Vítejte, host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne
Další diskuse: 

Téma:

Hlavní diskuze 07. říj 2014 22:21 #11689

Avatar uživatele jihocesky chemik
  • jihocesky chemik
  • ROPÁK NOVÁČEK
  • ROPÁK NOVÁČEK
nazdar chemici nechci uz dal pitvat souboje travy a robina jedno je jisty holy je uplnej ubozak kterej nema koule a zizka to samy jako uplakanej frolo nemam strach o letosni sezonu jeste o nas uslysi (s32) a nezastavi nas ani nejaky zoufalci (s2) co nas nezabije to nas posili (s20) mimochodem zitra v budejkach hrajou chomouti doufam ze rosi a spol je daj dnes psal hrebejk v tisku jak mu viky pomaha at zije cheza (s32) (s32) pro me nej klub na svate lepsi nez monreal spolecne na vrchol (s32) (s32) (s20) (s16)

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Hlavní diskuze 07. říj 2014 22:20 #11688

• Unihoc10
  • ADMINISTRÁTOR
  • ADMINISTRÁTOR
  • Ropáci on Tour
isport.blesk.cz/cl... Si tak říkám, co by asi následovalo, kdyby fandili loni sousedům (s15)
.:HC VERVA Litvínov:.

Hlavní diskuze 07. říj 2014 22:07 #11686

• pavelpe
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • #JFP64
Honza: Fanouš napsal: Tak pánové,dovolte mi moje ohodnocení zákroku Trávy...Teď jsem si to pustil X krát...Žižka byl v držení puku,hlavu na hoře,o Trávovi věděl...Tráva k němu nejel zezadu,z boku ale zepředu...Žádnej krosček,žádná hokejka nahoru,žádnej loket,ruce přiměřeně k tělu,šel tam ramenem...Doprdele,čím jiným by už do souboje měl jít?Podle mě naprosto fér kontakt...Žižka měl trošku asi smůlu,ale je to dost dobrej a tvrdej hajzlík.Pane Holý,pane Machuldo a spol.,jděte regulérně do řitě (s26) ...
Hodnotím to naprosto střízlivej,bez emocí a s hlavou čistou...A taky né jako Litvínovák ale jako hokejovej divák...Kdyby tohle udělal vocas Duda,řeknu to samý...Takže něpanimáju...Vlastně jo:udělal to Trávníček,žejo,slavná naše discipl.komise??? (s20) (s11) (s11)

Pokud takto hodnotíš Trávu a jeho zákrok, já souhlasím. Rozhodčí trest neudělili a jsem přesvědčen, že správně. To, že se do jednání vložila DK je věc jiná a udělala z toho sračku. A přesně na základě toho, že Trávníčkovi neměl být udělen žádný trest jsem přesvědčen, že ani Skrbkovi neměl být udělen žádný trest. Hráč s pukem musí v každém případě počítat, že do něj soupeř půjde.
Klub a Trávníček podali rozklad proti rozhodnutí DK - naprostý souhlas, nenamítám ani slovo. Zároveň klub podal podnět k potrestání Skrbka za zákrok na Hanzla - a tomu dost dobře nerozumím. Buď jsem srozuměn, že Trávníček fauloval a dostal oprávněný trest - pak je potřeba podat podnět na Skrbka. Pokud jsem přesvědčen, že Trávníček byl potrestán neoprávněně, pak podám rozklad proti rozhodnutí o jeho trestu, ale nevidím smysl podávat podnět na Skrbka. Podle mého názoru nemá být potrestán ani jeden.

