Vítejte, host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne
Další diskuse: 

Téma:

Hlavní diskuze 30. říj 2014 17:11 #13266

• Unihoc10
  • ADMINISTRÁTOR
  • ADMINISTRÁTOR
  • Ropáci on Tour
Vysvětlí mi někdo, co v té repre dělají hráči jako Lev, Simon, Valský, Holík, Pláněk? Nevím, ale tímhle výběrem hráčů to Francík rozhodně ulehčený mít nebude...Dobrej úlet, kde je třeba takovej Hrňa, nebo Mertl?... (s24)
Ikdyž mě to za naše hráče mrzí, rozhodně by byli platnější než výše jmenovaní, tak budu trochu sobecký. Aspoň nehrozí žádné zranění a kluci si budou moci odpočinout, přeci jen kádr moc široký nemáme, na repre bude čas po tom (s30) (s2)

Koukám, že budu muset poprvý v sezoně změnit Fantasy, když to Tesařík zapíchl (s13)
.:HC VERVA Litvínov:.

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Hlavní diskuze 30. říj 2014 16:08 #13265

• pavelpe
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • #JFP64
Jan Hron: Ono je to těžké, myslet si o tom mohu co chci, ale mnoho jiných statistik hodnotících černou práci některých hráčů pro mužstvo (kterou často ani neregistruješ) není.
Můj osobní názor je, že ta myšlenka je vynikající a myslím, že má i určitou vypovídací hodnotu. Druhá věc je samozřejmě hodnocení těchto herních činností. Tam možná nedostatky (či rezervy) jsou, ale je to nové a nabírají se zkušenosti, ale já bych to z tohoto důvodu nerad odsuzoval. On pochopitelně každý vidí statistiky z NHL, ale buďme realisti, tam se tím zabývají stovky (ne-li tisíce) dobře placených statistiků. To u nás nikdy nebude možné.
#JFP64

Hlavní diskuze 30. říj 2014 14:13 #13264

• Jan Hron
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • CHEZA !
pavelpe: Dobře napsané, jenom Radegast indexu příliš nevěřím.
Černožlutý stařec

Hlavní diskuze 30. říj 2014 14:09 #13263

• fanouš
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
pavelpe: Nemůžu jinak než souhlasit,výborně napsaný,všechno podepisuju... (s20)

Hlavní diskuze 30. říj 2014 14:04 #13262

• pavelpe
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • #JFP64
Chemik11: Naprostý souhlas. Dovolím si podotknout, že (ať si to hráči připustí nebo ne) u Liberce a Slávie došlo k podcenění soupeřů, kteří jsou na chvostu tabulky. A tak jako spadli kluci na zem po prohře s Libercem, čekám, že nyní nastane to samé po zpackaném zápase na Slávii. Věřím Rulíkovi s Hořavou, že dokážou ten tým vrátit do správných kolejí. Doufám, že k tomu budou mít co říct i matadoři Růča s Gumou, pro které je to možná poslední šance na nějaký výrazný úspěch s Litvínovem.
#JFP64

