Vítejte, host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne
Další diskuse: 

Téma:

Hlavní diskuze Dnes 17:02 #130135

• Chavajz
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
Tohohle (s43) bych zkusil. S Extraligou zkušenost má, a ve svém věku je produktivní dost!
www.eliteprospects...

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Hlavní diskuze Dnes 15:09 #130134

• pavelpe
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • #JFP64
Chemik11: Jinak dobrej kauf byl evidentně Hlava - taky kluk odsud. Podepsal se Zygmunt, podepsal se Slavík, Vopat a Kysela. A věřím tomu, že letos bude v lepší kondici Abdul a potvrdí své kvality.
#JFP64

Hlavní diskuze Dnes 15:06 #130133

• pavelpe
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • #JFP64
Chemik11: Podívej, nemám náladu ti to vyhledávat, najdi si příspěvky, když přišel Kudrna a Súkel - keců typu "naco bereme hráče pro 3.-4. lajnu" nebo "hráči, kteří na nás zbyli" a podobných tam bylo požehnaně. To že odešel Jurčík a Válek těm klukům evidentně prospělo. Oba herně vyspěli v Chance lize a teď dostávají šanci, které si evidentně váží. A pokud bude Válek úspěšný stejně jako v 1. lize, tak pak s ním nemám problém. Odešel proto, že na ledě hrál slušně jeden z pěti zápasů. Podobně na tom byl Přemek Svoboda a nikde není dáno, že ho za čas neuvidíme v našem dresu. Podobný případ byl i Strejček. Zajíček dostal šanci až předloni a vloni. Evidentně na Zajíčkovi staví budoucnost, na rozdíl od dalších gólmanů, které jsme vykopli. A že odešla nejproduktivnější trojka - to jsem psal. Pokud ti Zdráhal a Stránský řeknou, že jdou do zahraničí, máš dvě možnosti - buď je kopnout do prdele a nebavit se s nimi, nebo s nimi mít dobrý vztah, poděkovat jim, popřát hodně úspěchů a dodat, že po návratu ze zahraničí je v našem dresu rádi přivítáme zpět. Nic jiného s tím neuděláš. Pokud tohle chceš vyčítat, pak nevidím možnost racionální diskuze. Přivedli Kašeho a Koblasu, kteří spolu řádili ve Varech a hledají náhradu za Estephana, který byl vloni poloviční a jeho odchodu se nedivím. Nahrazujeme Zdráhala, Estephana, Freibergse a Stránského. Náhradu za první tři měli už dlouho dopředu, Stránský odešel na poslední chvíli a hledáme za něj náhradu. Výměna 4 hráčů je naprosto normální jev, pro mě minimální obměna. Pokud se podaří najít kvalitní náhradu za Estephana, pak je tým kompletní.
#JFP64

Hlavní diskuze Dnes 11:01 #130132

• adamcheza
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Chemik11: Jenom taková malá poznámka. To, ze někoho v urcitej čas vyhodí/ukončí a následně ho v jinej čas zase vezme zpatky (Jurčík, Válek) na tom neni absolutně nic divného, naopak je to naprosto normální. Oba ty hráče jsme ukončovali a zase brali zpatky v úplně jinej čas. Hraci stejně jako všechno se vyvíjí, nic nestojí na místě, tak proste v urcitej čas na to neměli nebo se nám nehodili. Teď jsou zase vyhranější, zkušenější a muzou třeba něco přinést.. i když u těch dvou to nebude zrovna zásadní pozice. Vnímám je jako doplnění hloubky kádru.

Hlavní diskuze Dnes 10:22 #130131

• ptakulin
  • PŘEDSEDA ROT
  • PŘEDSEDA ROT
  • Ropáci on Tour
Na webu aktualita o pomoci Vije Brúvere do Lotyšska... není zapotřebí dražit, stačí hodit nějakou kačku (i drobný peníz) na náš účet.
Analýz tady čtu okolo dost, zkusím se pak také do jedné pustit.
CHEZA JE HVĚZDA !!!

Hlavní diskuze Dnes 07:19 #130130

• Chemik11
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
pavelpe: Kdo Hynkovi nakládal za Kudrnu, Sukela a Zdráhala? Jo přivedl zpět Jurčíka a Válka, které nejdřív vyhodil. Zajda se Strejčkem a Balážem tu byli ještě před Hynkem, přičemž Baláže loni odsunuli do Chance ligy a nedostal ani čuchnout v extralize, to samé Svoboda, kterého po solidní sezóně pustili do Litoměřic. Jo Gut, Zeman a Kaše super, to zas jo, u Kašeho snad bude držet zdraví, ale potřebuje k sobě vhodné spoluhráče. Na kolik bude dobrá volba Koblasa, se uvidí. Ale nemůžeš říct, že zůstane minimální obměna, když odešla celá nejproduktivnější první trojka z poslední sezóny a jedinou náhradou je Kaše. Na kolik bude dobrý Koblasa, to se uvidí, nechme se překvapit.

Hlavní diskuze Dnes 00:31 #130129

• Nuny
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Jsem fakt moc zvědavej na to jak z tyhle šlamastiky Hynek vybruslí. Protože v případě že přijdeme o Jakse, tak bude už oslabení opravdu nepřijatelné. Zachránit to může jen legendární šuplík ☠️
Prodám červenej svetr. Značka : Za odvoz i s majitelem. Hlavně hodně daleko.

