Vítejte, host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne
Další diskuse: 

Téma:

Hlavní diskuze 29. led 2014 13:27 #2812

• pavelpe
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • #JFP64
baca: A podle čeho chceš obranu s gólmany posuzovat, když ne podle obdržených gólů? Dostali jsme méně gólů než Zlín a to je co říct.
#JFP64

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Hlavní diskuze 29. led 2014 13:26 #2811

• baca
  • ROPÁK PISATEL
  • ROPÁK PISATEL
pavelpe: jestlize kamil odehral v litvinove 53 zapasu a ma 5+7,nezlob se na me,ale na druhyho centra je to dost malo,kamila mam rad,hezky se na nej diva,ale produktivita je proste tragicka

Hlavní diskuze 29. led 2014 13:24 #2810

• baca
  • ROPÁK PISATEL
  • ROPÁK PISATEL
pavelpe: zemana jsem nevyhazoval a kubata do nebes nevyzdvihuju,podle me kubat neni zadna ztrata

Hlavní diskuze 29. led 2014 13:23 #2809

• pavelpe
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • #JFP64
jack007: Člověče koukej někdy na hokej - Piroš rychle ztrácí puk? Vždyť je to jediný útočník, který ty puky udrží i proti dvou třem protihráčům!!! Chce to občas pozorně sledovat a pak komentovat.
#JFP64

Hlavní diskuze 29. led 2014 13:20 #2808

• pavelpe
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • #JFP64
baca: No otázka času - to nevím. Ať byli v pořádku nebo ne, hráli letos tužku. Obrana je otázkou celé lajny, ale prostě góly nedostáváme a beci? Prostě v tom se neshodneme. Zeman Stříteský spolu hráli velmi dobře, o Posmykovi jsem psal a Pavlík s Chaloupkou jsou dobří beci - Pavlík podporuje útok, jde do střely, nedělá moc chyb. Když si vzpomenu na začátek sezóny, je stokrát lepší. Vloni jste vyhazovali Zemana - podívej se, jak hraje letos. Je to tři roky pozpátku, co jste vyhazovali Kubáta - dnes ho vynášíte do nebes. Je to těžký, musíte si laskavě uvědomit, že neni ve finančních silách klubu přivést sem každého, na koho si vzpomenete. V létě chtěli všichni udržet Lukeše s Hüblem - stálo to prachy a musel se tomu přizpůsobit zbytek mužstva. Proto nebylo možno udržet Kubáta. Když se nedařilo, Kyslík přivedl Rosu, Jánského, Posmyka (mimochodem po něm všichni volali a teď už by ho zas vyhodili). Pokud se tu někdo zastává útoku na úkor obrany, stačí se podívat na včerejší obraz hra, kdy při přečísleních (a že jich tam bylo dost) útočníci nevystřelí, nahrávají si tak dlouho, až o puk přijdou. To samé přesilovky - s vyjímkou Pavlíka a Šlégra nikdo nevystřelí, útočníci si hrají za brankou a tam odtud góly nepadají.
Co se týká Piroše, je to PAN HRÁČ a jsem šťastný, že je tady. Navíc letos k sobě nedostal nikdy dva stabilní spoluhráče. Ten kluk neztratí puk, připraví šance, na ledě jako jeden z mála nechá během střídání úplně všechno. Pro mě je to s Ručínským suverénně nejlepší hráč sezóny. On nikdy nedával 30 gólů za sezónu, ale udělal mraky černé práce. Navíc je to s Trávou nejlepší hráč na oslabení a tady je z něj někdo rozpačitý?
#JFP64

Hlavní diskuze 29. led 2014 13:18 #2807

• jack007
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
na Kamila mam stejny názor, na to ze je utocnik tak je to zatím dost bida na strelce. O to vic sem se včera smal, když ho tam dal. On je desnej hracicka s pukem. Je sice pekny ze umi zatahnout puk, ale pak ho taky umi rychle ztratit, prave pro nejakou tu klicku navíc. Mozna kdyby to zjednodusil a mozna i vic strilel, mel by vic golu. Obcas si rikam, ze on by snad netrefil ani prázdnou branu.

Hlavní diskuze 29. led 2014 13:08 #2806

• CíbaSKS
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
  • #Spolujsmesilnější
abelbo: HC VERVA Livínov se dohodl s HC Sparta Praha na přestupu útočníka Petera Jánského. Hráč v klubu již působí od 18. října 2013 a bude nejméně do 30. 4. 2014 je to tam (s1)
Litvínov (s22)

Hlavní diskuze 29. led 2014 13:06 #2805

• abelbo
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
Ani se na webu neobjevilo to,že se Péter stal opět na trvalo naším hráčem. Odkoupili jsme od Sparty jeho prává. Super.

