Vítejte, host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne
Další diskuse: 

Téma:

Hlavní diskuze 29. pro 2014 18:47 #17980

• marty69
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Mogul71: To asi přejeme všichni aby dostal šanci a aby se mu v našem dresu dařilo. Jinak koukám, že dneska je Baránek na soupisce "20" s Dánskem.

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Hlavní diskuze 29. pro 2014 18:45 #17979

• Mogul71
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
fanouš: Já ho osobně neznám a nepřísluší mi ho soudit, od toho jsou tu jiní, zkusím jim věřit, že jejich rozhodnutí bude správné. Tomu klukovi přeji jen to nejlepší (s20)

Hlavní diskuze 29. pro 2014 18:43 #17978

• Honza
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Richter v HDP (s20) za to jak mluví..
My jsme HC Verva Litvínov...

Hlavní diskuze 29. pro 2014 18:27 #17977

• fanouš
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Kucí,o Kokýnovi se toho napsalo až až.Nechci to sem dávat znovu,a navíc je to choulostivý.Ten kluk ve 14 letech vypadal na NHL( a to fakt nepřeháním).Trochu se na všechno vyprd,měl jiný zájmy.Pak se vrátil ale hlava byla pořád taková,jaká byla.A dá se říct že do loňska se v tom plácal.Hokejista jak fík,udělanej,bruslení měl a má všechno.Kdyby měl jeho tělo někdo jinej,byl by už teď nejlepší bek tady.Zlobil trenéry,ti pak zlobili na oplátku jeho.Ale teď v Mostě prostě podle mě NA LEDĚ UŽ NEZLOBÍ.Tam to Pavelpe není o zlepšování se,to je hotovej hráč.Bohužel hokeji nedával tolik,co by měl.Byl v repre výběrech a svět mu mohl ležet u nohou.Kdysi tady někdo vzpomínal na Mamuta...Ano,Kokýna bych právě k němu přirovnal.Ale opakuju,z mý pozice se srovnal.Na ledě hraje hokej,nemachruje,nepere se,nechodí zbytečně ven.A tohle nebylo.Já nevím jak trénuje,nevím jakej je v kabině.Ale hráč,pokud by byl hlavou tam,kde by měl být,by to byl výbornej.Proto se divím,proč letos nedostal šanci.Loni taky ho Mrazík moc nenechával v juncích hrát,Rulík mu dával v Á šanci nehledě na Mrazíka.Proč tomu teď tak není,nevím.Nevím jestli tady není něco zákulisního.Ale toho kluka mám já osobně rád,ke mě byl a je vždycky slušnej.Navíc znám dobře rodiče,i kvůli nim mu přeju,aby šanci ještě dostal.Já vím že jich už pár dostal.Ale jak říká doktor ve Vesničce,když je někdo jedinej,kdo může pomoct,TAK MUSÍ...někdo by tohle prostě zkusit MUSEL...jestli ne,je s Kokýnem nejen hokejovej konec...a to já nechci.hawgh

Hlavní diskuze 29. pro 2014 18:20 #17976

• pavelpe
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • #JFP64
Mogul71: Tak já ho neznám a mohu soudit jen podle výkonů na ledě.

Co se týká Štindla, nezbývá než věřit, že Rulík s Hořavou ho znají a mají pro něj zařazení do týmu. Těžko říct, co od něj očekávat, ve 24 letech se pohybuje na pomezí 1. a 2. ligy, odchovanec Vsetína. Je to pravák, kterých moc nemáme. Nechám se překvapit.
#JFP64

Hlavní diskuze 29. pro 2014 18:18 #17975

• marty69
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Mogul71: Mezi náma, všichni víme, jaký talent a hokejový potenciál měli třeba Havel s Říhou a jak to dopadlo. Neříkám, že má Kokeš stejné problémy jako ti dva, ale na jejich příkladu je vidět, že mít jenom talent nestačí. Musí na sobě hráč pracovat a musí to mít v hlavě správně srovnané.

Hlavní diskuze 29. pro 2014 18:02 #17974

• Mogul71
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
Travis: Ano, to jsem slyšel také,ale jak to je opravdu můžeme jen spekulovat. Je pravda, že mi to docela dost překvapilo a je možné, že se od té doby mohlo lecos změnit. Necháme se překvapit (s3)

Hlavní diskuze 29. pro 2014 17:53 #17973

• pepone11
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
tak mame posilu

Hlavní diskuze 29. pro 2014 17:42 #17972

• Travis
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
pavelpe: Co jsem zaslechl, tak je to hodné složitá povaha, prý dost problémový...

Hlavní diskuze 29. pro 2014 17:28 #17971

• pavelpe
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • #JFP64
Mogul71: Pokud to co píšeš je pravda, pak jsem asi opravdu jen naivním laikem bez špetky rozumu. Když jsem ho viděl na začátku sezóny v Mostě, pochopil jsem, proč není v Litvínově. Ale začal hrát s Charouskem a Kousalíkem a jeho výkony se mi postupem času velmi líbili. Nevím, jak to vidí Fanouš, který do Mostu taky občas zavítá, ale dle mého názoru je to kluk, který tam z našich beků udělal daleko největší pokrok.
Přiznám se, že jsem až tak často nesledoval výkon celého mužstva a zaměřoval se třeba jen na dva až tři hráče z Litvínova. A já prostě vidím obrovské zlepšení v poziční hře, vidím veliké zlepšení v silové hře u mantinelu, vidím tam zlepšení ve hře před gólmanem. Dělá chyby jako každý, ale ta pozitiva jasně převládají. Navíc je to jeden z mála kluků, kteří to tam nechtějí jen odklouzat. Měl by zapracovat na střelbě, trochu mi chybí lepší rozehrávka. Celkově jsem jeho přístupem potěšen a jsem přesvědčen, že by si šanci v ELH opravdu zasloužil. Je to asi jedna z mála věcí, které mi od Rulíka s Hořavou unikají. Ovšem oni jsou zodpovědni za nominaci a výkony týmu, já mohu mít jen svůj názor.
#JFP64

