Vítejte, host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne
Další diskuse: 

Téma:

Hlavní diskuze 21. úno 2014 18:05 #4738

• Stery
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Hansiiiz: Tak nevím, proč tam berou závodnici, která mine 5 terčů z 10...

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Hlavní diskuze 21. úno 2014 17:15 #4737

• Hansiiiz
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
marketka0001: Škoda, že to ta Landová totálně pohnojila, ostatní holky jely dobře

Hlavní diskuze 21. úno 2014 15:57 #4736

• marketka0001
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
Gabča Soukalová stáhla neuvěřitelnou ztrátu (s16) (s20)

Hlavní diskuze 21. úno 2014 13:28 #4735

• Chemik11
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Nevim, ale musíme s tím něco udělat, bez aspoň jedný výhry venku ze tří zápasů, co ještě venku hrajeme, se neobejdeme. To je prostě fakt.

Hlavní diskuze 21. úno 2014 12:40 #4734

• Mogul71
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
Tak jsem se právě vrátil ze zimáku,dnes by Chomutov nedal gola ani kdyby hráli 6 na 2 (s2) V některých fázích zápasu mi moc nepřišlo,že jde o přátelák,připadalo mi,že někteří to brali moc vážně.Sice to byla jen příprava,ale jen mi to utvrdilo,že Chomutov nemá v e-lize opravdu co dělat,žádný přínos tam není.Jejich hra postrádá jakýkoli systém,je to vše chaotické a bez systému.Jestli takhle budou pokračovat a já v to doufám,tak si s nimi Bolka vytře (s26)

Hlavní diskuze 21. úno 2014 11:40 #4733

• Travis
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Ja tomu proste nerozumim, zase ta sama pisnicka.... Doma je valcujeme rozdilem nekolika trid a u nich jsme byli tradicne polovicni... Jasne, jde o pripravu, jenze stejny obrazek je i v mistrovskch zapasech.. Metal tomu, kdo mi vysvetli proc tomu tak je a proc s tim kluci nic nedelaji (s32) (s22)

Hlavní diskuze 21. úno 2014 11:33 #4732

• radim92
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
chemik19: já jen doufám, že se nevystříleli (s32) (s32)

Hlavní diskuze 21. úno 2014 11:20 #4731

• chemik19
  • ROPÁK PISATEL
  • ROPÁK PISATEL
Tak zatím vedou kluci s pirátama 4:0 tak snad našli kluci střeleckou formu před závěrem základní časti

Hlavní diskuze 21. úno 2014 07:36 #4730

• Stery
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
pavelpe:

pavelpe napsal: Kluci já vám Vaše názory vymlouvat nebudu, ale vidím naší výkonnost, naši hru a naše "experimenty" minimálně od Turína 2006 na sestupné křivce. Jsem přesvědčen, že ELH má rok od roku klesající úroveň a sleduji poměrně bedlivě NHL a naše kluky v ní. Vidím, jak se zahrabává Mrázek na farmě, jak se zahrabává Frk, Musil a další talenty na farmách. Vidím, kolik českých talentů v zámořských juniorkách zazdilo svoji kariéru. Vidím, jak dopadl Olesz, vidím, jak dopadl Vincour a další kluci. Kolik hráčů do 30ti let má stabilní místo v NHL, kolik máme tvořivých hráčů v NHL? Myslím že budou stačit prsty na rukou, abych to spočítal. Na druhé straně oceánu v KHL to také není žádná hitparáda. Většina kluků v KHL hraje v klubech druhé a třetí kategorie. Kdepak je konec Průchovi, Červenka se plácá ve 3. nebo 4. lajně v Petrohradu, podobně je na tom Kvapil v Dynamu.
Netvrdím a netvrdil jsem, že nemáme nikoho, kdo by odcházející generaci nahradil, ale je jich málo a dost kluků, kteří by u nás vynikali, hraje podřadné soutěže, kde jsou sice lépe placeni, ale nejsou na očích a těžko se v takových soutěžích budou zlepšovat. Jen je potřeba si sundat růžové brýle a přestat si nalhávat, že jsme na tom nějak dobře. K hokeji se musí dostat odborníci a bývalí vynikající hráči. Ti mohou mít respekt a budou se věnovat práci pro náš hokej. V současné době vedou svaz diletanti a v repre je nerespektovaný, neuznávaný a nesnášenlivý vůl, který nikdy nic nevyhrál, nikdy nic nevyhraje a ještě si přes repre zajišťuje vlastní kšefty.

No právě, toto je rozumný názor, ale ti hráči, kteří jsem včera vyjmenoval v komentáři (16:12) s vyjímkou Tona jsou mladí, výborní hráči, kteří nejsou tak blbí aby zakopali svou budoucnost někde na farmě, je jim většinou přes 20 a stále jsou tu, což je úspěch. A když jsem viděl Krejčíka při našem posledním zápase - nejlepší hráč na ledě...

