Vítejte, host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne
Další diskuse: 

Téma:

Hlavní diskuze 30. pro 2014 12:08 #18037

• pavelpe
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • #JFP64
marty69: Já s Tebou v podstatě souhlasím. Trenér je tam od toho, aby dal mužstvu systém a řád. K tomu si musí vybrat hráče. Nemusí to být nutně ty nejlepší a největší hvězdy, měli by to být kluci, kteří budou plnit jeho pokyny a přizpůsobí se trenérovu systému. Já bohužel v naší hře systém nevidím. Jak říkáš, je to hra na náhodu. Takže buď Přerost neumí těm klukům vysvětlit, co po nich chce, nebo žádný systém nemá, případně udělal špatnou nominaci.
Ve všech případech je chyba u něj a on i Svaz by z toho měli vyvodit odpovědnost v podobě výměny realizačního týmu. Pokud tomu tak bude, tak bych viděl nadějně příští MS, protože velká část těch kluků tam bude moci hrát.
#JFP64

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Hlavní diskuze 30. pro 2014 11:45 #18036

• Honza
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
My jsme HC Verva Litvínov...

Hlavní diskuze 30. pro 2014 11:43 #18035

• Jan Hron
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • CHEZA !
Tak konečně nastal požehnaný den a s celou rodinou pojedu 180 kilometrů do Litvajzu. Je to pro nás každoroční vyvrcholení svátků (trochu konkuruje Ježíšek) tak snad se naši kluci předvedou a vítězně zakončí letošní rok !
Černožlutý stařec

Hlavní diskuze 30. pro 2014 11:37 #18034

• Honza
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
fanouš: Tak mě dneska nic nerozhodí, chci si hokej užít a vychutnat si to sladké vítězství, které doufam přijde (s1) . Takže uplakánci a Lacina s Hodkem mě fakt dneska nerozhodí. Od jisté doby se nerozčiluju a některé výroky a výkony prohovaných mě nechávají klidným až se sám sobě divím, že jsem vklidu, protože jsem kolikrát hodně vznětlivý (s5)

Hlavní diskuze 30. pro 2014 11:34 #18033

• fanouš
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
PAVELPE:On ten náš výkon asi nutně potřeboval někoho,kdo to vzal na sebe...Já neviděl Švédy,ale jak se Švajcem tak včera jsem měl taky pocit,jak hrajeme až moc na sebe.Klucí Chomutovský,Zacha,Pastrňák,Vrána...Možná to po nich trenér vyžaduje?-nevím...Nebejt ale Pastrňáka,hrajeme o záchranu s DDR...Jinak souhlas s ohodnocením třetího gólu,Mára tam lítal jak nudle v bandě...
MEZIKOZY:zdárec chlape...žiješ ještě?od doby co jsi si vzal TENISTKU tak tady na to ňák prdíš,heleďse...Koukej pozdravovat a že prosím choť o častější uvolňování...ps.jinak ještě ve čtvrtfinále ani zdaleka nejsme... (s3)
HANZ: možná bude lepší si připravit Rohypnol a nervíky... (s15) (s15) ..aby nám zebry nezatopily...
MARTY69: souhlas! a proto Přerost ven!!!Umím si tam představit třeba někoho,jako když tam byl Jarda Holík a k němu Rulík...Co takhle duo Říha-Hořák?I Pospíšila bych si tam uměl představit..nevím,těch jmen je hodně.Musí to ale být persóna,co se nepokákne před bohatejma tatíkama,manažérama a agentama...

Hlavní diskuze 30. pro 2014 11:12 #18032

• ota rakosnik
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
Zajímavé na dvacítkách také je, jak je Dusík zblblej z extraligy.... Konkrétně z výkonů rozhodčích u nás a na mistrovství (s11) . Přiblíží se k hráči hokejka a je děsně překvapenej, že to nebyl faul (s2). Viděl jsem tedy jen pár zápasů, ale řekl bych, že rozhodčí jsou tam úplně v pohodě. Samozřejmě sem tam nějakou chybku udělají, ale hra má spád a není z toho šlichta jako tady.

Hlavní diskuze 30. pro 2014 11:09 #18031

• marty69
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
pavelpe: Já myslím, že kromě gólmana je ještě velký rozdíl v trenérech a koučování zápasu. To je u nás další slabina, protože to co Přerost prohlásil před zápasem se Švajcem, že je moc nezná, to je na okamžitý vyhazov. To Ti Švýcaři nehráli jedinej přípravnej zápas v roce 2014, co má sakra trenér reprezentační dvacítky jiného na práci (kromě výběru hráčů)? Neměl by jezdit po zápasech svých soupeřů na MS a dívat se co hrajou, jak hrajou přesilovky, oslabení, jak zakládají útok, kde mají slabiny, kde jsou naopak silní. A když už tam nejezdí on, na co tam má asistenty, ať se na mě nikdo nezlobí ale tohle je ten šlendrián, který se mi vůbec nelíbí a je to velmi podobné tomu, co dělal s dospělou repre Hadamczik - hra na náhodu, bez systému a tragédie při přesilovce a oslabení.

