Vítejte, host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne
Další diskuse: 

Téma:

Hlavní diskuze 12. čvn 2014 16:03 #8852

• ptakulin
  • PŘEDSEDA ROT
  • PŘEDSEDA ROT
  • Ropáci on Tour
Přidávám odkaz na jeden článek z webu DD Hora Svaté Kateřiny, sám jsem ho tam vložil, tak šířím dál:
Dražba dvou dresů pro dobrou věc (s20)

Jinak i v období okurek se pracuje pro fanklub na plné obrátky - ladíme design produktů pro fanklubáky - zejména pak jde o dres a mikinu - již brzy se zde objeví dvě ankety a budete moci rozhodnout sami, do čeho se oblékneme... Anketa bude zpřístupněna pouze registrovaným... (s32)
CHEZA JE HVĚZDA !!!

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Hlavní diskuze 12. čvn 2014 15:49 #8851

• pavelpe
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • #JFP64
sportman: Nemám důvod pochybovat o tvých slovech, ale viděl jsem pár zápasů finské nejvyšší soutěže a úroveň byla děsná. Umím si představit, jak musí vypadat 2. liga. Proto bych ty jeho body nepřeceňoval. A pamatuju si, že když se vrátil z Ameriky, měsíc mu trvalo, než byl schopen nějak fungovat. On Písařík se Smolkou také patřili v Mostě k nejproduktivnějším hráčům, ale v "A" se zatím ani jeden z nich nějak výrazně neprosadil.
To ovšem neznamená, že bych mu nedal šanci, v juniorech si ho pamatuju jako jednoho z nejlepších hráčů v Republice. Proto mě mrzelo, když tenkrát utekl do zámoří. Jenže neznám pozadí, proto se mi to těžko hodnotí. Já jsem rád, že v Mostě bude dál trénovat Mrázek. Je to náročný trenér a umím si představit, že dokáže připravit naše naděje pro vstup do ELH po fyzické a mentální stránce. Zbytek už pak bude záviset na hráčích samotných.
Jak píšeš, ekonomická situace Litvínova nebude nikdy taková, abychom mohli nakupovat ve velkém hotové hráče a mimo to byl Litvínov po desetiletí líhní skvělých hokejistů a na to by se mělo navázat.
#JFP64

Hlavní diskuze 12. čvn 2014 10:55 #8850

• sportman
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
pavelpe: To bych ti oponoval. Když se vrátil z Ameriky, odehrál podstatně méně zápasů v juniorce a byl na tom bodově jako Písařík a lepší o dost než Smolka. Ve 20-ti je hráč těžko plně použitelný pro "A", pokud není vyloženě někým tlačenej. V minulé sezoně byl třetím nejlepším v bodech v týmu ve druhé nejvyšší finské lize. Já v něm vidím velký příslib. Má super hokejovou hlavu, strašně dobrý ruce a čich na góly, uvidíš. Pokud ho dají do Mostu (jako, že na 100%) pak je to jen dobře. Aby ta farma pro mladý kluky měla pro Litvínov smysl, musí hrát někde kolem 10.místa, nejhůř. Není v zájmu Chezy, aby spadli. V blízké budoucnosti (možná už teď) nebude mít žádnej klub peníze na nákupy hotových hráčů a tak tyhle farmy nabývají velké důležitosti. Tam se ti kluci vyhrají a plynule přejdou výš.

Hlavní diskuze 12. čvn 2014 10:12 #8849

• pavelpe
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • #JFP64
sportman: To asi bude většina fandů kvitovat, otázkou ale zůstává v jakém stavu. Když se vrátil ze zámoří, byl pro "A" nepoužitelný. A pokud ho dají do Mostu ... Už se 2x zdejchnul za vidinou lepšího a zatím se nikde pořádně nechytil.
#JFP64

Hlavní diskuze 11. čvn 2014 23:31 #8848

• sportman
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
pavelpe: Souhlas, v podstatě jsi to potvrdil. Mám jednu novinku: z Finska se vrací Kuba Šrámek.