Hlavní diskuze 29. led 2014 13:05 #2804

• AlcoholBased
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
abelbo: no nezlob se na mě, ale podívej se co ten kluk všechno vybojuje, co všechno oblítá a kolik založí útoků, vrací se do obrany. To že nedá góly o.k., ale odvede tu černou a tvořivou práci na 300% v každém zápase. Pokud remcáš na Kamila, tak koho by si tady chtěl mít???!!!
direktivou si respekt a uznání nevynutí nikdo.......

Hlavní diskuze 29. led 2014 12:58 #2803

• Starohuťák
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
..kulhynka..: Povím mu to a on se s tebou spojí !!!!!!!!

Hlavní diskuze 29. led 2014 12:56 #2802

• ..kulhynka..
  • ADMINISTRÁTOR
  • ADMINISTRÁTOR
  • Organizátor výjezdů
Starohuťák: Jasně, budu na drátě. Carlos na mě má číslo.

Hlavní diskuze 29. led 2014 12:54 #2801

• Starohuťák
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
..kulhynka..: No ale my na Plzeň vyjíždíme od nás z Dobříše a do Prahy to máme 50 km. Tak by to asi byl problém.
Jedině bys musela skočit na autobus, přijet na Dobříš - ten jede každých 20 minut a tam jsi za 35 minut.
A tam bychom tě mohli naložit, ale je otázka jest-li pojedeme. Uvidíme - domluvíme se !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hlavní diskuze 29. led 2014 12:52 #2800

• abelbo
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
U toho Kamila nechápu to bilanci. Ve světě dával i 15 branek a to nemluvím o nahrávkách. Na to,že má smlouvu na 3 roky to zatím je bída.

Hlavní diskuze 29. led 2014 12:48 #2799

• baca
  • ROPÁK PISATEL
  • ROPÁK PISATEL
jinak co se tyce pirose,jsem z nej taky rozpacitej uz od ty doby co prisel,hezky se na nej diva to zas jo,ale pohled na jeho cisla je tristni na to ze skoro celou dobu hraje druhyho centra

Hlavní diskuze 29. led 2014 12:48 #2798

• ..kulhynka..
  • ADMINISTRÁTOR
  • ADMINISTRÁTOR
  • Organizátor výjezdů
Starohuťák: No já bych chtěla jet, ale mám v pátek od 15 hod zápočet v Praze a busem bych to tam nestihla na začátek, tak jsem přemýšlela, podle toho v kolik byste vyjížděli, že bych se přidala k Vám. (s1)
Táta nic nedovezl. (s2)

Hlavní diskuze 29. led 2014 12:47 #2797

• baca
  • ROPÁK PISATEL
  • ROPÁK PISATEL
pavelpe: bohuzel obranu nelze posuzovat podle tabulky obdrzenejch golu,na golech se musi podilet cela lajna a ne jen tri utocnici,u lukyho a viktora je otazka casu kdy jim to zas pujde/az se dolecej apod.) ale u rosti uz neprijde vubec nic

Hlavní diskuze 29. led 2014 12:47 #2796

• abelbo
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
Kdyby to včera Venera a spol tak nepodělali tak jsme byli mimo osmičku. Překvapuje mě Růža a sázím na něj,že zůstane za hranou postupu on.

Hlavní diskuze 29. led 2014 12:46 #2795

• AlcoholBased
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
pavelpe: S Růčou a Kamilem souhlas, jsou to naši nejlepší hráči, jen nevím zda je to důvod k radosti vzhledem k jejich věku, ale oba jsou famózní a je dva si fakt užívam. Janko nebyl zas tak nemotornej a alespoň se uměl našich kluků zastat, kdo tam je dneska takovej??? Nikdo! Posmyk na to parametry má, ale ten než by tam dojel, tak je po bitce a mě tady ten zlý hoch pes obranář prostě chybí!!
direktivou si respekt a uznání nevynutí nikdo.......

Hlavní diskuze 29. led 2014 12:43 #2794

• Starohuťák
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
..kulhynka..: Ahoj Leni,
nevím to ještě na 100 % , uvažujeme o tom, zaleží jak a co bude.
Po tom včerejšku mám skoro strach tam jet. Nemám rád když dostáváme velký výprask jako na Spartě.
Jěště ti dáme vědět, jest-li pojedeme a nebo ne !!!!!!!!!!
Jo a představ si, že zbyl jenom jeden krajíček suchého chleba a tak jsme ti ho poslali - přivezl ti ho táta ?

Hlavní diskuze 29. led 2014 12:39 #2793

• abelbo
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
Jirky Gumy jsem jsi moc vážil ovšem nechci být krutej,ale měl bys spiš už dělat pomalu trenéra. Věk nezastavíš a dost nestíhal a včera bylo vidět,že to zachranoval fauly. Martin Ručinský u něj je to jiné. Na něj je radost se dívat a klidně at hraje i rok nebo i 2. pořád jeho přehled a hra je skvělá.

Moderátoři: veverka