Vítejte, host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne
Další diskuse: 

Téma:

Hlavní diskuze 07. úno 2014 10:27 #4040

• Unihoc10
  • ADMINISTRÁTOR
  • ADMINISTRÁTOR
  • Ropáci on Tour
Travis: Ono je to těžký, u těch kluků nevíme, jestli se pořádně vyléčili a můžou hrát naplno, ten čas na úplné vyléčení prostě nebyl, protože se nedařilo a je jasný, že na těhle klukách to tu stojí, stejně jako loni Zeman třeba musej hrát, ikdyž nejsou 100% v pořádku. Francík taky chytá celou sezonu pod injekcemi, proto bych nerad někoho kritizoval jako loni Zemana, protože když se zjistilo, čím to bylo, tak se mu všichni omlouvali. Ti kluci, kdyby nechtěli, tak nehrajou, já jsem rád, že pokud nejsou úplně zdraví, tak i přesto riskují větší zranění a chtějí pomoci... (s3) Třeba teď klukům ta dlouhá pauza bodne, doléčí šrámy, vrátí se #9 a po přestávce to rozjedou (s32)
.:HC VERVA Litvínov:.

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Hlavní diskuze 07. úno 2014 10:20 #4039

• Stery
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Aha, tak Popperleho zranění jsem fakt nezaregistroval. Ale, nerozumím, proč hned tak podrážděné reakce. No jo, Česká vlastnost, někdo se splete tak hned do něj.

Hlavní diskuze 07. úno 2014 09:51 #4038

• CíbaSKS
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
  • #Spolujsmesilnější
Tak já jsem se včerejškem spokojen, i když to mohlo bejt za 3body,ten druhej gol byl zbytečnej, ale po jasném učebnicovém faulu (s1) Tam mě dostával názor některých lidí že to vůbec nebyl faul. Měli jsme více šancí a vytěžit se z toho dalo i víc,ale za dva body musíme bejt rádi. Jinak nechápu ty nájezdy, proč furt jezdí Viktor,kterému se letos vůbec nedaří,proč tam nedal toho Rosťu, kterej nájezd proměnil, prostě zkusit nějakou změnu,furt je to dokola,nemáme přece na nájezdy jen tři hráče. (s32) Užijte si olympijskou přestávku a fanděte (s31)
Litvínov (s22)

Hlavní diskuze 07. úno 2014 09:51 #4037

• Hawkay
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
Stery: Jo Popperle byl zraněnej cca minutu pred koncem 2 třetiny dostal asi pukem myslim, že od Lukyho pak hned ukazoval, že bude střídat nakonec dochytal těch asi 12 vteřin do konce 2. třetiny
----Acta non verba----

Hlavní diskuze 07. úno 2014 09:49 #4036

• MTV123
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • CHEZA
Stery: Tys na zápase nebyl?, nebo jsi jeden z těch, co před koncem třetiny odcházej na "klobása pivo, cígo, chcát"? Ano, Popperle, se zranil (vypadalo to na tříslo) pár vteřin před koncem signalizoval ke střídačte, že chce vystřídat...
prezident fanclubu Aloise Koloseuse

Hlavní diskuze 07. úno 2014 09:35 #4035

• baca
  • ROPÁK PISATEL
  • ROPÁK PISATEL
hokič: rozhodci taky dokazeme ovlivnit,kdyby se chtelo :-))))

Hlavní diskuze 07. úno 2014 09:24 #4034

• Dejv
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
www.sport.cz/zoh/h...

Tak Švarný se podívá do Soči (snad to tu už nebylo..) (s1)
--- DISKOTÉKU NA ZIMÁKU NECHCEME (s10) (s11) ---

Hlavní diskuze 07. úno 2014 09:13 #4033

• Travis
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
1. lajna - trápení (s8) Viktor špatnej, po zranění prostě není v pohodě. Nestíhá bruslit, fauluje, vymýšlí někdy až moc... Luky to samé, ale je to přeci jen lepší bruslař... Jány silnej, strašně silnej, včera ukázal že umí i nahrát... Kluci to v sobě pořád mají, jen to musí zlomit a bude to zase dobrý
2. lajna - že by začala zase fungovat chemie z loňska? Rosťa jde strašně nahoru, Tráva klasicky bojovný výkon, Robin se zdá z našich marodů na tom býti nejlépe. Ale taky mu ještě do loňské formy trošku chybí
3. lajna - checking line, Skuhra je jednoznačně platný hráč, silný na buly, Kamil technicky výbornej, někdy moc vymýšlí, Černoch si jede ten svůj průměr prakticky celou sezonu, šikovnej hráč
4. lajna - tady trošku chybí kvalita, kluci bojujou, moc golů ale dávat nebudou

Hlavní diskuze 07. úno 2014 09:07 #4032

• hokič
  • ROPÁK PISATEL
  • ROPÁK PISATEL
Rozhodčí, rozhodčí... mě teda taky trápí jiný věci.

