Vítejte, host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne
Další diskuse: 

Téma:

Hlavní diskuze 01. pro 2014 22:37 #15899

• Chemik11
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Myslím, že by bylo lepší skončit 3. nebo 4., protože s těmi týmy, co jsou blízko pod námi, ať už je to Sparta, Hradec, Brno, Boleslav, Olomouc nebo Plzeň, který mohou skončit v šestce, umíme hrát, vyjímkou jsou Pardubice, které nás dvakrát porazili. Ale pokud skončíme 1. nebo 2., tak půjdeme na tým z předkola a tam můžou čekat týmy jako Liberec, Slávie, Zlín nebo Vary a tyhle týmy dělají letos problémy, zavřou pásmo, zahájí beton a proti tomu neumíme.

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Hlavní diskuze 01. pro 2014 22:36 #15898

• pavelpe
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • #JFP64
Suk: Já pořád nechápu, že se tu někdo rozepisuje o důležitosti zápasu - opakuji, pokud by se to uskutečnilo, tak se bude jednat o prohození pořadatelství zápasů ve 3. a 4. čtvrtině, takže by se zápas s největší pravděpodobností uskutečnil 19.ledna - tedy v půlce 3.čtvrtiny.
Beru všechny proti, ale nechápu, co se tady mluví o zvýšené důležitosti zápasu. Každý zápas je důležitý a u nás letos nehraje důležitost domácí prostředí, ale soupeř. Vyhráli jsme v Třinci, na Spartě, v Hradci i Brně. Takže tyhle řeči neberu.
Ale co mě mrzí nejvíc - ať už se ten zápas uskuteční nebo ne, už je tu typicky česká vlastnost. Místo těšení se na nevšední věc tu plno lidí hledá jen a jen argumenty, proč ne. Já nevím, kdo tady z vás dokáže říct, zda bude dobré nebo špatné počasí, kolik bude stát lístek, kolik přijde lidí a jestli to bude pěkný nebo hrozný zážitek - pokud teda někdo z pochybovačů nevidí do budoucnosti. Ale už tady slyším, že budu mrznout, že budu platit 700 za lístek, že nepřijdou lidi, že nic neuvidím.

To Suk: Nechápu, co to má společného s "amerikanizací". Amerikanizace je, že naše děti neumějí česky, když rodiče místo výchovy dětí strkají do školek s výukou angličtiny, ale celý život nedají dohromady kloudnou větu česky, neumějí číst a namísto setkávání se s lidmi při společných zážitcích se plácají ve virtuální realitě různých facebůků a podobných sraček. Naopak nevidím jediný důvod, proč nepřevzít něco, co je úspěšné a co přináší zážitek a je mi jedno, zda je to z Ruska, Barmy nebo Ameriky.
#JFP64

Hlavní diskuze 01. pro 2014 22:35 #15897

• pavel
  • ROPÁK NOVÁČEK
  • ROPÁK NOVÁČEK
Suk: Souhlas v plné míře kolego a drž se

Hlavní diskuze 01. pro 2014 22:23 #15896

• Suk
  • Uživatel je blokován
  • Uživatel je blokován
Dovolím si ještě(dřív než půjdu spát) jednu úvahu. V Pardubicích jsme byli do prvního gólu JEDNOZNAČNĚ LEPŠÍM TÝMEM.Psychika zapracovala zcela logicky - gól do šatny probudil Polokoně a nás trochu zmrazil.Pak byli domácí dlouho drzejší,pohyblivější,ale kdo někdy hrál hokej,ten ví,že po vstřeleném gólu a vedení s tak vysoce postaveným soupeřem,narostou i malým vrabčáčkům orlí křídla.A Pardubky nejsou zrovna klub,který by měl slabý kádr.Druhou věcí je poslední dobou horší bránění.Malý důraz před naší brankou.Ale nepramení to z toho,že jsme "nějak příliš často" vylučovaní za tytéž "fauly",které sudí soupeřům odpouští ?! Nezazlívám tedy našim klukům určitou nedůslednost v bránění,ale měli by asi fakt přitvrdit v pomoci Frantíkovi.Vyrovnání na 3:3 prokázalo,že náš tým je morálně velmi silný,ale zase ten druhý gól do šatny !!! Mějte mě za slepého optimistu,ale já si myslím,že letos je Litvínov tak zdravě sebevědomý a tak duševně silný,že se nás občasná porážka určitě moc nedotkne.Chce to hrát jako Kometa v šedesátých letech.Tehdy totiž mohli prohrávat snad i o pět gólů,ale pořád si hráli svou a většinou už skoro prohraný zápas otočili.Máme na to vyhrát i základní část ligy.Ale stejně začíná (bohužel !!!) všechno čtvrtfinálem PO.Čili - co nejlepší výchozí postavení po 52.kole,ale žádné zoufalství,pokud skončíme do 4.místa.Jedeme dál - prohrává i Třinec,Sparta,šňůru proher zažily i silné Pardubice a teď i Hradec...nestahujme kalhoty předčasně - brod je ještě daleko !!! (s3)