Hlavní diskuze 21. úno 2014 07:33 #4729

• Stery
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
pavelpe: MS 2010 byla náhoda???? Pak se asi nemá cenu se s tebou na toto téma bavit. Ve čtvrtfinále a v semifinále jsme byli lepším týmem, kdybychom měli lepší koncovku tak bychom nájezdy nehráli ani jednou. Štěstí a mírná náhoda to možná byla ve finále, tam je pravda že nebýt Vokyho skončilo by to 2:6, ale jinak ten tým na své poměry hrál fantasticky.
Jestli se podíváš na Kladenské fórum, i sami Kladeňáci po zápase s náma psali, že Kaberle už na to prostě nemá, takže spíš ty jsi asi neviděl žádný jejich zápas. Pokud si vzpomeneš na zápas Kladno Litvínov, tak Kaberle sotva dobrusloval Stříteského. Kovář to pos*al, protože byl hodně nervózní, nebo mi snad chceš říct, že nejlepší gólman KHL je o 70% kvality níže na OH? To je hodně stupidní...
Ano, Jarda s Plekancem a Tlustým si dělali co chtěli... do té doby, než je tuším že Zlín jako první dokázal ubetonovat a pak už to střídali - prohra výhra,... Je pravda že dominovali, ale přeci jen, měli s sebou v obraně i Židlického tuším, takže je jasné, když takoví hráči dominují v NHL (Jágr a Židlický v NJ především), tak budou logicky dominovat i tady. A zrovna tito hráči na OH (Jágr a Plekanec) vážně nevyhořeli, vyhořeli téměř všichni obránci, Pavelec, Červenka, Nedvěd,... Nedvěd - jak říkám, je příliš starej, na tempo OH prostě nemá, už ani v ELH mu to tak nebruslí, tolik bodů má hlavně díky tomu, že umí vystřelit, jinak pokud se podíváš na nějaký záznam zápasu Liberce, tak vidíš, že Nedvěd těm mladým zdaleka nestíhá...

Hlavní diskuze 21. úno 2014 01:08 #4728

• Nuny
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Jinak na dobrou noc jeden drsnej for.
Víte jak se jmenuje v únoru 2014 nejznámější hokejista planety o němž nonstop mluvi ve vsech mediich světa ?
Odpověd je Majdan.

Vím že s ohledem na ty hrůzy co se dějou na UK je drsnej vtip ale je to jen pro Ropaky a tak mi to snad odpustite.
Jinak drzim lidem na Majdanu palce aby se mohli někdy zajít v klidu podivat na Juru Majdana.
Prodám červenej svetr. Značka : Za odvoz i s majitelem. Hlavně hodně daleko.

Hlavní diskuze 21. úno 2014 01:03 #4727

• Nuny
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Hele kluci měl bych jeden dotaz : Co ten Lojza dela v prubehu roku ? Byt trenerem repre a nikde netrenovat mi prijde trochu zvlastni ??
Prodám červenej svetr. Značka : Za odvoz i s majitelem. Hlavně hodně daleko.

Hlavní diskuze 20. úno 2014 23:30 #4726

• pavelpe
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • #JFP64
Hawkay: Kluci já vám Vaše názory vymlouvat nebudu, ale vidím naší výkonnost, naši hru a naše "experimenty" minimálně od Turína 2006 na sestupné křivce. Jsem přesvědčen, že ELH má rok od roku klesající úroveň a sleduji poměrně bedlivě NHL a naše kluky v ní. Vidím, jak se zahrabává Mrázek na farmě, jak se zahrabává Frk, Musil a další talenty na farmách. Vidím, kolik českých talentů v zámořských juniorkách zazdilo svoji kariéru. Vidím, jak dopadl Olesz, vidím, jak dopadl Vincour a další kluci. Kolik hráčů do 30ti let má stabilní místo v NHL, kolik máme tvořivých hráčů v NHL? Myslím že budou stačit prsty na rukou, abych to spočítal. Na druhé straně oceánu v KHL to také není žádná hitparáda. Většina kluků v KHL hraje v klubech druhé a třetí kategorie. Kdepak je konec Průchovi, Červenka se plácá ve 3. nebo 4. lajně v Petrohradu, podobně je na tom Kvapil v Dynamu.
Netvrdím a netvrdil jsem, že nemáme nikoho, kdo by odcházející generaci nahradil, ale je jich málo a dost kluků, kteří by u nás vynikali, hraje podřadné soutěže, kde jsou sice lépe placeni, ale nejsou na očích a těžko se v takových soutěžích budou zlepšovat. Jen je potřeba si sundat růžové brýle a přestat si nalhávat, že jsme na tom nějak dobře. K hokeji se musí dostat odborníci a bývalí vynikající hráči. Ti mohou mít respekt a budou se věnovat práci pro náš hokej. V současné době vedou svaz diletanti a v repre je nerespektovaný, neuznávaný a nesnášenlivý vůl, který nikdy nic nevyhrál, nikdy nic nevyhraje a ještě si přes repre zajišťuje vlastní kšefty.
#JFP64