Hlavní diskuze 30. říj 2014 13:55 #13261

• pavelpe
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • #JFP64
Travis: Já si s Tebou dovolím v některých věcech nesouhlasit. Ano Francouz je faktor, který nám zachrání spousty bodů. Jenže to je vždycky tak. Bez dobrého gólmana nemůžeš nic vyhrát, ale...
Pokud se podíváš na to, jaký máme tým, tak je až na pár vyjímek shodný s loňským.
1.faktor: Mužstvo má v zádech vynikajícího Francouze a tak si může dovolit udělat nějakou tu chybu na úkor kreativity. Hráči cítí za sebou oporu a tak si víc dovolí. Jenže i když vloni byl Francouz famózní, skončili jsme v play out.
2.faktor: A ten je nejdůležitější. Alfou a omegou dobrého mužstva je fyzická kondice. Proti loňsku má mužstvo VÝRAZNĚ lepší fyzickou kondici. Pokud se podíváš na loňské zápasy, tak jsme vydrželi hrát 1-2 třetiny, letos jsme schopni výborně bruslit i v závěru zápasů - nemusím snad připomínat ten obrovský tlak, který jsme dokázali vyvinout v Plzni a doma s Třincem v samotných závěrech zápasů. To vloni nebylo ani náhodou.
3.faktor: Každé mužstvo, které získalo titul, se výrazně opíralo o gólmana - ať už Vary o životní výkon Mensatora, Slavia o famózního Málka nebo Zlín o (v té době) skvělého Kašíka. Koneckonců i Litvínov, když skončil 1996 ve finále, mělo mužstvo za zády tehdy fantastického Fraňka.
Shrnuto a podtrženo: nemáš-li kvalitního gólmana, nemůžeš nic vyhrát a naopak vynikající gólman může spoustě gólů zabránit, ale těžko je bude za útočníky dávat (i když u Francíka letos ... (s3) ). Prostě pro dobrý výsledek musí dojít k symbióze gólmana s hráči v poli.
To PANENKA: No nemyslím, že bys měl tak úplně pravdu, pokud se na ty statistiky střel podíváš dobře, zjistíš, že mimo 3-4 mužstev se pohybují kolem 30-31 střel na zápas proti. Takže v tomhle jsme v průměru. Obranu si myslím máme slušnou a hlavně nezapomínej, že obrana je starostí celého mužstva. Navíc tomu, že se letos více střílí a jakoby méně brání přispívají prodloužená útočná a obranná pásma. A v radegast indexu, který by měl mít vypovídací hodnotu bránění, jsme 7. - tedy uprostřed.
#JFP64

Hlavní diskuze 30. říj 2014 13:37 #13260

• Jan Hron
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • CHEZA !
Robert Záruba ‏@robertzaruba · 13 hod.před 13 hodinami
K debatě o prezidentovi se přidal hokejový Litvínov. Už podruhé v sezoně si tým ověřil, že složení 3.obrany Zeman - Sklenička nedělá dobrotu

Záruba na Twitteru, pobavil mě.
Černožlutý stařec

Hlavní diskuze 30. říj 2014 11:21 #13259

• gazi44
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
To tam rovnou mohl dát Šrámka nebo ty mladíky z Bolky jako je Musil, Hyka ale je to pořád stejná písnička... Berou se hráči jenom ze 4-5 českých klubů jako je Sparta, Vítkovice, Třinec, Pardubice, Plzeň... Mladí kluci jsou slušný i v jiných týmech

Hlavní diskuze 30. říj 2014 11:16 #13258

• gazi44
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
Tak Francík v nominaci to se dalo čekat (s20) Co ale vůbec nechápu je , že Růža nominoval Holíka, Valskýho, Simona, Svačinu atd prostě hráče co ani v ELH nejdou vůbec vidět a jejich tým je na dně tabulky. No hrůza! To bude krásný turnaj pro ČR

Hlavní diskuze 30. říj 2014 11:04 #13257

• Divocak
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
www.novinky.cz/zah...
To jsou šoky. Jsem chvíli myslel, že se Pavel zdržel na loutkárně. (s15)

Hlavní diskuze 30. říj 2014 11:04 #13256

• Chemik11
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Vemte si třeba zápas proti Třinci, v průběhu třetí třetiny to bylo 0:2, nakonec jsme vyrovnali a vyhráli na nájezdy. V Bolce a Vítkovicích vítězný gól v poslední minutě, v Plzni vyrovnání při hře bez brankáře a pak výhra na nájezdy. Teď jsme ztratili vedení 3:0 a ztratili tak 3 body, ale kdyby ten Třinec, Vítky, Bolka a Plzeň nedopadly v posledních minutách, tak jsme mohli mít až o 8 bodů méně! Čekat, že my budeme pořád otáčet zápasy, vyrovnávat nebo rozhodovat v poslední minutě, zatímco my nikdy neztratíme vedení o víc branek, je bláhové a naivní. V každé sezóně je prostě zápas, kdy tým ztratí vedení a naopak v jiném zápas otočí.