Za ten předchozí příspěvek se omlouvám, psal jsem ho dost nas..nej a ty blbosti (na které si mě právem upozornil) v něm opravil. Ač je to samozřejmě proti mému gustu, zastával jsem se tu Olmíku, ale to proto, že si nemyslím, že by hráli zákeřně. Jejich hra byla tvrdá, ale z mého pohledu to vyplývalo z enormního nasazení a bojovnosti. Dle mého názoru tady spolu s Třincem hráli nejlepší hokej.
Teď už jen doufám v brzké uzdravení co největšího počtu marodů a těším se v neděli na Liberec. Abych tu jen nepsal o DK, musím se přiznat, že letos je pro mě obrovským překvapením výborná hra Šrámka. Ten kluk hraje fakt výborně a pokud by nemohl hrát někdo z prvních tří lajn, přimlouval bych se k jeho posunu. Je strašně šikovný na puku a má rychlostní předpoklady. Jen by potřeboval trochu zesílit.
#JFP64

Hlavní diskuze 07. říj 2014 21:48 #11685

• Mogul71
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
Novič.7: Ty taky hodláš jet do Třince vlakem? (s1)

Hlavní diskuze 07. říj 2014 21:24 #11684

• Honza
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
pavelpe: Přiznávám, jsem vinen...
My jsme HC Verva Litvínov...

Hlavní diskuze 07. říj 2014 21:23 #11683

• ..kulhynka..
  • ADMINISTRÁTOR
  • ADMINISTRÁTOR
  • Organizátor výjezdů
Novič.7: No to stačí ve 2 se dohodnout, ta 1 jízdenka je skupinová víkendová (pro 2) a ostatní pro 1 osobu.

Hlavní diskuze 07. říj 2014 21:13 #11682

• Novič.7
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
..kulhynka..: Jestli 15 dní předem, to aby se to koupilo do soboty. Což si myslím, že se nedohodneme takhle "rychle" (s21)

Hlavní diskuze 07. říj 2014 21:12 #11681

• pavelpe
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • #JFP64
Honza:

Honza napsal: Já se na tebe určo nezlobím, protože já jsem to viděl stejně... Takovej prasáckej hokej, co tu ta prdel zakopaná předvedla, to nehrajou ani paštiky. Ruce s hokejkou nahoře, háčky, sekery, vrazení na hrazení s výskokem hráče za co se dávají stopky na několik zápasů a ten vymrdanej Hřibík nic... Ta Olomouc hrála, co jí ty dva pruhovaný pustili, proto tak dopadlo... Z Olomouce je mi fakt na (s11) . Ty Vítkovice u nich asi musely být vožralý, že tam dostaly tolik kusů... Protože jediný, co jim fakt šlo bylo prasit naše nejlepší hráče... Flus na ně a za tohle ať spadnou..

Celá polemika se odehrála od tohoto příspěvku, o objektivitě si udělejte obrázek sami.
#JFP64

Hlavní diskuze 07. říj 2014 21:09 #11680

• PANENKA
  • ROPÁK PISATEL
  • ROPÁK PISATEL
pavelpe: Já souhlasím s trestem pro Trávu, i když 5 se mi zdá moc, ale s porovnáním s Hollwegem zase ne.
Ale to porovnání, ty první 2 body co píšeš, to moc nechápu na co si koukal ?
Tráva nejel na Žižku zezadu, ale z boku a Žižka ho viděl, jen nečekal, že ho trefí nárameníkem do hlavy.
A taky Žižka neletěl na žádný mantinel, mantinelu se ani nedotkl.
Nicméně útok na hlavu tam byl a potrestaný by měl být, protože to je hodně nebezpečný.
Robin Skrbka ani neviděl, protože jel zezadu a pak jak ho zezadu rozmáznul, tak se praštil hlavou o plexi a ještě tam nechal ruku.
A mě zase vytáčí výrok Holýho, že se neodrazil, a že ho netrefil do hlavy nebo krku, ale že se majznul palicí do plexi a měl poranění hlavy, to už neviděl.
Ale malý rozdíl tu je, Žižka se na atak mohl připravit (odehrát puk dříve), ale chtěl hrát a držel puk a čekal, že ho Tráva dohraje tělem, ale ten ho trefil nárameníkem do palice.
Robin se nemohl připravit na nic, protože ho neviděl vůbec a to je horší.