Gula hraje vcelku pěkně, ale do půlky potíží se dostane vlastní laxností.
Guma si na modrý věří do věcí, do kterých by se sotva měl pouštět ve dvaceti.
Kousalík si naopak nevěří natolik, že couvá na červenou v okamžiku, kdy by si situace jednoznačně žádná pinching.
Vanta je naprosto zbytečně vylučovanej a nájezd snad dal naposled Patriku Royaieaiovi.
Lukeš než aby v pásmu nahrál na beka, tak radši ztratí puk proti pěti hráčům.
apod.

To jsou v mých očích věci, který na rozdíl od rozhodčích ovlivnit dokážeme a zapracovat by na nich měli. Jinak ale včera super mač a výbornej výkon (s20)
Porazit a seřezat!

Hlavní diskuze 07. úno 2014 09:03 #4031

• Honza
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
No včera takový super match a já ho nemohl vidět, to mě bude štvát ještě dlouho (s8) . Když vím, že po repre budou hned Vary a to bude zase hnus upracovanej hokej...
My jsme HC Verva Litvínov...

Hlavní diskuze 07. úno 2014 08:57 #4030

• Travis
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
AlcoholBased:

AlcoholBased napsal: Tak já zase nevim zdali koukáš na hokej, nebo se kocháš na to stadionu něčím jiným, ale to že pískal vyloučení v prodloužení, tak to bohužel musel písknout i kdyby nechtěl, protože jestli sis všimnul, tak buzmen vyhodil puk mimo hrací plochu v pravidlech zdržování hry a z toho vyplývající 2.minutový trest, tam prostě nemohl jinak i kdyby chtěl a ten nájezd??? No máš snad pocit že neměl být?! Nevím co evidentnějšího by musel hráč udělat aby to byl nájezd dle tebe!!!. Já jsem nenapsal, že pískají jen proti nám (to že to prostenalové kurví na všechny strany je evidentní, jen prostě někomu trochu víc a některým méně) jen jsem napsal, že buzmenům toho odpustili mnohem víc. Jestli máš jiný názor určitě ti ho brát nebudu, ale odpusť si kecy o nemocných nebo tak něco, mohl by si narazit synku. Nebo máš pocit, že když se k (ne)výkonům prostenalů nesmějí vyjadřovat hráči, tak se nesmíme vyjádřit ani my?!!!

Tak promin, ale jestli jsi videl vylouceni v prodlouzeni za vyhozeni puku tak jsi byl asi opravdu na jinem hokeji a akorát se tady ztrapnujes... Pokud vim, tak ten faul byl za podrazeni pronikajicicho Hanzla. ale to jen tak na okraj.... (s16) (s2)

Hlavní diskuze 07. úno 2014 08:55 #4029

• Honza
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
AlcoholBased: čau Staníku, doufám, že si včera fandil i za mě (s1) a Pouzarovi připomněl, že je to bonzák (s1)
My jsme HC Verva Litvínov...

Hlavní diskuze 07. úno 2014 08:42 #4028

• veverka
  • MODERÁTOR
  • MODERÁTOR
baca: JJ, Charlie bez koksu a najednou zjistil, že hokej bolí (s2)

Hlavní diskuze 07. úno 2014 08:42 #4027

• Stery
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Výkon sudích včera byl lehce podprůměrný, přesto však patřil k těm lépe odpískaným zápasům (v porovnání třeba se zápasem v Plzni nebo doma s Třincem).