Hlavní diskuze 01. pro 2014 22:06 #15895

• pavel
  • ROPÁK NOVÁČEK
  • ROPÁK NOVÁČEK
Nebyl jsem celý den na Ropácích, ale po přečtení určitých pasáží (skoro všech) souhlasím s pevelpem, ano je tam v jeho dlouhém příspěvku hodně pravdy a taky moc podrobného a kvalitního počtení, tohle jsou dle mne injekce, které soudný člověk by měl brát, můj názor je - méně osočování směřováno jakýmkoli směrem a hlavně více soudržnosti, tohle byla a doufám bude důležitá devíza CHEZY - JM kraj

Hlavní diskuze 01. pro 2014 22:03 #15894

• Suk
  • Uživatel je blokován
  • Uživatel je blokován
Chemik11: (s20) Nechápu ty touhy "amerikanizovat" naší ligu.Celá léta jsem hrával na otevřených stadionech a nikdo si neumí představit tu radost,když jsme začali hrát převážně v halách.Navíc dávám palec nahoru názoru,že tak důležitý zápas(doufám,že půjde o umístění mezi prvními čtyřmi týmy) BYCHOM SE VZDALI DOMÁCÍHO PROSTŘEDÍ. Naše hala je poměrně dobře stavěná tvrz a není důvod se právě v tomto zápase své výhody zbavovat.Ať nás klidně pozvou nějaké ty "sekačky trávy",nebo Rusové na "přírodní led".tam třeba o tolik nepůjde,ale proč zrovna s velkým konkurentem hrát na NEUTRÁLNÍ PŮDĚ ??? (s13)

Hlavní diskuze 01. pro 2014 21:46 #15893

• ptakulin
  • PŘEDSEDA ROT
  • PŘEDSEDA ROT
  • Ropáci on Tour
Další velkou novinkou jsou fanklubácké dresy - nejen o způsobu jejich objednávky přes RoT shop se dozvíte v připravované aktualitě. Dresy budou jen a pouze pro členy RoT a jejich cena je stanovena na 799,- Kč.
Vyfocené dresy budou věnovány do fanklubáckých soutěží...

A k tématu Stínadla ??? Za mě jo... Jednoznačné jo... Nebudu se rozepisovat, není to u mě zvykem. Byl by to další životní zážitek.
CHEZA JE HVĚZDA !!!
Přílohy:

Hlavní diskuze 01. pro 2014 20:46 #15892

• PANENKA
  • ROPÁK PISATEL
  • ROPÁK PISATEL
Nebudu tady nikomu nic vyčítat, je to každého věc a názor.Budu ted psát čistě za sebe.Co se týče atraktivity, super věc (s20) a já osobně mám takové extrémy i rád, ale byl bych také rád, kdyby to mělo smysl.Nechtěl bych, abych tam za litr mrznul a ještě k tomu hovno (s26) viděl, málo lidí a nedej Bože odcházel ještě nasranej s prohrou.Samozřejmě nejsem děda Vševěda, takže bych do toho šel i s rizikem prohry.Případně se potom moc těším na ty, co tu skákají radostí a potom budou vše pomlouvat, že nic neviděli, že byl hokej na hovno (s26) , zima, lístek drahej jako prase a podobně.Za mě je Winter Classic velice atraktivní věc, na které se dá možná i vydělat, ale pokud koukám hokejově, tak je to totální kravina (s21) .Jelikož koukám každý den na NHL, tak sem pár Winter Classic už viděl a můžu vám říct, že pokud začne sněžit, tak to nemá s hokejem vůbec nic společné.Puk v žádném případě nejezdí tak jak má, každý 3-4 min. se odklízí sníh, hráči nejsou vůbec v tempu, nedá se na tu hru vůbec koukat, prostě hnus (s11) hokej.Problém se skluzem puku bývá i za lepšího počasí a pokud nás bude nadále držet špatná rozehrávka z obranného pásma (já doufám, že už ne), tak to bude slušná bramboračka.Jestli chce někdo postavit hřiště uprostřed trávníku, lístek minimálně za 700 a počítat s tím, že na tribunách Stínadel z té dálky bude někdo něco vidět a bude si myslet, že tam přijde 20000, tak říkám rezolutně ne.Musí být velké uměle udělané tribuny pro 20000, ale přímo na hřišti !!!, jinak to nemá cenu.Kdo byl někdy na fotbale v Teplicích, tak jistě ví jaké hovno (s26) uvidí z normálních tribun.A že by tolik lidí dalo 700, né-li více za to, že nic neuvidí, je podle mého blbost.Ty počty je také otázka ? Na Pardubky s Brnem přišlo cca 17000, ale na Pardubky, když chtějí, přijde i 11000, Brno nemít malý stadion, tak taky určitě více než je jejich kapacita, proto bylo 17000.Na nás chodí s těží 6000, plno lidí ten litr za lístek dá, ale taky z těch 6000 bude plno, co odradí právě předražené vstupné, mráz, malé dítě nebo to, že nic neuvidí a ted to bude kolik ? Kolik chodí v Praze lidí na hokej ? Tady je velká otázka, jestli to lidi z Prahy spíš přitáhne nebo naopak odradí ? Pak lze doufat v lidi z Teplic a pár pitomců (včetně mě) by mohlo dorazit i z Ústí n./L., ale kolik ? Počet nedokážu odhadnout, ale mám smíšený pocit.Závěrem ještě jednou, pokud to má být, tak musí být uměle udělané tribuny přímo na trávě, jinak to nemá cenu.

Hlavní diskuze 01. pro 2014 20:40 #15891

• pavelpe
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • #JFP64
Jinak Most dnes prolomil šňůru 16ti zápasů, kdy nedokázal porazit Benátky. Dnes 4:2 - góly litvínovští Mical, Hora, Kousalík a Kubinčák. Luky Horák 96% úspěšnost - výborný výkon.
#JFP64

Hlavní diskuze 01. pro 2014 20:34 #15890

• pavelpe
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • #JFP64
daihatsu.materia: Promiň, ale nevidím důvod, proč se na to vy...t. Pokud by se to uskutečnilo 19.ledna (míněno prohození pořadatelství zápasů se Spartou 19.1. a 27.2. 2015), nevím jak by to zasáhlo do bojů o play off. Je to možná jen sen, možná jen zbožné přání, ale jsem přesvědčen, že toto by byl pro fanoušky (nejen Litvínova) velký zážitek. Jediné, nad čím visí velký otazník, jsou finance - i když je letošní sezóna úspěšná a má to mj. za následek i zvýšený zájem sponzorů, zde by se muselo najít kolem (dle mého názoru) 6-8 miliónů sponzorských peněz.

MTV123: Upřímně finance za lístek (přestože jsem dal 3 500 za permici) neřeším. A pokud ty ano, dej dotaz na Vláďu. Pro mě je to věc, kterou chci vidět a za kterou jsem ochoten si zaplatit.
#JFP64

Hlavní diskuze 01. pro 2014 20:18 #15889

• jizik
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
Podle mne je to dobrý nápad,jen to chce uchopit za správnej konec a udělat tomu dobrou reklamu.
Lidí by přišlo dost to jsem si jistej.Dyť tady chcíp pes a kromě lázeňský po 17.00hod. nepotkáš člověka...
Jakmile je v tp sebemenší (většinou) soukromá akce,tak je narváno k prasknutí.
Byl by to zážitek jak prase permice nepermice.