Hlavní diskuze 29. pro 2014 16:58 #17970

• Mogul71
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
pavelpe: Nu,před sezonou jsem zaslechl,že se s ním do budoucna nepočítá,nevím,co je na tom pravdy a jaké jsou eventuální důvody (s6)Tím myslím Kokýna

Hlavní diskuze 29. pro 2014 16:32 #17969

• hugo z hor
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Třebíč bez obránce Čejky, ten utrpěl vážná zranění

Hokejisté prvoligové Třebíče se budou muset obejít bez služeb čtyřiadvacetiletého obránce Václava Čejky. Ten se zranil v sobotním utkání v Benátkách nad Jizerou. Třebíčský bek se po jednom ze soubojů u mantinelu jen těžko zvedal z ledu a diagnóza hovoří děsivě: otřes mozku, dvojnásobná zlomenina klíční kosti, zlomenina nosu a tržná rána v obličeji. Doba léčení aktuálně není známa. Jisté je, že letošní sezona pro něj skončila.
ať se dá brzy dohromady (s20)

Hlavní diskuze 29. pro 2014 16:10 #17968

• fanouš
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Mě vždycky vážně sr-lo,když tatíkové a nedejbože i maminy do hokeje kluků kecali...Zajímavý-když jsme zažívali dětský leta s velkým,moc remcání se tehdá neudálo...Bylo to i trenérama,samosebou.Protože jak pánové Mareš,Hubl,Mrázek nebo Skuhrák si do toho prostě a jednoduše kecat nenechali...Sešlo se pak 7 let se 7mi,a bum,bylo to jiný a já ty rodiče nechápal...(i Kyslík,tenkrát ještě jako táta,mi dal zapravdu)...Vyvrcholení bylo,když do toho chtěli hodně mluvit přespolní(Duchcov+Bílina)...To by mi prask klacek,tenkrát...No a Zacha?Jeho klučík hraje krapet jinej level(možná) a tatík mu vyšlapává cestičku...no uvidíme...já na tohle neměl pajšl... (s11)

Hlavní diskuze 29. pro 2014 15:59 #17967

• Duchy
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • Odchovanci jsou cesta
pavelpe: Zápas s CH byl totální pjuser celého týmu, ale se SWE byla jeho lajna top z našich. Proto jsem nepochopil ze je roztrhal. Rozhodne je to jeden ze tři něj hráčů co tam hrají...
#Jfp64 | CHAMELEON | LXIV |

Hlavní diskuze 29. pro 2014 15:54 #17966

• pavelpe
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • #JFP64
fanouš: No Duchy by s Tebou asi nesouhlasil. Je to mladej kluk a snad půjde nahoru, jenže tatík mu těmi velkohubými prohlášeními moc kamarádů neudělal a díky nim je více pod tlakem, než by normálně byl. Zatím určitě neukazuje nic, co by ho opravňovalo pomýšlet na hodně vysokou pozici v 1.kole draftu. Pro mě je zatím zklamáním, ostatně jako polovina mužstva. Nemohu si pomoct, ale poslední léta mi potvrzují, že mnohem lépe hrají kluci, kteří hrají pravidelně v Evropě než v juniorkách v zámoří. A to přitom mají kluci ze zámoří výhodu, že se nemusí adaptovat na užší kluziště.
#JFP64

Hlavní diskuze 29. pro 2014 15:46 #17965

• fanouš
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Na sport.cz jsem se teď docela potlemil...Pavel Zacha(repre 20)tam bleje něco vo tom,jak a co čte nebo nečte v diskuzích atd atd a jak jim lidi nakládají...No a maník Hulínský ze s Plzně mu píše: Nemusíš to číst,chlapče...Radši se ukaž na ledě.Se Švajcem jsem tě sledoval,ramena jako kredenc ale puk na hokejce ti docela překáží... (s2)
Dobře on,taky jsem si toho všim...

Hlavní diskuze 29. pro 2014 15:28 #17964

• Duchy
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • Odchovanci jsou cesta
fanouš: Rozumíme si neboj.... Snad Guláš trénoval box. Aby na první dobrou sundal kdejakyho troubu, který nebude mit šanci mu rakvit kolena.
#Jfp64 | CHAMELEON | LXIV |

Hlavní diskuze 29. pro 2014 15:06 #17963

• gazi44
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
Jede někdo prosím zítra na hokej z Prahy ? Děkuji

Hlavní diskuze 29. pro 2014 15:04 #17962

• pavelpe
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • #JFP64
Včera tu ve víru ELH zapadl domácí zápas Mostu se Šumperkem, který byl pro Most dost nezvyklý. Prohráli sice na nájezdy 2:3, ale poměr vyloučených 6:6, střely 45:36, Horákova úspěšnost 94,44%. Chtěl bych věřit, že je to příslib zlepšených výkonů.
Dnes nalaďme hlasivky, ať ta naše dvacítka neudělá ostudu a porazí alespoň Dány.
#JFP64

Hlavní diskuze 29. pro 2014 14:56 #17961

• pavelpe
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • #JFP64
fanouš: Kokýno si letos bohužel ještě neškrt. A to mě vzhledem k jeho zlepšujícím se výkonům docela mrzí. Já vím, že Most hraje tužku, ale kdo ho viděl zkraje sezóny a po 15-20 zápasech v Mostě musí uznat, že ten kluk šel výkonnostně o 2 levely nahoru.
#JFP64

Moderátoři: veverka