Hlavní diskuze 11. čvn 2014 23:06 #8847

• pavelpe
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • #JFP64
sportman: Tohle funguje asi v každé soutěži - samozřejmě jsou vyjímky. Podíváš-li se na NHL nebo KHL a icetime hráčů 4.lajny, jedná se povětšinou o 5-7 minut za zápas. Podobné je to v naší ELH. A ani ve Zlíně si většinou 4.lajna nezahraje víc jak 10 minut za zápas. Pokud dá útočník za sezónu 5-6 gólů ve 4.lajně, pak si asi zaslouží posunout se vejš. Ale Majdan měl vloni neuvěřitelně tropickou sezónu a nebýt toho, že spadal do kategorie hráčů do 22 let, pravděpodobně by dohrál sezónu v Mostě. A to mimochodem začínal v 1.lajně a postupně se sestavou vlivem mizerné produktivity propadl až do té 4. Bohužel naše loňská produktivita byla tragická u všech hráčů (vyjímkou je jen Růča) a Majdan do této bídy zapadl.
Ale jak už jsem tu několikrát psal, byl to dle mého názorů důsledek zhoršené fyzické připravenosti. Nadávalo se tu hodně na beky, že nedokážou rozehrát, ale koneckonců často nebylo komu, protože útočníci nebyli v pohybu. Podobné to bylo v obraně - ale to už je stokrát omílaná písnička. Jsem přesvědčený, že pod duem Rulík-Hořava se to opakovat nebude.

Pro MMM: Omlouvám se, na Skleničku jsem opravdu zapomněl. Dík za doplnění.
#JFP64

Hlavní diskuze 11. čvn 2014 20:37 #8846

• fanouš
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
sportman: Ok...

Hlavní diskuze 11. čvn 2014 18:34 #8845

• Chemik11
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Sklenda místo Posmyka a Kubát možná nahradí Stříteského. Jinak by měl zůstat tým stejný. Ještě uvidíme, co ten Černý. Pak ještě, jestli bude pokračovat Růča. Loni patřil k těm nejlepším, pořád na to má, ale věk nezastavíš.

Hlavní diskuze 11. čvn 2014 17:41 #8844

• sportman
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
fanouš: Co jsem tím chtěl říct? No, že není pravda, že by jinde hrály čtyři lajny pravidelně. 4. tam prostě všude chodí občas, někdy víc, někdy míň, ale ne pravidelně. A opakuji, že dobrý hráč musí i v tom menším prostoru dokázat, že patří výš.

Hlavní diskuze 11. čvn 2014 17:39 #8843

• Unihoc10
  • ADMINISTRÁTOR
  • ADMINISTRÁTOR
  • Ropáci on Tour
MMM: Sklenda už tu je (s3) hokej.idnes.cz/hok...
.:HC VERVA Litvínov:.

Hlavní diskuze 11. čvn 2014 17:09 #8842

• MMM
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
pavelpe: Ještě si zapoměl na Skleničku.....který příde určitě!

Hlavní diskuze 11. čvn 2014 16:13 #8841

• fanouš
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
fanouš: ps...Jinak naprostej souhlas s hájením vlastních odchovanců...To jednomyslně z tebou souhlasím...A k Majdymu.Mě osobně a nejen určitě mně neskutečně nakáknul tou hlavou-nehlavou Frolovi...Tam jsme měli nahamtnuto tu Plzeň udělat...On tohle vykouzlí v nic neřešící době,čase a před pruhovaným nesmyslem,kterej mu to po teátru Frola kdy zahodil hnáty,sežere.Rozjebal pak lajny,a my už tahali za kratší špagát...Tam to prostě podělal...hawgh