Hlavní diskuze 30. říj 2014 10:53 #13254

• Alexi
  • Návštěvník
  • Návštěvník
Malec posílil Vítkovice na měsíc zatím. Pokud bude hrát dobře nevylučují další spolupráci.

Hlavní diskuze 30. říj 2014 10:38 #13253

• lubbec
  • ROPÁK PISATEL
  • ROPÁK PISATEL
Travis: Tady nikdo hráče neshazoval, mluvilo se tu jen to, že plnili příkaz. Také se mi tomu nechce věřit, ale o hráčích to nebylo.
Vše špatné je pro něco dobré. :D
Pro žlutou a černou dýcháme.

Hlavní diskuze 30. říj 2014 09:08 #13252

• ptakulin
  • PŘEDSEDA ROT
  • PŘEDSEDA ROT
  • Ropáci on Tour
Zpráva pro všechny výjezdníky do Brna:
Po zkušenostech z minulých let si vás dovolujeme upozornit na to, že jediným správným místem na zaparkování vašeho vozidla je záchytné parkoviště v ul. Vojtova, které je přímo určené pro hokejové zápasy. Rádi bychom předešli nemilým událostem z minulých let. Zároveň doporučujeme se v Brně pohybovat bez klubového označení, zejména pak po skončení zápasu. Bohužel s "nefanoušky" udělat nic nelze...
CHEZA JE HVĚZDA !!!
Přílohy:

Hlavní diskuze 30. říj 2014 08:52 #13251

• Travis
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Já si zase nemohu pomoct, ale dle mého má tenhle mančaft aktuálně o cca 5-8 bodů více, než na co ve skutečnosti má. V žádném případě kluky nechci shazovat a jejich dosavadní výkony mě činí neskutečně šťastným, nicméně ten herní projev, až na pár zápasů, není nijak nadprůměrný. Na rozdíl od bodového zisku. Jednoznačnou roli zde hraje faktor "Francouz". Proste nejužitečnější hráč celé soutěže. Bez debat. Žádný jiný tým není tak závislý na jedinci jak Litvínov na Pavlovi. Lze také usuzovat, že se povedla zimní příprava, pravděpodobně více než kdykoliv jindy a mančaft z toho těží.... Faktor štěstí jsem zmiňoval již několikrát a ať si říká kdo chce co chce, 3 krát za 15 zápasů urvat body v poslední minutě je z velké části o štěstí. Proč to sem vlastně píšu.... Protože mě sakra se*ou tyhle úvahy o prodaných nebo ovlivněných zápasech. To si jako vážně myslíte, že tenhle mančaft bude dělat pravidelně 25 bodů za čtvrtinu? Tak se proberte, každý tým má během sezony výkyvy, odehraje se zápas blbec... No a co? Ani Francouz není stroj abych odchytal 52 zápasů bez chyby. Zítra porazíme Bolku a máme tolik bodů, že se nám o nich před sezonou nikomu z nás ani nezdálo. Shazovat svůj vlastní tým úvahami o prodaném zápasu mi přijde hodně smutný. To svým hráčům vážně nevěříte? Tak běžte fandit Bílině, tam se určitě nasází....

Hlavní diskuze 29. říj 2014 23:45 #13250

• lubbec
  • ROPÁK PISATEL
  • ROPÁK PISATEL
PANENKA: Plně s tebou souhlasím a ve všem. Je to asi tak, takže uvidíme jak to dopadne v pátek. Musíme kluky hnát do předu aby udělali nějaký kloudný výsledek.
(s22) (s32) (s22)
Vše špatné je pro něco dobré. :D
Pro žlutou a černou dýcháme.