Hlavní diskuze 07. říj 2014 21:06 #11679

• Mogul71
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
TommyCHZ: V tomto případě bych požadoval od české televize tučné odškodné: Náhrada cestovného 1000kč
Psychická újma 100 000kč
Pokud by se cukali,hnal bych to k Evropskému soudu (s2) (s2)

Hlavní diskuze 07. říj 2014 21:02 #11678

• ..kulhynka..
  • ADMINISTRÁTOR
  • ADMINISTRÁTOR
  • Organizátor výjezdů
Mogul71: Mogule, Mogule. Já se z Tebe vážně picnu. (s2) Stačí 15 dní předem a dá se to za těch 625, jsou to kombinované jízdenky, nikoliv jen jedna. (s20)

Hlavní diskuze 07. říj 2014 20:58 #11677

• TommyCHZ
  • ROPÁK PISATEL
  • ROPÁK PISATEL
  • Go Ducks Go
Mogul71: A pak Ti to šoupnou do tv, daj to o den dřív a nazdáár (s2)
Litvínov nikdy nespadne!

Hlavní diskuze 07. říj 2014 20:50 #11676

• Mogul71
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
..kulhynka..: Tak to já si je na příští zápas v Třinci objednám už nyní a běda jak se dostanu přes tři kila (s3) (s2)

Hlavní diskuze 07. říj 2014 20:45 #11675

• 2masoni
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • #32Jaro (Léto) je bůh
pavelpe: hele, fakt to nechci hrotit. tvoje příspěvky si rád přečtu, mají hlavu a patu a hokeji evidentně rozumíš víc než dobře. ale teď si začínám myslet, že jsi snad přímo mistr holý osobně. o tom, že žíža následující zápas hrál se snadno přesvědčíš jinde. a tráva žížu narazil zezadu? to snad ne. koukni v příloze na žížovo záda...
tady

6. vteřina...

Hlavní diskuze 07. říj 2014 20:43 #11674

• Hornet
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
Unihoc10: Asi ještě zemřít neměli, i když asi chtěli, podle toho, jaké exkluzivní místa si na sledování vybrali (s4)

Hlavní diskuze 07. říj 2014 20:43 #11673

• ..kulhynka..
  • ADMINISTRÁTOR
  • ADMINISTRÁTOR
  • Organizátor výjezdů
Mogul71: Ty jsi mi tedy vtipný. (s2) Včas, znamená čím dřív, tím levněji. (s20)

Hlavní diskuze 07. říj 2014 20:40 #11672

• Unihoc10
  • ADMINISTRÁTOR
  • ADMINISTRÁTOR
  • Ropáci on Tour
Hornet: Hmm...Nezvratný osud v praxi, po shlédnutí toho filmu bych asi teď neměl klidné spaní (s15)
.:HC VERVA Litvínov:.

Hlavní diskuze 07. říj 2014 20:38 #11671

• Hornet
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
mimo hokej, to je mazec (s15) isport.blesk.cz/cl...

Hlavní diskuze 07. říj 2014 20:37 #11670

• p.reichl
  • ROPÁK PISATEL
  • ROPÁK PISATEL
pavelpe: Ad 3. Nasledujici zapas novy.hokej.cz/zapa... Tomas Zizka ice time 22:02

Edit: sam jsi napsal v cem je zakopany pes, tak nevim cemu se divis: "BUĎ MUSÍ BÝT POTRESTÁNI OBA NEBO ANI JEDEN." - to se ale nestalo, ze? (s19)
Fandím slušně.

Hlavní diskuze 07. říj 2014 20:37 #11669

• TommyCHZ
  • ROPÁK PISATEL
  • ROPÁK PISATEL
  • Go Ducks Go
Mogul71: To tedy ne (s7) (s2)

Super, mě Třinec vyjde na 1 100,- cca (s10) (s2) tedy jen cesta žee
Litvínov nikdy nespadne!

Moderátoři: veverka