32) (s16)

Hlavní diskuze 29. říj 2014 12:32 #13197

• hugo z hor
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
myslím ,že včerejší zápas na Slávce jasně ukázal ,proč nikdy nevyhrál Litvínov titul

Hlavní diskuze 29. říj 2014 11:04 #13196

• Chemik11
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Slávii tam prošlo všechno, každá střela, každá šance, Francíka nevinim, nemůže pořád čarovat, ale nic navíc nechytil, Slávistům tam vše spadlo. Třinec měl taky dost šancí, že mohli dát víc než 1 gól, na rozdíl od Slávie ty šance nevyužili. Francík možná byl už unavenej, pořád chytá, krom třetiny s Libercem, a pořád má za zápas 30-40 zákroků. Podepsal se i tento fakt na výsledku? Nevěřím konspiračním teoriím, známe z historie mnoho obratů, i v důležitých zápaech (na olympiádě nebo MS Finsko-Švédsko ve čtvrtfinále nejdřív Finové vedli 5:1 a nakonec to projeli 5:6). Druhá věc je, že od té 11. minuty jsme nejen že nedali gól, navíc ani nebylo moc šancí, akorát tak Piroš v oslabení, pak v přesilovce za stavu 3:5, jinak nic, Slávie nás nikam nepustila.

Hlavní diskuze 29. říj 2014 10:46 #13195

• kozel
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Doplněn KILOMETROVNÍK
Litvínov

Hlavní diskuze 29. říj 2014 10:14 #13194

• fanouš
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Nuny: Příteli:výborná práce,moc hezky napsaný,strašně mě to bavilo číst...Díky za pohlazení na duši,ikdyž obsahově to bylo na prd(prohra a ne ledajaká).. (s16) (s16) (s20) (s20)

Hlavní diskuze 29. říj 2014 09:55 #13193

• jizik
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
Jsem se včera těšil,jak to tomu vrahovi na jejich lavičce zlomí vaz a pak tohle (s11)
Ne nadarmo,mi žena říkala ať se neraduju předčasně....

Hlavní diskuze 29. říj 2014 09:26 #13192

• Stery
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
pavelpe: No teď na to koukám, Devils se na nás asi včera dívali a nakazili se...

Hlavní diskuze 29. říj 2014 09:21 #13191

• pavelpe
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • #JFP64
Tak jsem si říkal, že si vylepším náladu a koukal na New Jersey a ejhle - ve 26.minutě vedli 3:1, ve 38 to bylo 3:5. Jako bych se vrátil o pár hodin zpět. Že by se Jarda dohodl s Tučňáky? (s3) (s3) (s3)
Pánové, nechme spát konspirace, i když to byly se Slávií a Libercem divné zápasy, berme to tak, že někdy to prostě nevyjde. Jsou to zbytečně ztracené body s hadrníkama, ale co naděláme. Teď můžem jen věřit, že se dáme do kupy a v pátek přehrajeme Bolku. Ta hraje letos venku velmi dobře a moc bodů neztrácí.
Mimichodem víc než zpackaný zápas na Slávii by mě zajímalo, jak moc vážné je Robinovo zranění.
#JFP64

Hlavní diskuze 29. říj 2014 09:19 #13190

• Jan Hron
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • CHEZA !
Nuny: Taky jsem Tě rád viděl. Zápas byl fakt divný, po třetím gólu mi to přišlo jako jasný tři body pro nás a najednou to zcela přestalo jít. Ale to se prostě stává, fandíme dál ! Jo a řeči o prodávání zápasů nebudu komentovat.
Černožlutý stařec

Hlavní diskuze 29. říj 2014 09:16 #13189

• Stery
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Včera jsem se raději vyjadřovat nechtěl, má slova by byla neobjektivní a asi byste mi to dali zaslouženě sežrat, jelikož jsem byl nasranej snad ještě víc, než po loňském 52. kole. A ani dneska nemůžu říct, že mi to pořád neleží v hlavě. V noci jsem se 3x probudil a probleskl mi hlavou ten zápas a to nekecám. Takže raději nic psát nebudu, pořád jsme 2., takže to není zas taková pohroma, ale stejně, v hloubi duše si sám pro sebe dost nadávám... Vyhrát na ledě 1. 3. a 4. týmu tabulky se skóre 7:2 a pak s 11. a 12. týmem tabulky rupnout se skóre 4:10 (10 gólů za 2 zápasy - stará dobrá Cheza), to je prostě na mě moc složitý. 2. tým tabulky přece nemůže na ledě 13. týmu ztratit vedení 3:0 a prohrát 3:6! To by se Třinci, Spartě nebo Pardubicím prostě nestalo. Zatímco ty minulé 3. prohry jsem bral v pohodě, tak tahle mě rozzuřila nejvíc ze všech od minulé sezony, to říkám narovinu...

Část zprávy je pro hosty skrytá. Pro zobrazení celé zprávy se prosím přihlašte nebo registrujte.

Hlavní diskuze 29. říj 2014 08:59 #13188

• chemizator
  • ROPÁK PISATEL
  • ROPÁK PISATEL
Ok, jestli to mělo bejt domluvený, tak jsme mohli šetřit opory. Hlavně Francík by si potřeboval odfrknout. Každej zápas na něj jde 30-45 střel, tak aby v 52. zápase nepřišlo zranění! (s15) Občas bych tam dal Horáka.
Nicméně jsme podobných proher zažili v minulejch letech dost. A myslím, že i na Slavii, pak jsme luxusní obraty předvedli i na Spartě a doma s Varama.

Hlavní diskuze 29. říj 2014 08:41 #13187

• baca
  • ROPÁK PISATEL
  • ROPÁK PISATEL
jestli to vcera nebylo prodany tak pan buh s chezou (s1)

Hlavní diskuze 29. říj 2014 07:40 #13186

• lubbec
  • ROPÁK PISATEL
  • ROPÁK PISATEL

Vše špatné je pro něco dobré. :D
Pro žlutou a černou dýcháme.

Moderátoři: veverka