Hlavní diskuze Včera 21:48 #130128

• Bradford
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • Jednou s Vervou navždy s Vervou
Hynku teď se ukaž jak máš domluveného Jakse. Smlouvy 1+0 nedává smysl . Dle článků a rozhovorů v Litvínově se jedná s hráči o nových smlouvách až po sezoně (s15) sebevražda .

Hlavní diskuze Včera 21:04 #130127

• Petri_CZ
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • JEDNOU S CHEZOU, NAVŽDY S CHEZOU! #33
Chemik11: O více peněz, ale jinde. Nevěřím, že teď podepíše u nás. Dle eliteprospects je za posledních 12 hodin jeden z nej trending players, jako další (s43). Pokud jsem psal, že je na turnaji dle mého druhý nejlepší bek za Balinskisem, tak ten zápas o bronz byl z obrany úplně nejlepší. V nejlepším hokejovém věku, pravák. Třeba ho přesvědčí Zile... (s2) Chtěl bych vidět ten progres u nás. Aklimatizovaný, o rok zkušenější a v dobrém rozpoložení. Kdyby se konečně dařilo týmu, mohl by ještě více vyniknout. No, uvidíme...

Hlavní diskuze Včera 20:55 #130126

• Uhelka
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
  • Loajalita je víc než peníze
Chemik11: Alespoň může zase potom říct, že aby podepsal Jakse, musel by prodat spodní zimák...

Hlavní diskuze Včera 20:35 #130125

• Chemik11
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
MMM: Teď si určitě Jaks řekne o více peněz, s medailí na krku. Dobře to Hynek prokaučoval.

Hlavní diskuze Včera 20:11 #130124

• žemla
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Petri_CZ: 2002 Rastislav Pavlikovský (s33) zbytek někdy zítra jindy (s2) (s27) (s27) (s27)

Hlavní diskuze Včera 20:03 #130123

• MMM
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
No myslím že Jaks konečná tady....

Hlavní diskuze Včera 19:48 #130122

• Petri_CZ
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
žemla: Spíš než pivo to bude o tom, že jsem to napsal jak osel. (s2) U čeho nevím je toto, zbytek jsem snad dohledal dobře. (s2)

1) Kdy naposledy získal placku z MS/OH v té době za Chezu hrající zahraniční hráč?

2) Kdy naposledy získal placku z MS/OH v té době za Chezu hrající zahraniční hráč, pokud bychom (s37) nepočítali?

3) Stalo se někdy, aby na jedné akci (MS/OH) získali placku 3 za nás hrající zahraniční hráči?

Hlavní diskuze Včera 18:56 #130121

• žemla
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Petri_CZ: Naky pivo v sobě sice mám ale z tvých otázek vůbec nevím na co ti mám odpovědět (s2)
Nebo co dohledat,snad to dá někdo za mě (s20)

Hlavní diskuze Včera 18:19 #130120

• Petri_CZ
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Koukám, že v roce 2012 poslední placka odchovance Litvínova (Kašpar, Petružálek). Ale po kolika letech má za nás hrající hráč placku na velké akci (MS/OH)? Je to Prorok, 2006 Riga? Nebo tam byl ještě někdo jiný? (s13) A ještě jinak, po kolika letech má placku za nás hrající zahraniční hráč? Asi by dával smysl nějaký Slovák, ale nevím. Jestli se to pak podařilo případně i někomu jinému když odečtu (s31) a (s37)? 3 zahraniční hráči s plackou bude asi úplná rarita v naší litvínovské historii, že? (s12)

Hlavní diskuze Včera 16:55 #130119

• Bradford
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • Jednou s Vervou navždy s Vervou
(Bohužel) Jaks dnes 1+1 (s15)

Hlavní diskuze Včera 16:50 #130118

• Jan Hron
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • CHEZA !
Bravo Lotyšsko!(s43)
Černožlutý stařec

Hlavní diskuze 27. kvě 2023 21:21 #130117

• VašeK
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Bronz z MS nemají, ale mají stříbro z Mistrovství Evropy.

Hlavní diskuze 27. kvě 2023 16:25 #130116

• Petri_CZ
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Škoda že to těm (s43) nevyšlo, přál jsem jim to. (s6) Ale i případný bronz by pro ně měl cenu zlata. Hráči asi nebudou mít nouzi o angažmá, líbil se vám tam někdo? Viděl jsem 1 a půl zápasu ve skupině a teď to play-off. Tím týmovým pojetím je těžké hledat individuality, ale přeci jen. Za mě v obraně nejlepší Balinskis, pak Jaks. Z útočníků Abols. Freibergs překvapil, ten hrál o level lépe než u nás a na obou stranách kluziště velmi dobré výkony (s12), Zile se mi líbil daleko více minulé MS. Teď dle mého patřil k tomu horšímu z jejich obrany.

Z těch na koho bychom mohli dosáhnout my, mě docela zaujal Indrašis, momentálně bez angažmá. Šikovné ruce, klid a přehled. Ročník 90, na MS hrál křídlo, ale podle internetu hraje i centra. Mladší Bukarts (bez angažmá) tam tou dynamikou a rychlostí taky umí udělat bouři. Pro nás možná vůbec nejzajímavější hráč vzhledem k tomu, že se asi taky budeme chtít prezentovat moderní, dynamickou, rychlou hrou. Bohužel to je křídlo, to už úplně do útoku nepotřebujeme. To je za mě vše. Bez angažmá např. i budějovický Dzierkals, ale u toho mi něco chybělo. Ačkoliv koukám, že 4 kanadské body má. Možná kdybych viděl všechny zápasy, tak píšu jinak. Třeba mě doplníte. (s3)

Moderátoři: veverka