Hlavní diskuze 30. pro 2014 10:57 #18030

• Honza
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Tak dneska k nám přijede létající cirkus Hamé v čele s komedianty Čajánkem a Leškou. Připravme si bránice, aby jsme ten nápor smíchu vydrželi (s2). A ještě všichni kupme jeden balíček kapesníčků, aby si paštiky měli čím utírat nosánky až budou plakat u rozhodčích (s2)

Hlavní diskuze 30. pro 2014 10:13 #18029

• neecomezi
  • ROPÁK NOVÁČEK
  • ROPÁK NOVÁČEK
fanouš: Já si myslim, že jsou kucí ještě trochu vyjukaný z toho všeho co se kolem nich děje...Nejdřív trochu "pofidérní" nominace, kdy jeden z nej beků zůstane doma, potom vyřazení spícího Karabáčka, kterej by se na tomto hřišti též uplatnil a v neposlední řadě Přerost, kterej nepřipouští návrat bez placky a přitom nemá informace o švajcarech...Hlava dělá co umí a výsledek je ten, že jsme šťastný za dva bludišťáky s Dánama. Myslím, že nejlepší náš zápas přijde ve čtvrtfinále, kam půjdeme s pocitem, že můžeme proti matičce hokeje jen překvapit a to nám bude sedět... Uvidíme, každopádně jsem přesvědčenej, že jakejkoliv tuctovej trenér by z tohodle mančaftu vyždímal víc, než sestava co tomu velí nyní...

Hlavní diskuze 30. pro 2014 09:57 #18028

• pirduch
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT

Hlavní diskuze 30. pro 2014 09:52 #18027

• pavelpe
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • #JFP64
fanouš: Přerosta neznám, ale moc "kamarádů" si v posledních letech neudělal. Včera jsem koukal i na Slováky s USA. Perfektní týmový výkon s jedinou výraznou individualitou - Réwayem. Ale i on hraje pro tým. Mají to, co nevidím v projevu našeho týmu.
Tobě se líbil včera Pastrňák, Duchymu se se Švédy líbil Zacha. Já s váma oběma souhlasím co se týče individuálních výkonů. Ale bohužel oba dva se chovají stejně - hrají na sebe, chtějí oni sami být těmi "hrdiny", kteří rozhodnou o vítězství. Hokej je týmový sport a já mám z hodně našich kluků pocit, že se chtějí předvést jen před skauty. Já je i chápu, ale bohužel hokej dnes rozhoduje týmová práce, kde výrazné individuality vynikají díky práci těch ostatních. My máme tým, který je plný výrazných individualit, ale netvoří monolit. A to je možná to, co bych vyčítal Přerostovi. Přeju jim úspěch, ale nevidím to dobře. Mě se naopak líbí právě kluci, kteří hrají pravidelně v Evropě v nejvyšších soutěžích. U nich je patrné, že jsou hokejově daleko vyspělejší.
Vaněček je hodně průměrný a nevím jak vypadá třinecký Svoboda, který dělá dvojku. Včera tam ale Vaněček těžko mohl něco dělat s těmi dvěma góly v přesilovkách Dánů. Tam byly velké chyby hráčů v poli, že nedrželi čtverec, bohužel u třetího tam byl Marek Baránek, který tam nechal Dána dorážet do prázdné branky. Jinak se mi Baránek líbil s vyjímkou naprosto zbytečného faulu v útočném pásmu.
#JFP64

Hlavní diskuze 30. pro 2014 09:08 #18026

• fanouš
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Tak co ta dvacítka včera?Já nevím,nějak se mi staví chlup,když na to koukám...
V první řadě se chci zapřísáhnout ohledně kritizování hráčů.Proč?Ti kluci jsou tam,kde já nikdy nikoho neměl a mít nebudu.Tím pádem si nedávám právo kluky kritizovat,nebylo by to odemně fér.Sere mě ale,jak to dělá Přerost plus jeho okolí...Všechny tři zápasy jsme v bráně měli horšího gólmana,než soupeř.To není kritika,to je fakt.To tam máme jednoho brankáře co mu věří a druhýho,kterej neumí chytat?Náš herní projev je na náhodu.Ano,včera výborně Pastrňák,byl to jeho zápas...Já bych klukům úspěch přál,ale myslím,že v tom mančaftu je něco hrozně špatně...

Hlavní diskuze 29. pro 2014 23:45 #18025

• chemizator
  • ROPÁK PISATEL
  • ROPÁK PISATEL
Hornet: Tvl. ta Balyho chyba. Jako bych to měl včera před očima. Nikdy jsem nepochopil, že hráč jako on může hrát ELH. Na něj jsem byl roky alergickej. A to jeden čas hrál tuším i s Albym 1. lajnu! (s15)

Hlavní diskuze 29. pro 2014 23:34 #18024

• Mogul71
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
Hornet: Pokud mě paměť neklame,tak tento památný zápas pískal soudruh Rejtar a tuším,že to byla jeho poslední sezona a pocházel z Třemošné u Plzně,dobytek jeden (s4)

Hlavní diskuze 29. pro 2014 22:46 #18023

• Hornet
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
něco na vzpomínání (s4)

Hlavní diskuze 29. pro 2014 21:50 #18022

• Mogul71
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
Honza: Co asi, smázneme Rusko, ty jsi ale tatar (s2)

Hlavní diskuze 29. pro 2014 21:48 #18021

• pavelpe
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • #JFP64
2masoni: Toho blábola ani nepřipomínej, co slovo - to "perla".
#JFP64

Hlavní diskuze 29. pro 2014 21:41 #18020

• 2masoni
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • #32Jaro (Léto) je bůh
Honza: to bude tím, že nemáš postel od vlčáka (martin volke) (s1) (s1) (s1)

Hlavní diskuze 29. pro 2014 21:35 #18019

• Honza
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
2masoni: Tohle jsem jako fakt nepochopil, co tím měl na mysli (s14)

Hlavní diskuze 29. pro 2014 21:30 #18018

• 2masoni
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • #32Jaro (Léto) je bůh
Chemik11: no jo,můžeme tomu přizpůsobit taktiku. říkal antoš...

Moderátoři: veverka