Hlavní diskuze 11. čvn 2014 16:07 #8840

• fanouš
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
sportman: To že nesouhlasíš je v pořádku.OK.Ale nějak nerozumím tvýmu článku,co jsi vlastně chtěl tím říct.Že je to tak všude a vždycky není přece vůbec pravda.Vzpomeň na naší poslední úspěšnou sezonu kdy jsme trápili Plzeň v PO...Bylo to taky i proto,že gól uměla dát i čtvrtá lajna,dostávala stejnej prostor na ledě jako třeba třetí lajna a prostě ti kluci byli zahřátí a vyhraní...To že v lajnách před 4 lajnou jsou lepší hráči taky není pravda...A že se Jurčík vyhrál...OK,zkus si zapátrat v paměti,jestli se vyhrál ve 4 a nebo ve 3 lajně(když ti podle tebe lepší marodili nebo byli zranění...No a v neposlední řadě-pokud jsi to někdy hrál(ale ne se spolužákama za panelákem),tak přece každej co někdy korčuloval malinko vrcholově ví,že toho moc ve 4 lajně nepředvedeš-POKUD OVŠEM NEDOSTÁVÁŠ PROSTOR JAKO TŘEBA VE ZLÍNĚ atd atd...čus

Hlavní diskuze 11. čvn 2014 15:06 #8839

• sportman
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
fanouš: Nesouhlasím s tebou. Čtvrtá lajna je prostě 4. v pořadí. To znamená, že je tam momentálně 9 lepších útočníků, chápeš? Je to tak všude a vždycky. Je třeba i v tom omezeným čase prokázat, že patřím mezi těch 9 a pak mě tam trenér dá, protože chce vyhrávat (takhle se např. prokousal vejš Jurčík) Je to jednoduchý. Majdan měl možná po té předposlední sezoně nosánek moc nahoru, na druhou stranu dostává už dlouho prostor (už pět sezon a je to cizinec) a to na úkor domácích odchovanců. Jsem přesvědčenej, že kdyby hráli s Lukešem a Hüblem třeba Smolka nebo Písařík, tak dají taky 30 bodů. Já budu za každou cenu hájit kluky, který tady vyrostli od žáků.

Hlavní diskuze 11. čvn 2014 14:34 #8838

• Litvínováček
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • Hc Verva forever in my heart ♥️
Karle'Karle... (s4)

hokej.idnes.cz/hok...
HC VERVA

Hlavní diskuze 11. čvn 2014 12:33 #8836

• fanouš
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
pavelpe: V poho,rozuměl jsem ti,jak to asi myslíš.Já proti němu nemám nic,nesmí mít blikance jako s Frolem...Hlavní jeho loňský mins bylo kde hrál,kolik hrál a co hrál...Já si prostě myslím,že čtvrtá lajna musí dostat šanci pravidelně hrát,musí dostat svůj ajstajm,nechat je hrát i třeba oslabení,protože když bude sedět jen na střídačce a čekat na svý jedno střídání ve třetině,žádnej plejer by nic nezahrál...

Hlavní diskuze 11. čvn 2014 09:07 #8835

• gazi44
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
Z extraligy rovnou k finalistovi Stanley cupu ??? No NYR podepsali Zámorskýho (s12) (s12)

Hlavní diskuze 11. čvn 2014 09:04 #8834

• pavelpe
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • #JFP64
fanouš: Možná jsem se špatně vyjádřil. Míněno tak, že jeho bojovnost je k ničemu, pokud nedá za sezónu gól. Doufám, že letos to bude lepší.
Zas je potřeba brát v potaz, že sezónu předtím měl výbornou.
#JFP64

Hlavní diskuze 11. čvn 2014 08:15 #8833

• fanouš
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
pavelpe: Já teda nevím,jestli když útočník nedá v sezoně góla,tak že JE TO JEDNO... (s15) ...uff

Hlavní diskuze 11. čvn 2014 08:12 #8832

• Jirik07
  • ROPÁK NOVÁČEK
  • ROPÁK NOVÁČEK
  • CHEZA!!!

Moderátoři: veverka