Hlavní diskuze 29. říj 2014 21:58 #13249

• PANENKA
  • ROPÁK PISATEL
  • ROPÁK PISATEL
Já si přidám také pár řádků k tématu prodané zápasy a omluva těm co už to nechtějí číst a slyšet..Nejdříve můj názor ...na prodávání zápasů (viz. Liberec a Slávia) je ještě asi hodně brzy, to by se nám nemuselo vyplatit.Pospíšil o tom zrovna mluvil v Buly, že si pamatuje Kometu ještě koncem listopadu na druhém místě a potom nebyli ani v předkole.Ono to k tomu prodávání pohledem samozřejmě směřuje, a aby si tady jedinci co to nechtějí slyšet nemysleli, že to není možné, tak určitě to možné je.Bohužel doba sázkových kancelářích špiní sport docela nechutným způsobem (s11) a není na to obrany a čím nižší liga, tím větší podvody (s8) .Od kamaráda slyším každou chvíli slovo nemožný a potom se prokáže podplácení i v lize mistrů, Budeslize či v Itálii.Existují různé gangy, které nabízejí hráčům miliony nebo třeba případ Hodúr atd. a nevěřte tomu, že je naše hokejová extraliga čistá.Sázkové kanceláře vůbec neměly vzniknout,Nicméně pořád mi to dělá dojem, že je na takové věci hodně brzy.Rád bych tomu nevěřil vůbec jako většina, ale čemu a komu se dá dnes věřit ?

Já víc než prodané zápasy to vidím úplně jinak.Prostě jsou zápasy, kdy máš štěstí (viz v Bolce, ve Vítkách), kdy to tam spadne v poslední minutě a vykradeš jim arénu a pak máš zápasy jako Liberec a Slávia, kde je všechno špatně a jeden gól horší než druhý.Liberec jestli měl 5 šancí a dal 4 góly, jeden horší než druhý (první gól vlastnák, druhý faul na Filipa u trestny a 2 na 1, pak to Karlikovi přeskočí hůl a čtvrtý taky takové nahození z ničeho z rohu a odrazí se to Urbanovi přímo na hůl) a včera, to byly taky kousky (první gól chyba Rosti, to je to naše zdvojování v rohách a potom nám to trvá půl hodiny, než se dostaneme k bekovi nebo do osy, abychom mohli střely obránců blokovat, druhý gól naše šance, blbý odraz a 3 na 2, třetí gól Bednáře tečovaný, čtvtý ho nastřelil do nohy v brankovišti, ani nevěděl, že dal gól, pátý odraz od brusle a šestý po námazech Jirky Zemana, Gumy a Lukyho, se to tomu třetímu povedlo.Takové zápasy prostě jsou a budou.Navíc mě čím dál více ujištuje fakt, že naše bránění není vůbec tak slavné jak to vypadá v tabulce.Včera sem koukal na docela zajímavé statistiky na hokej.cz ! Sme třetí mančaft celé ligy, na který jde nejvíce střel a zároven třetí nejhůře blokující mančaft.Toto mě čím dál více ujištuje , že je vše závislé na Francíkovi a né na prodaných zápasech.Prostě Francík nezachytá, nemá svůj den nebo mu kluci vůbec nepomůžou jako na Slávii a je všechno v (s26) .To je asi vše a sorry, za chvilku tady budu největší tapetář.

Hlavní diskuze 29. říj 2014 21:45 #13248

• Novič.7
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
Mogul71:

Mogul71 napsal: Ta televize se mi snad jen zdá, v Olomouci je to taky od 18.20, oni zkazí co se dá (s11)

Nezkazí, ale přímo poserou!!! I tak ale frčím!!! (s9)

Hlavní diskuze 29. říj 2014 20:01 #13247

• Stery
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
fanouš: Kanaďani byli vždycky tak trochu namyšlení a sebestřední (ikdyž ne tak, jako třeba Amíci nebo Rusáci).. I když tohle je fakt hnus no, to dítě na to pak asi muselo reagovat dost špatně.

Hlavní diskuze 29. říj 2014 19:18 #13246

• fanouš
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Stery: To už je 9 let???Letí to,letí...No tak do busu šel 11ti letej prcek...
Já bejt slavnej gólman,mít svojí helmu celej život,přiject někam do řitě světa a tam za mnou přijít prcek s mojí-jeho helmou,tuškou v ruce a chtít klikihák,voe podepíšu se mu dvakrát a dám mu hokejku na památku a pro jeho mámu 100doláčů na přilepšenou...flus na (s40)

Moderátoři: veverka