Hlavní diskuze 20. úno 2014 23:08 #4725

• pavelpe
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • #JFP64
Stery: To, že jsme v roce 2010 vyhráli v Německu byla náhoda a hlavně díky fantastickýmu Vokounovi. Pokud nevidíš pokles kvality ELH, pak se nemáme o čem bavit. Mimochodem stačí se podívat na to, kolikrát kluci z ELH vyhořeli na Eurohockey Tour. Kolik jich tam prokázalo nějakou výkonnost? A OH je o dva levely výš. Proboha prosím trochu soudnosti - já neříkám, že by se neměli kluci z ELH vyzkoušet, ale tady se bavíme o OH, kde hraje to nejlepší z NHL či KHL. Zrovna tak jsem přesvědčen, že Francouz (nejlepší gólman extraligy) by nedopadl o mnoho lépe než Kovář - jen si vzpomeň jaký eso byl Kovář v ELH a nyní i KHL. Přesto vyhořel jak papír.
Bohužel drtivá většina těch, co jsi jmenoval, má v posledních čtyřech letech smůlu, protože nejsou z Moravy a tudíž si pod Hadmczikem nemohou zahrát.
Na závěr jedna řečnická otázka - kteří hráči nejvíce vynikají v ELH? Když se podíváš pozorně, tak jsou to Nedvěd, Straka, Ručínský, Ton. To jsou vrstevníci Jágra, Eliáše a dalších. Když hrála v ELH lajna Plekanec - Jágr - Tlustý, pak si tu dělala co chtěla a to jsou ti, co na mezinárodní scéně neobstáli. Pořád máš pocit, že by z ELH někdo obstál? Jsem přesvědčen, že velmi těžko. Mluvíš o Kaberlem, že nestíhá ani na Kladně. Viděl jsi vůbec nějaký jejich zápas? Asi ne, jinak bys tohle nemohl napsat. Je na ledě kolem 24 minut za zápas, je na každé přesilovce, na každém oslabení, byl u 25% všech kladenských vstřelených gólů a je po Paterovi druhý nejproduktivnější hráč Kladna a to že neni výš, je výsledkem toho, co Kladno předvádí. Nemůžeš porovnávat výkonnost hráče podle hry Kladna, zkus se na něj v nějakém zápase podívat a zjistíš, kolik má výborných rozehrávek, kolik má zákroků, jaká je jeho poziční hra a pak těžko napíšeš takovou volovinu, že nestíhá ani v ELH.
#JFP64

Hlavní diskuze 20. úno 2014 19:46 #4724

• Travis
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Vitkovice dobre, ale skoda toho bodu pro Slavii ... Nasledujicich 14 dni bude asi infarktovych (s2)

Hlavní diskuze 20. úno 2014 19:45 #4723

• Hansiiiz
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
veverka: Stejně jako s námi gól v prodloužení se záverečnou sirénou, u nás jim to nevyšlo, ale dnes naštěstí joo.. Slavia nakonec jen bod a to je pro nás výhra, náskok zůstává (s1)

Hlavní diskuze 20. úno 2014 19:40 #4722

• veverka
  • MODERÁTOR
  • MODERÁTOR
Ale měl to Vítek hodně s odřenejma ušima... gól v poslední vteřině prodloužení. No, ne, že by nepomohli....

Hlavní diskuze 20. úno 2014 19:39 #4721

• Hansiiiz
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
Hezky Vítkovice, potěšili mě (s16)

Hlavní diskuze 20. úno 2014 17:55 #4720

• Unihoc10
  • ADMINISTRÁTOR
  • ADMINISTRÁTOR
  • Ropáci on Tour
Robina taky inspiroval Patrick Kane (s3) (s20)
www.hokej-litvinov...
.:HC VERVA Litvínov:.

Hlavní diskuze 20. úno 2014 17:02 #4719

• peshek
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Hlavne mne mrzi ze nasi si neuzili NEJHEZCI dresy na olympiade...myslim ty ve ctrvtfinale.....skoda,opravdu velka skoda...K treneru s e vyjadrovat nebudu..uz toho podle ocekavani bylo napsano A JESTE BUDE napsano dosti....,ale A.H: by asi fakt mel odsoupit....a prijit novej svezi cesrstvej vitr..... (s31)

Moderátoři: veverka