Hlavní diskuze 07. úno 2014 08:40 #4026

• baca
  • ROPÁK PISATEL
  • ROPÁK PISATEL
AlcoholBased: vcera jedinej zalrok co bych vycet rozhodcim je faul viktora na hlinku,to bylo divadlo,jinak celkem v pohode odpiskanej zapas

Hlavní diskuze 07. úno 2014 08:32 #4025

• baca
  • ROPÁK PISATEL
  • ROPÁK PISATEL
nekdo uz tu nakousnul tema piskani divaku pri kazdym kontaktu,nevim ale ja tohle nemam rad,nerad bych klesnul na uroven placek z plzne kde bouri celej stadion uz jenom pri pohledu hostujicicho hrace,jo a jeste me vcera dojmul pilar,podle me mu jandac zabavil vsechen fet,jinak si to nedovedu vysvetlit :))

Hlavní diskuze 07. úno 2014 08:30 #4024

• baca
  • ROPÁK PISATEL
  • ROPÁK PISATEL
vcera paradni zapas,dva body proti sparte jsou super,jen mi porad nejde do hlavy ze vyjedem ven a vykon je jako noc a den,ale ono to spis prameni z te neproduktivy,proste venku se na dva goly vyhrava velmi tezce,jinak vcera klasickej play off zapas,kde pokud se trosku uvolni metr rozhodcihc(jako ze kazdy rok se piska v play off jinak) mohlo by nam to vyhovovat,protoze nase pocty vyloucenych jsou strasny,jinak porazit kladno a vary a v poslednim zapase si to s ruzou rozdat v pomeru 2:1 jak kdo bude potrebovat a je to,nicmene porad se nemuzu ubranit dojmu ze z letosni sezony se dalo vymacknout vic nez jen predkolo

Hlavní diskuze 07. úno 2014 08:29 #4023

• Stery
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Unihoc10: Nenapsal jsem, že nejsem se 2 bodama spokojenej, jen si myslím, že kdyby Sparta opravdu hrála naplno (myslím opravdu naplno) tak by ten zápas byl vyrovnanější. Dokazuje to i nástup díry Málka do 3. třetiny (pokud se Popperle nějak nezranil), chtěli šetřit svojí jedničku. Nepopírám ani to, že jsme hráli dost dobře, ale prostě si myslím že kdyby Sparta opravdu předvedla to co umí, tak by to tak jednoznačně nevypadalo (krom 2. třetiny, kdy byli Pražáci lepší).

Hlavní diskuze 07. úno 2014 08:02 #4022

• AlcoholBased
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
Travis: Tak já zase nevim zdali koukáš na hokej, nebo se kocháš na to stadionu něčím jiným, ale to že pískal vyloučení v prodloužení, tak to bohužel musel písknout i kdyby nechtěl, protože jestli sis všimnul, tak buzmen vyhodil puk mimo hrací plochu v pravidlech zdržování hry a z toho vyplývající 2.minutový trest, tam prostě nemohl jinak i kdyby chtěl a ten nájezd??? No máš snad pocit že neměl být?! Nevím co evidentnějšího by musel hráč udělat aby to byl nájezd dle tebe!!!. Já jsem nenapsal, že pískají jen proti nám (to že to prostenalové kurví na všechny strany je evidentní, jen prostě někomu trochu víc a některým méně) jen jsem napsal, že buzmenům toho odpustili mnohem víc. Jestli máš jiný názor určitě ti ho brát nebudu, ale odpusť si kecy o nemocných nebo tak něco, mohl by si narazit synku. Nebo máš pocit, že když se k (ne)výkonům prostenalů nesmějí vyjadřovat hráči, tak se nesmíme vyjádřit ani my?!!!
direktivou si respekt a uznání nevynutí nikdo.......

Hlavní diskuze 07. úno 2014 07:19 #4021

• Travis
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Jinak vcerejsi zapas byl opravdu moc pekny. Kvalitni hokej, vyborna atmosfera. Vyzdvihnul bych Pavlika a zaroven se omluvil jak jemu, ze jsem mu po prvnich kolech vubec ale vubec neveril tak zaroven Kyslikovi zato, ze jsem ho hanil co to zase privedl za "posilu". Ten kluk je na svuj vek vybornej. Na takovy ofenzivni beky se vzdycky pekne diva... Ted maji kluci 3 tydny pauzu, urcite se trosku vic maknou, aby byly sily na posledni cast sezony. Pak dobre zregenerovat, po pauze definitivne odstrelit Vary a pak doma s Kladynkem ziskat postupovou jistotu (s20)

Moderátoři: veverka