Hlavní diskuze 01. pro 2014 20:00 #15888

• Suk
  • Uživatel je blokován
  • Uživatel je blokován

Hlavní diskuze 01. pro 2014 19:49 #15887

Avatar uživatele daihatsu.materia
  • daihatsu.materia
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
Ahoj, vy****e se na vintr klasik a raději se soustřeďme na naše výkony a "klasickou" základní část. Myslím, že je to zbytečná komedie a jestli to někomu něco přinese, tak to rozhodně nebude klub, ani team, ale jen něčí portmonka. (s11) Myslím, že letos je velká šance uspět v PO a jít po dlouhé době co nejdál, ale nesmí nás rozhazovat nějaký války se sudíma, nebo právě podobný estrády ala Canada. Nechci to zakřiknout, ale letos je dobrá konstelace - kluci válí, fanoušci jakž takž táhnou nejenom s teamem, ale po dlouhé době i s celým klubem za jeden provaz, je tu nově a dobře organizovaný fanclub, máme Pavla=jistotu v bráně, je tu spousta nadupaných kluků, co se chtějí ukázat i těch zkušených, kteří to táhnou a taky Růča s Gumou, kteří už možná jedou svoji poslední sezónu a já bych si moc přál, aby to už konečně vyšlo! (s16) (s32) (s20)

Hlavní diskuze 01. pro 2014 19:43 #15886

• Michal2
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
Je to i tady. www.mostecko.sever...

Hlavní diskuze 01. pro 2014 19:35 #15885

• veverka
  • MODERÁTOR
  • MODERÁTOR
Já bych se na to samo podívat šel a to v podstatě za jakoukoliv cenu. Pokud by se tak stalo, nikdy se to nemusí opakovat....
Jenže se domnívám, že finančně toto by asi byla pro klub vcelku rána. Tady se dle mýho nelze moc bavit o zisku, spíš o tom, že by to mohlo být zajímavé pro některé sponzory s tím, že budou počítat, v daný moment, se ztrátou...

Hlavní diskuze 01. pro 2014 19:23 #15884

• Unihoc10
  • ADMINISTRÁTOR
  • ADMINISTRÁTOR
  • Ropáci on Tour
.:HC VERVA Litvínov:.

Hlavní diskuze 01. pro 2014 19:06 #15883

• 2masoni
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • #32Jaro (Léto) je bůh
pánové (dámy prominou),
proč tolik negativismu a hledání, proč to nepořádat? uvažuje se o něčem historicky jedinečném a tady takhle. finance jsou problém pořadatelů a sponzorů. proč to tady řešit? a že mám permici a nechci si zaplatit za něco takhle zajímavého? když mi zdraží klobásu vo pětku, stejně si jí koupím. pokud tohle někdo chce uspořádat, pak bych od nejvěrnějších fandů očekával nadšení a podporu. a je jedno, že to bude třeba vo litr dražší. napsal bych ježíškovi. navíc v sezoně, kdy je cheza v největším laufu za posledních několik let. je fakt, že v únoru může bejt všechno jinak.
pokud to klapne, tak tam budu i kdyby bylo dvacet pod nulou, lístek stál litr a klobása bude za dvěstě. a klidně tam pojedu vlakem, abych neměl problém s parkováním. a chci do první řady.
a teď do mně! (s3) (s4) (s5)

Hlavní diskuze 01. pro 2014 19:01 #15882

• Unihoc10
  • ADMINISTRÁTOR
  • ADMINISTRÁTOR
  • Ropáci on Tour
pepone11: Měl by být, aktuálně je v řešení (s3)
.:HC VERVA Litvínov:.

Hlavní diskuze 01. pro 2014 18:39 #15881

• Novič.7
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
No, pořadatel bude muset přemýšlet ještě nad jednou věcí, a to je, že poslední dvě kola základní části začínají ve stejný den v jeden čas. Takže posun zápasu nepřipadá v úvahu (nemyslím, že by nám to svaz dovolil).

Hlavní diskuze 01. pro 2014 18:20 #15880

• MTV123
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • CHEZA
pavelpe: parkování je to poslední (jsem z Teplic (s2) ) Na fotbal se běžně jako parkoviště využívá čtyřproudovka co vede kolem stadionu. Pod prdel si vezmu extruďák (výborná věc. již druhou sezonu ...) . ale jsem opravdu zvědavej jak se k tomu klub v případě uskutečnění postaví. Co kdybych třeba připlácet nechtěl? Mi odečtou jeden zápas z permice? Pokud vím, tak při požizování žádný info, že by to bylo na míň zápasů, nebo že bych si měl na speciální zápasy připlatit, nepadlo. No nic, uvidíme jak se to vyvrbí, teď mě víc zajímá pátek...
prezident fanclubu Aloise Koloseuse

Moderátoři: veverka